Fabletics Danmark Recensioni 522

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Customer service is great! They are helpful and kind. But the reason I know this is because I mudt have been in contact with them at least 6-8 times. Usually, I never use custome... Leggi di più

Produkterne er godt, hvis man er heldig og de er på lager! Jeg har købt flere PowerHold leggings og er super glad for dem. Men hver eneste gang jeg prøver at købe en af de nyeste modeller, er de altid... Leggi di più

Går kun med fabletics shorts og leggings! Powerhold modellen er uovertruffen til at give den kompressionseffekt i hofterne og nedre del af maven som mange af os er ude efter. de fåes ikke andre st... Leggi di più

Super gode priser og mega lækre produkter, dog skal man være opmærksom på man melder sig ind som VIP medlem og derfor skal betale 499kr i måneden, med mindre man siger/trykker spring over betale eller... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento activewear
  2. Negozio di alta sartoria
  3. Negozio di articoli per la corsa
  4. Negozio di articoli sportivi
  5. Negozio di abbigliamento sportivo
  6. Produttore di abbigliamento sportivo

Fabletics blev grundlagt af Adam Goldenberg, Don Ressler og Ginger Ressler i 2013 og er et globalt brand for aktiv livsstil, der er designet med alle i tankerne. Det er den ultimative destination for verdens bedste lifewear og activewear til kvinder og mænd. Med millioner af femstjernede styles i størrelser fra XXS til 4X og fra korte til lange skridtlængder er der noget for enhver smag - og til enhver træning, uanset hvordan du vælger at svede!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

I love it

I love it. Now is the third time I buy here, and I love it :-)

16 maggio 2022

Kære Mette,

Thank you for your feedback!
We appreciate it so much 💜 ❤️
We're happy to hear that you find our website easy to navigate and that you're satisfied with our products and a service.
It's great that you have such a positive experience with us!

Have a great day and Stay Fab 😍

Best regards,

Bianca
Fabulous Team

frækt at man skal være VIP

Frækt at man skal være VIP bare for at få jeres tilbud i har et tilbud der hedder Alle leggings 2 for 199 og hvis man ikke siger ja til og være VIP så bliver det 1.128kr det er bare ikke okay 👎

22 aprile 2022

Hej Stine,

Tak for din tilbagemelding!

Vi er kede af, at vi ikke gjorde et godt første indtryk. Vi tilbyder nemlig to checkout muligheder - gæst og VIP - så man kan vælge det, der bedst passer til ens behov. Til kunder, der ønsker at blive VIP medlemmer, tilbyder vi selvfølgelig lidt ekstra, som en tak for deres tid og tillid.

Hvis du vælger VIP program, efter det første tilbud - 2 leggings for 199 kr - får du stadig mange fordele, såsom lavere priser, særlige tilbud og varer, gratis returnering og ombytning, og du kan nyde det helt gratis. Du skal blot logge ind en gang om måneden, mellem d. 1-5, og vælge at springe måneden over - så får du VIP fordelene helt gratis i den måned. Og du kan gøre det hver måned, hele året, uden at du skal betale noget som helst for adgang til de bedste priser og tilbud.

Og hvis du ikke springer måneden, får du en medlemskredit overført til din online konto, og den automatisk får højere værdi i vores webshop, så du kan bruge den til en hvilken som helst vare eller et 2-delt sæt, der koster op til 655 kr.

Hvis du har noget spørgsmål om varerne, bestilling eller VIP program, kan du altid kontakte vores kundeservice - vi er åbne mandag til søndag mellem kl. 10-18 og sidder klar til at hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Fabletics Team

Jeg er meget i tvivl om prisen

Jeg er meget i tvivl om prisen, da den til at starte med skriver i kr og i kurven og check out skriver den pludselig samme beløb, bare i euro
Så hvis det er rigtigt koster min vare pludselig 1000 kr i stedet for 134kr

16 aprile 2022

Kære Simone,

Vi er utrolig ked af,
at du har haft denne oplevelse med vores hjemmeside.
Men vi vil gerne undersøge sagen nærmere.
Det kan vi ikke gøre herfra, desværre.
Du bedes, at sende en mail med dine kundeoplysninger
til vores support@fabletics.dk
eller kontakt os via Facebook og IG.
VI hjælper, så.

