Customer service is great! They are helpful and kind. But the reason I know this is because I mudt have been in contact with them at least 6-8 times. Usually, I never use custome... Leggi di più
Produkterne er godt, hvis man er heldig og de er på lager! Jeg har købt flere PowerHold leggings og er super glad for dem. Men hver eneste gang jeg prøver at købe en af de nyeste modeller, er de altid... Leggi di più
Går kun med fabletics shorts og leggings! Powerhold modellen er uovertruffen til at give den kompressionseffekt i hofterne og nedre del af maven som mange af os er ude efter. de fåes ikke andre st... Leggi di più
Super gode priser og mega lækre produkter, dog skal man være opmærksom på man melder sig ind som VIP medlem og derfor skal betale 499kr i måneden, med mindre man siger/trykker spring over betale eller... Leggi di più
Fabletics blev grundlagt af Adam Goldenberg, Don Ressler og Ginger Ressler i 2013 og er et globalt brand for aktiv livsstil, der er designet med alle i tankerne. Det er den ultimative destination for verdens bedste lifewear og activewear til kvinder og mænd. Med millioner af femstjernede styles i størrelser fra XXS til 4X og fra korte til lange skridtlængder er der noget for enhver smag - og til enhver træning, uanset hvordan du vælger at svede!

210 Euston Road, WC2N 4ERUK, London, Regno Unito
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Fabletics Danmark
Frækt at man skal være VIP bare for at få jeres tilbud i har et tilbud der hedder Alle leggings 2 for 199 og hvis man ikke siger ja til og være VIP så bliver det 1.128kr det er bare ikke okay 👎

Risposta di Fabletics Danmark
Jeg er meget i tvivl om prisen, da den til at starte med skriver i kr og i kurven og check out skriver den pludselig samme beløb, bare i euro
Så hvis det er rigtigt koster min vare pludselig 1000 kr i stedet for 134kr

Risposta di Fabletics Danmark
Jeg blev meldt til VIP ,uden at gøre det selv.
Det er pisse irriterende !
Jeg vil gerne slette min profil, men jeg kan ikke uden at kontakte dem😔

Risposta di Fabletics Danmark
Now I have tried it many times, to use my 100kr off purchase in my bag, and it just doesn't go through. I know how to use it, since I did it many months ago, when I had so many points also...
I have contacted service, and left a review before here...
I am not happy with this, and think I should just get this 100 kr. back.

Risposta di Fabletics Danmark
Jeg har efterhånden længe kigget på deres tøj, men prisen for VIP har holdt mig fra at købe. Men da jeg fik et ekstremt godt tilbud her til BlackFriday tænkte jeg, det var på tide. Tøjet sidder perfekt, er god kvalitet, og det blev leveret hurtigt. Alt i alt meget positivt overrasket. Det var lidt bøvlet at afmelde VIP, men jeg synes - i modsætning til mange anmeldelser herinde - at de gør det meget tydeligt, at de gode rabatter hænger sammen med et abonnement.

Risposta di Fabletics Danmark
Det har været en pinsel at komme ud af fabletics abonnements ordning. Efterfølgende har det været en smertefuld udfordring at få brugt ens “members credit” som fabletics giver en når de trækker det månedlige beløb, såfremt man har glemt at “skippe” en måned. Lyder det som bondefangeri? Så er det nok fordi det er det. Fabletics har så efter nogle år, åbenbart, gjort at man kan opsige sin ordning på deres hjemmeside, førhen kunne man hvis sol, måne og andre planeter stod rigtig på himlen, komme igennem til en engelsk talende person der gør alt for du ikke opsiger dit abonnement. Jeg glæder mig til st modtage min ALLERSIDSTE pakke, tøjet er lækkert nok. Men deres latterlige koncept der malker forbrugeren for penge er til at lukke op og skide i. Utrolig manipulerende og lumsk hjemmeside, kan virkelig ikke anbefales medmindre man vil give overpriser for fitness tøj. Nej tak her fra

Risposta di Fabletics Danmark
Seriously my favorite site for sportswear!! Stylish, comfy, quality and straight up gorgeous!

Risposta di Fabletics Danmark
Be careful with this company. DO NOT agree to "VIP Membership". They take money every month for nothing. If you stop the membership they continue to take money every month from your card. I have moths of disputes and my bank and paypal now involved to stop them.

