Jeg henvendte mig skriftligt, og fik svar ret hurtigt. Efterfølgende havde jeg endnu et spørgsmål, og ringede, og her fik jeg også en fin behandling, og nogle retningslinjer præciseret. Tidligere ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har modtaget varmeregnskab. Varmeregnskabet er udsendt selvom af FA09 ved at regngskabet ikke er retvisende. Der er skiftet varmemålere, men de er ikke blevet aflæst. Varmeregnskabet er udsendt på... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min bror boede i en af deres plejeboliger i 5 måneder inden han døde. Han blev hjulpet ud af sengen og over i en kørestol. Og der sad han så, i følge deres fraflytningsopgørelse, og ødelagde for f... Leggi di più
Jeg Bor selv i lejlighed som bliver udlejet gennem dette selvskab Jeg oplever mine problemer bliver løst ved henvendelse. Samt en god dialog omkring tingene. Lækre billige lejligheder Med kvalit... Leggi di più
L'azienda ha risposto
FA09 er en almen boligorganisationsadministration stiftet af fem almene boligorganisationer i 2009. Vi administrerer 11.500 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn.
Stationsparken 24, 2. th., 2600, Glostrup, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Min bror boede i en af deres plejeboliger i 5 måneder inden han døde.
Han blev hjulpet ud af sengen og over i en kørestol.
Og der sad han så, i følge deres fraflytningsopgørelse, og ødelagde for flere tusind kroner om måneden.
Mage til bedragerisk foretagende skal man nok lede længe efter.
Noget af det værste og groveste jeg nogensinde har oplevet. Jeg har været skrevet op i en boligorganisation (og derfor betalt gebyr) i 20 år. Mit nr. på venteliste var i 2012 nr. 26, i 2017 nr. 34 og i 2020 nr. 72. Standartsvaret fra FA09 er, at det er fordi passive medlemmer er blevet aktive! Det er jo fuldkommen ugennemskueligt og utroværdigt. Har intet svar fået på min sidste henvendelse jeg sendte for en uge siden.
Expensive, low quality facilities, bad administration! They miscalculated my deposit and later on it took me 2 months to get in touch but still no sane solution..
Dårlig information
Jeg havde skrevet mig op til udlejning med fleksible kritierier. Da jeg er selvstændig havde jeg fået at vide af selskabet at man ville se på om jeg havde en "rimelig indtægt" og derved levede op til de fleksible kriterier. Da jeg så fik tilbudt en bolig fik jeg istedet at vide at det eneste der gælder ifht fleksible kriterier er fast tilknytning til arbejdsmarkedet, og at min indtægt som selvstændig ikke tæller for noget. Da jeg så henviser til den tidligere besked får jeg, af en meget uhøflig ansat, at vide at jeg desværre er "blevet fejlinformeret". Hvad kan jeg bruge det til? Meget skuffende service.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.