Bianca fra
Fabletics Team

Jeg blev meldt til VIP ,uden at gøre…

Jeg blev meldt til VIP ,uden at gøre det selv.
Det er pisse irriterende !
Jeg vil gerne slette min profil, men jeg kan ikke uden at kontakte dem😔

9 gennaio 2022

Hej Matilde,

beklager dybt om din dårlige oplevelse,
Men vi kan hjælpe dig. Du bedes, at kontakte os here: support@fabletics.dk eller til vores Fabletics og IG, så vi kan få løst dine problemer.
Vi håber, du bliver glad for løsningen.

Mark
fra Fabletics team

Now I have tried it many times

Now I have tried it many times, to use my 100kr off purchase in my bag, and it just doesn't go through. I know how to use it, since I did it many months ago, when I had so many points also...
I have contacted service, and left a review before here...
I am not happy with this, and think I should just get this 100 kr. back.

15 dicembre 2021

Dear Karen,

I am so sorry to hear that you have some issues in using your member credits. We are committed to providing the best service possible for our members and we are so sorry that this was not the case, we would like to resolve any outstanding issues you might have and therefore will email you so that we can keep in touch with you better and assist you.

Warm regards,
Fabletics DK Team

Okay

Okay. Hurtig

10 dicembre 2021

Hej Viktoria,

mange tak for din anmeldelse, her 😊
Hav det godt og god weekend!

venlige hilsner,

Maria fra
Fabletics service

Very good fit

1 dicembre 2021

Kære Mette,

Vi er meget taknemmelige for,
at du synes godt om vores produkter.
Du ønskes en god dag 🌟

Vhilsen,

Anne

Hurtig service, lækkert tøj

Jeg har efterhånden længe kigget på deres tøj, men prisen for VIP har holdt mig fra at købe. Men da jeg fik et ekstremt godt tilbud her til BlackFriday tænkte jeg, det var på tide. Tøjet sidder perfekt, er god kvalitet, og det blev leveret hurtigt. Alt i alt meget positivt overrasket. Det var lidt bøvlet at afmelde VIP, men jeg synes - i modsætning til mange anmeldelser herinde - at de gør det meget tydeligt, at de gode rabatter hænger sammen med et abonnement.

1 dicembre 2021

Kære Stine,

Vi er meget glade for din anmeldelse,
det betyder rigtig meget for os at have tilfredse kunder.

God dag til dig! 😍

Klaus

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse af os!
Glem ikke at følge os på Facebook og tjek din butik
i begyndelsen af hver måned for at se nye stilarter.

Du må fortsætte med en skøn eftermiddag! 😍

De bedste hilsner 🤗

Bianca fra
Fabletics team

Det har været en pinsel at komme ud af…

Det har været en pinsel at komme ud af fabletics abonnements ordning. Efterfølgende har det været en smertefuld udfordring at få brugt ens “members credit” som fabletics giver en når de trækker det månedlige beløb, såfremt man har glemt at “skippe” en måned. Lyder det som bondefangeri? Så er det nok fordi det er det. Fabletics har så efter nogle år, åbenbart, gjort at man kan opsige sin ordning på deres hjemmeside, førhen kunne man hvis sol, måne og andre planeter stod rigtig på himlen, komme igennem til en engelsk talende person der gør alt for du ikke opsiger dit abonnement. Jeg glæder mig til st modtage min ALLERSIDSTE pakke, tøjet er lækkert nok. Men deres latterlige koncept der malker forbrugeren for penge er til at lukke op og skide i. Utrolig manipulerende og lumsk hjemmeside, kan virkelig ikke anbefales medmindre man vil give overpriser for fitness tøj. Nej tak her fra

27 novembre 2021

Kære Nicole,

Vi er meget glade for, at du synes, vores tøj er lækkert
men vi beklager ulejligheden i forhold til vores VIP-program, og opsigelse af dit medlemskab.
Vi er meget kede af at høre, at du ikke kunne annullere din VIP,
især fordi du har været lang tid hos os, og du også har sprunget måneden over i en længere periode.
Vores vilkår er meget tydeligt skrevet på vores hjemmeside og når du vælger en VIP-pris,
bliver du oplyst om, hvordan medlemskabet fungerer, både før og efter bekræftelse af ordren.
Men efter du kunne finde ud af, hvordan at opsige dit VIP-medlemskab,
håber vi, at du har det godt. Du skal også vide,
at du er altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice på: support@fabletics.dk
Alternativt kan du besøge vores Facebook eller IG.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover!