Risposta di Fabletics Danmark
Jeg bestilte to par trænings/løbebukser til 200 kr. derefter bliver der så trukket 449 kr. på min konto og jeg skriver til dem. Jeg får så ikke noget svar tilbage og en måned efter bliver der trukket endnu engang 449 kr.
Jeg finder så ud af at jeg har medlemskab, som jeg hverken ønsker eller har bedt om. Nu hvor jeg gerne vil annullere mit medlemskab, som jeg ikke har oprettet, er jeg så tvunget til at enten ringe til dem (snakke engelsk med dem) eller skrive et brev, hvilket koster penge.
Jeg er bestemt ikke tilfreds

Risposta di Fabletics Danmark
Simpelthen de bedste leggings jeg har haft. Købte nogle leggings for 2 år siden og de har simpelthen været uundværlige. De sidder perfekt og de er ikke gennemsigtige. Perfekt til all day use og yoga. Desværre skal man tilmeldes deres VIP service og huske at skippe hver måned d. 5. ellers koster det. Jeg valgte at ringe ind og afmelde mig helt, men jeg husker det som værende en virkelig udmattende proces. Jeg synes dog produktet opvejer denne proces.

Risposta di Fabletics Danmark
jeg er vild med produkterne og køber gerne og ofte, men systemet der kører hjemmesiden har ikke altid lige godt styr på visning af alle modellerne. t.ex. kunne jeg se at der var over 100 i søgeresultat, men kunne kun få lov at se de første 36. samt at når man endelig beslutter sig for en vare til en bestemt pris, så er de 40% den stod reklameret på tilbud til pludselig bortfaldet når man skal betale, på trods af at det er eneste vare i kurven.. det må I gerne stramme lidt op på, for produkterne er for gode til at skulle glemmes pga systemforbistringer.

Risposta di Fabletics Danmark
I had excellent customer service
I was struggling with logging in and I contacted Fabletics on Instagram and Bianca helped me and sorted out my issue within 5 minutes.
Thank you Bianca. Cant wait to receive my order now :D

Risposta di Fabletics Danmark
Jeg har shoppet hos fabletics et par gange nu og jeg har været glad for produktet, men alt dette blev ødelagt, da jeg fandt ud af at 449 kr. var blevet trukket ud af min konto, fordi jeg ikke lige havde skippet måneden. Jeg ringet ind for at se om jeg kunne få pengende tilbage, det kunne jeg, men ville også aflyse mit VIP medlemskab, da jeg ikke ville glemme at trykke skip en anden måned. Ham jeg snakket med sagde at de ville sende en påmindelse sådan jeg husker at trykke skip, men jeg fik ikke nogen påmindelse og det skete igen. Denne gang kunne jeg ikke få pengene tilbage (449kr.) da jeg fik dem tilbage sidste gang og nu vidste at det ville ske.
Jeg næsvnte at jeg ikke fik en påmindelse, som de sagde jeg ville få, men så vidste det sig at under en email jeg havde fået sendt, hvor der stod en reklame med 70% af denne måned, som for det første ikke dukket op på min notifikationer, men i bunden stod der i meget småt husk og trykke skip denne måned, hvis du ikke køber noget.
Dette betragter jeg ikke som en påmindelse, ihvertfald ikke en påmindelse som har min/kunden bedste interresse i ønske. Han fik det til at lyde som om jeg ville få en påmindelse, som ikke kunne misses, ikke en der var gemt langt nede i en reklame email.
Alt i alt var dette træls, men så kiggede jeg på hjemmesiden for at se hvad jeg kan købe for de penge der er blevet trukket. Jeg ser et tilbud med 70% af alt hvis du bliver VIP medlem igen. OK, så gøre jeg det for at få så meget ud af de penge der blev trukket, givet at jeg også kan lide produktet. Jeg fandt nogle produkter til 70% og lagde dem i kurven. Men da jeg ville tjekke ud viste den fuld pris. Jeg ringet ind igen for at finde ud af hvorfor jeg ikke får 70% af produkterne. Det viser sig at man ikke kan bruge sine points til at få 70% af, kun hvis man ikke bruger sine points, som betyder at jeg skal bruge ekstra penge på at få dette tilbud og midste de points (449kr.) som blev trukket.
Det er ikke i orden efter min mening når et firma er ude efter og snyde dig for at få dine penge på teknikalities, især når produktet er god nok til at de ikke bøhæver at gøre dette. Jeg vælger nu ikke og købe fra dem igen, da man skal igennem alt dette bøvl hver gang, som er synd.