I purchased a charging cable case, which was delivered almost a week late. While the delay is not my main concern for this review, the condition of the product is. The case appears to have been previo... Leggi di più
Tydlig hemsida med enkel beställningsmöjlighet och även service i världsklass när man hade frågor om produkter och vad som passade mitt hushåll bäst. Snabb leverans och väldigt intuitiv tracking... Leggi di più
Köpte en DeFa laddbox och har haft svårt att finna tid för installation. Har har blivit uppringd ett flertal tillfälle för att inte missa installationen - vilket jag är tacksam för då ansvaret egentl... Leggi di più
Vi köpte vår laddbox med installation när det var kampanj till ett superbra pris. Kommunikationen med Evify efter beställning/inför installation var enkel och tydlig. Vi var lite rädda för att kabeln... Leggi di più
- Stazione di ricarica per veicoli elettrici
- Negozio di batterie
- Negozio di accessori per auto
- Impresa specializzata in energia solare
- Fornitore di attrezzature per l'energia solare
- Impianto solare fotovoltaico
Informazioni su Evify
Scritti dall'azienda
Evify föddes ur idén att elbilsägande ska vara enkelt, tryggt och smart. Idag har vi breddat vår resa och erbjuder helhetslösningar inom grön teknik – med solpaneler, batterier och laddboxar som tillsammans bildar framtidens energisystem för hemmet.
Genom att kombinera marknadsledande produkter med vår tekniska expertis kan vi erbjuda framtidssäkrade lösningar som är anpassade för ditt hem och din energianvändning.
Varje vecka installerar vi hundratals laddboxar och energilösningar – och har redan hjälpt tusentals nöjda kunder.
Hangövägen 29, 115 41, Stockholm, Svezia
- 010-555 91 40
- info@evify.se
- evify.se
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Enkelt och tydligt
Enkelt och tydligt!
Superenkelt att beställa och anpassa till mina behov.

Risposta di Evify
Snabb och proffsig hantering
Snabb och proffsig hantering från beställning till installation
När jag först kontaktade Evify fick jag…
När jag först kontaktade Evify fick jag prata med en trevlig medarbetare som förklarade bra hur allt går till.
Efter beställningen var elektriker på plats inom en vecka och gjorde ett kanonjobb.
Nu laddar vi enkelt hemma utan problem.
Värdelös kundtjänst, laddare som inte är kompatibel med deras avtal.
Säljer laddare med rabatt om du tecknar Greenely. Men Greenely stödjer inte laddaren. Sen är laddaren värdelös, då det går fortare att ladda med enfas laddare.
Nexblue support har gått bet än så länge-
Installatören var väldigt nonchalant, bara in med skruvmejsel i skåpet och bryter bort täckskydden så dom flyger i hela garaget, Har en veteranbil från 1957 som jag är rädd om. frågade om jag skulle köra ut den men behövdes inte. Slår dessutom till den med sin bock när han går där ifrån.
Blivit uppringd av Evify som ville ge mig 500 kr att ladda för på valfri station. Villkor är att jag ändrar min recension.?? Är det så det fungerar så kan man inte lita på någon recension överhuvudtaget.
Uppdatering: Fick en datum när dom skulle byta laddare, Fick bekräftat att dom skulle byta laddaren 6/3 runt 8:00. Kom ingen och ingen meddelade något. Inte ens Evify visste att elektrikern inte hade varit här. Fått ny tid nu. 17/3 kl 12:00. Spännande och se om dom kommer. Fortsättning följer.
Professionellt bemötande och enkel process
Evify var väldigt professionell och enkla att kommunicera med. Deras hemsida innehöll klara instruktioner så för mig tog hela processen 2 veckor.
Rekommenderar dom varmt!
Snabb installation av en mycket…
Snabb installation av en mycket serviceminded installatör som dessutom gav en väldigt bra genomgång efter avslutat arbete. Plus i kanten så städade han efter sig.
Enkelt och prisvärt
Enkelt och prisvärt, sen fungerar det också.
Behövs inte mer 👍👍👍
Allt gick snabbt och enkelt!
Allt gick snabbt, från beställning till installation.
Montaget blev snyggt utfört av en kunnig tekniker.
Min laddstation
Min laddstation installerad via Evify ,Juni 2025, har fungerat på bästa sätt, bara att ansluta kabel och laddningen sker på den mest gynnsamma och billigast tidsperiod för det kommande dygnet.
Mycket snabb och excellent service!
Mycket snabb och excellent service med bra feedback hela tiden!
Snabb och smidig support.
Mycket prisvärt
Mycket prisvärt. Proffsig installatör. God hjälp i samband med köpet.
Allt från installation av laddbox och…
Allt från installation av laddbox och frågor till er har varit mkt bra. Ni levererar det ni lovar/säger. Fortsätt så, så kommer ni få många kunder 😃
Har funkat bra från beställning till…
Har funkat bra från beställning till installation .
Proffs innstallatör!
Installatören som kom för att installera min laddare var både trevlig och professionell i sitt arbete!
Smidigt och enkelt och försäljaren…
Smidigt och enkelt och försäljaren förklarade bra vad jag behövde. Det enda som skulle gjort upplevelsen bättre är om det hade gått snabbare att få installationen klar.
Snabb leverans av ladd utrustningen och…
Snabb leverans av ladd utrustningen och bra och snabb elinstallation av utrustningen.
Smidig installation, men dyrt elavtal och tekniska problem
Vad hände?
Jag beställde en Zaptec Go via kampanj där man fick rabatt på installationen samt kostnadsfri lastbalanserare, under förutsättning att man bytte elavtal till Greenely. Själva beställningen och installationen fungerade bra. Däremot visade det sig att elavtalet jag behövde teckna var betydligt dyrare än mitt tidigare avtal, vilket inte var tydligt i kampanjinformationen.
Dessutom fungerade inte lastbalanseraren (Saveeye) tillsammans med laddboxen efter installationen, och enligt support beror det på ett systemfel. Det innebär att den funktion som var en del av kampanjen ännu inte fungerar.
Vad tycker jag att företaget ska göra bättre?
Var tydligare med de ekonomiska konsekvenserna av att byta elavtal i samband med kampanjer. Många kunder jämför laddboxpriset, men den verkliga totalkostnaden påverkas av elavtalet över tid. Det vore också bra att säkerställa att tekniska integrationer fungerar fullt ut innan kampanjer marknadsförs.
Sammanfattningsvis: Bra installation, men otydlighet kring elavtalets prisbild och tekniska problem med lastbalanseringen drar ner helhetsintrycket.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.