Klaus

Seriously, YES!

Seriously my favorite site for sportswear!! Stylish, comfy, quality and straight up gorgeous!

23 novembre 2021

Hej Birgitte,

thank you so much for the great review,
and all the amazing stars! 😍
It warms our hearts! 💜

We wish you a fabulous day! 🤗

De bedste hilsner,

Maria

Overskueligt.

Nem og overskuelig.

17 novembre 2021

Hej Stine,

Tak for din fine anmeldelsen og stjernerne! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds! Vi håber, at du også vil være tilfreds med fremtidens kvalitet og service.

Hav en dejlig dag!

Emma
fra Fabletics Team

Be careful with this company

Be careful with this company. DO NOT agree to "VIP Membership". They take money every month for nothing. If you stop the membership they continue to take money every month from your card. I have moths of disputes and my bank and paypal now involved to stop them.

16 novembre 2021

Dear Mildred,

thank you for this feedback and for bringing this to our attention!
s a VIP member you are not obligated to either buy or pay each month. To keep all the benefits of the VIP membership (better prices, promos, free shipping and returns, personal boutique, and other perks) for free you simply need to log in to your profile between the 1st and the 5th of each month and click on the button "skip the month". Only if you don't do that or make a purchase in this period of time, one member credit will be transferred to your Fabletic profile which can be used in your future shopping. Thus, It could take just a couple of minutes of your time per month to maintain your membership benefits entirely for free.
We hope this will be useful for you in the future!

Warm regards,
Fabletics Team

Jeg er ikke tilfreds. Dårlig service

Jeg bestilte to par trænings/løbebukser til 200 kr. derefter bliver der så trukket 449 kr. på min konto og jeg skriver til dem. Jeg får så ikke noget svar tilbage og en måned efter bliver der trukket endnu engang 449 kr.
Jeg finder så ud af at jeg har medlemskab, som jeg hverken ønsker eller har bedt om. Nu hvor jeg gerne vil annullere mit medlemskab, som jeg ikke har oprettet, er jeg så tvunget til at enten ringe til dem (snakke engelsk med dem) eller skrive et brev, hvilket koster penge.

Jeg er bestemt ikke tilfreds

9 novembre 2021

Kære Lærke,

Vi beklager dybt, at høre at du har overset vores betingelser ang. medlemskabet.
Da vi gerne vil hjælpe dig, kan du forvente,
at nogle af vores medarbejdere kontakter dig.

Ønsker dig en god dag!

Marco
fra Fabletics team

Perfekt kvalitet men nødsaget til medlemskab

Simpelthen de bedste leggings jeg har haft. Købte nogle leggings for 2 år siden og de har simpelthen været uundværlige. De sidder perfekt og de er ikke gennemsigtige. Perfekt til all day use og yoga. Desværre skal man tilmeldes deres VIP service og huske at skippe hver måned d. 5. ellers koster det. Jeg valgte at ringe ind og afmelde mig helt, men jeg husker det som værende en virkelig udmattende proces. Jeg synes dog produktet opvejer denne proces.

31 ottobre 2021

Hej Silja,

Tak for anmeldelsen og stjernerne 🤗
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores produkter
og at du kan at anbefale os til andre.

Rigtigt god dag!

Ana
Fabletics Team

topprodukter men systemet er bøvlet

jeg er vild med produkterne og køber gerne og ofte, men systemet der kører hjemmesiden har ikke altid lige godt styr på visning af alle modellerne. t.ex. kunne jeg se at der var over 100 i søgeresultat, men kunne kun få lov at se de første 36. samt at når man endelig beslutter sig for en vare til en bestemt pris, så er de 40% den stod reklameret på tilbud til pludselig bortfaldet når man skal betale, på trods af at det er eneste vare i kurven.. det må I gerne stramme lidt op på, for produkterne er for gode til at skulle glemmes pga systemforbistringer.

25 ottobre 2021

Hej Sabina,

tak skal du have for din anmeldesle!
Det er super hyggeligt at se. at du kan lide vores produkter
og at du besøger vores hjemmeside meget ofte 😃
Men som du kunne bemærke, har vi så mange forskellige produkter, der sælges i hele Europa, og mange af modellerne bliver udsolgt, så hurtigt.
At finde eller vælge nogle modeller kan nogle gange være et problem. Vi er også klar over det.
Og vi prøver at finde en løsning på det.
Vi håber, at det bliver løst på den bedst mulige måde, hurtigst muligt.
Derfor takker vi dig, for din kommentar her. 😊

Anne

Nemt at finde ud af

Nemt at finde ud af, gode tilbud nemt at betale 😁👍

3 ottobre 2021

Tak for din stemme! 🤗
men vi ville blive super glade hvis du ville give os 5 stjerner istedet for 4 :)
Vi håber at se dig snart igen på webshoppen. 🤗

Hvis du har brug for mere hjælp, lad os vide det.

Venlige hilsner 🌸

Bente
din Fabletics team

I had excellent customer service

I had excellent customer service
I was struggling with logging in and I contacted Fabletics on Instagram and Bianca helped me and sorted out my issue within 5 minutes.

Thank you Bianca. Cant wait to receive my order now :D

17 settembre 2021

Dear Nat,

thank you so much for sharing your excellent experience with JustFab ,
here on Trustpilot! 😊
We are incredibly happy for your fine experience with us. ❤️
Enjoy in your items and continue with a wonderful afternoon and a great weekend !

Best regards, 🌸

Bianca
your Fabletics team

Virkelig dårlig oplevelse

Jeg har shoppet hos fabletics et par gange nu og jeg har været glad for produktet, men alt dette blev ødelagt, da jeg fandt ud af at 449 kr. var blevet trukket ud af min konto, fordi jeg ikke lige havde skippet måneden. Jeg ringet ind for at se om jeg kunne få pengende tilbage, det kunne jeg, men ville også aflyse mit VIP medlemskab, da jeg ikke ville glemme at trykke skip en anden måned. Ham jeg snakket med sagde at de ville sende en påmindelse sådan jeg husker at trykke skip, men jeg fik ikke nogen påmindelse og det skete igen. Denne gang kunne jeg ikke få pengene tilbage (449kr.) da jeg fik dem tilbage sidste gang og nu vidste at det ville ske.

Jeg næsvnte at jeg ikke fik en påmindelse, som de sagde jeg ville få, men så vidste det sig at under en email jeg havde fået sendt, hvor der stod en reklame med 70% af denne måned, som for det første ikke dukket op på min notifikationer, men i bunden stod der i meget småt husk og trykke skip denne måned, hvis du ikke køber noget.

Dette betragter jeg ikke som en påmindelse, ihvertfald ikke en påmindelse som har min/kunden bedste interresse i ønske. Han fik det til at lyde som om jeg ville få en påmindelse, som ikke kunne misses, ikke en der var gemt langt nede i en reklame email.

Alt i alt var dette træls, men så kiggede jeg på hjemmesiden for at se hvad jeg kan købe for de penge der er blevet trukket. Jeg ser et tilbud med 70% af alt hvis du bliver VIP medlem igen. OK, så gøre jeg det for at få så meget ud af de penge der blev trukket, givet at jeg også kan lide produktet. Jeg fandt nogle produkter til 70% og lagde dem i kurven. Men da jeg ville tjekke ud viste den fuld pris. Jeg ringet ind igen for at finde ud af hvorfor jeg ikke får 70% af produkterne. Det viser sig at man ikke kan bruge sine points til at få 70% af, kun hvis man ikke bruger sine points, som betyder at jeg skal bruge ekstra penge på at få dette tilbud og midste de points (449kr.) som blev trukket.

Det er ikke i orden efter min mening når et firma er ude efter og snyde dig for at få dine penge på teknikalities, især når produktet er god nok til at de ikke bøhæver at gøre dette. Jeg vælger nu ikke og købe fra dem igen, da man skal igennem alt dette bøvl hver gang, som er synd.

14 settembre 2021

Kære Michelle,

Vi er utrolig ked af, at du har haft denne oplevelse
med vores kundeservice og VIP-medlemskab.
Men vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Det kan vi ikke gøre herfra, desværre.
Du bedes, at sende en mail med dine kundeoplysninger til vores support@fabletics.dk eller kontakt os via Facebook og IG. VI hjælper, så.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Fabletics Team service