I purchased a charging cable case, which was delivered almost a week late. While the delay is not my main concern for this review, the condition of the product is. The case appears to have been previo... Leggi di più
Tydlig hemsida med enkel beställningsmöjlighet och även service i världsklass när man hade frågor om produkter och vad som passade mitt hushåll bäst. Snabb leverans och väldigt intuitiv tracking... Leggi di più
Köpte en DeFa laddbox och har haft svårt att finna tid för installation. Har har blivit uppringd ett flertal tillfälle för att inte missa installationen - vilket jag är tacksam för då ansvaret egentl... Leggi di più
Vi köpte vår laddbox med installation när det var kampanj till ett superbra pris. Kommunikationen med Evify efter beställning/inför installation var enkel och tydlig. Vi var lite rädda för att kabeln... Leggi di più
- Stazione di ricarica per veicoli elettrici
- Negozio di batterie
- Negozio di accessori per auto
- Impresa specializzata in energia solare
- Fornitore di attrezzature per l'energia solare
- Impianto solare fotovoltaico
Informazioni su Evify
Scritti dall'azienda
Evify föddes ur idén att elbilsägande ska vara enkelt, tryggt och smart. Idag har vi breddat vår resa och erbjuder helhetslösningar inom grön teknik – med solpaneler, batterier och laddboxar som tillsammans bildar framtidens energisystem för hemmet.
Genom att kombinera marknadsledande produkter med vår tekniska expertis kan vi erbjuda framtidssäkrade lösningar som är anpassade för ditt hem och din energianvändning.
Varje vecka installerar vi hundratals laddboxar och energilösningar – och har redan hjälpt tusentals nöjda kunder.
Hangövägen 29, 115 41, Stockholm, Svezia
- 010-555 91 40
- info@evify.se
- evify.se
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Det blev bra till slut
Edit.
Efter mitt ursprungliga dåliga betyg kontaktade Evify mig och var bekymrade. De undrade om de kunde göra något mera för att jag skulle kunna ge ett bättre betyg. Efter ett par mail fram och tillbaka samt ett mycket trevligt telefonsamtal så kunde vi enas om en vettig kompensation. Eftersom min upplevelse av Evify nu ändrats till att de är att de är ett seriöst företag som vill ha nöjda kunder har jag nu ändrat mitt betyg från en tvåa till en fyra. Jag kan således rekommendera dem till fler kunder, även om min upplevelse inte rakt genom varit positiv så har de visat att de tar sina kunders upplevelse och produkter på allvar. De har hela tiden varit tillmötesgående när det kommit till felsökning, även när vi bråkade om betalning. Installationen är i övrigt jättefint utförd, även om det drog ut ordentligt på tiden från montering till fungerande laddare.
Ursprungligt omdöme:
Mycket besvärlig installation, elektriker glömde koppla in tredje fasen, tog över en månad att få ut elektriker på plats för reparation, efter att man haft denna resa bakom sig började Laddbox eller bil strula. Jag vägrade betala slutfaktura innan felet var utrett vilket möttes med massor av påminnelsefskturor från Evify. Att få kompensation var något man fick kämpa ordentligt för, i slutändan drogs endast en mycket symbolisk summa av på räkningen som egentligen inte alls motsvarar den frustration man känt utan endast en täcker förlorad arbetstid och körning till och från posten.
En bra och snabb kundkontakt
En bra och snabb kundkontakt. Lätt att nå telefonledes.
Otroligt nöjd!!!
Jag hade en väldigt positiv upplevelse med Evify. Det som framför allt gjorde upplevelsen så bra var deras tydliga kommunikation, snabba återkoppling och personliga bemötande genom hela processen. Jag kände mig trygg från första kontakt till färdig lösning.
Evify är riktigt duktiga på att förklara även det tekniska på ett enkelt och begripligt sätt, och de höll vad de lovade när det gäller både tidsplan och leverans. Det märks att de bryr sig om sina kunder och verkligen vill hitta den bästa lösningen utifrån varje persons behov.
Det företaget gör extra bra är att kombinera hög kompetens med ett genuint engagemang – samtidigt som de gör det lätt för privatpersoner att ta steget mot mer hållbar energi. Professionellt, smidigt och väldigt trevligt bemötande – jag kan varmt rekommendera dem.
Snabb instalation av duktig elektriker.
Den funkar kanon
Den funkar kanon, och är precis så som vi vill att den ska funka..
Trevligt bemötande från första kontakt.
Trevligt bemötande från första kontakt.
Laddningen fungerar utmäekt
Väldigt Nöjd med helheten
Enkelt att beställa, enkelt att följa stegen i beställningsprocessen. Bra support under beställningen och mycket bra elinstallation. Har inte behövt testa efter supporten (hoppas inte behöva använda den). M.a.o. mycket nöjd från beställning till installation.
Väldigt bra service!
Gick smidigt att få laddboxen…
Gick smidigt att få laddboxen installerad, och de frågetecken som dök upp löstes bra utan krångel 🙂
Stort utbud av laddare.
Stort utbud av laddare.
Prisvärda kampanjer.
Kompetent och trevlig personal som gjorde installationen.
Extremt dålig customer service
Extremt dålig customer service. Kundrepresentanten var som att prata med en AI bot. Missvisande marknadsföring av produktens installation (fick vänta månader inte 2 veckor som utlovat) och sedemera hänvisning till tredje part som inte utförde ett professioonellt arbete. Arbetet beställdes 2 november och blev klart i februari. Lastbalanseraren kom inte heller med leverans som utlovat utan många veckor senare efter upprepade påminnelser. Jag skulle inte reckomendera denna firma till någon snarare varna.
Lång väntetid utan kommunikation
Väldigt lång tid mellan beställning och faktisk installation. De skickade prylarna snabbt och så klart en faktura, men sen fick man vänta långt mer är de "vanligtvis mindre än två veckor". Och ingen info under tiden utan jag fick jaga dem.
Pris och en lyhörd och snabb installatör uppväger en del.
Fast response, professional installation.
Fast response when first enquired, very professional advice and case handling. Many questions asked about my el installation, I thought I explained well what is needed. Installation itself was quick and well made. Easee charge box is functioning perfectly, if any problems appeared, they were all connected to Greenely app (schedules, pausing etc.)
Smidig installation och problemfri…
Smidig installation och problemfri laddning.
Enkelt förfarande att beställa
Enkelt förfarande att beställa, kommunicera och betala. Från beställning till installation tog det ca 1 mån, kunde kanske gått snabbare men helt ok! Trevliga medarbetare rakt igenom.
Grym respons
Jättesnabb respons på alla frågor och funderingar, bra service rakt igenom 🤗
Dålig kommunikation
Dålig kommunikation, montörerna gorde ett bra jobb men de fick inte laddaren att funka. Lämnade och sa att den kommer nog igång sen.
Efter 2 dagar fick jag ringa runt och själv lösa problemet. Evify hade inte koll och fick ringa tillverkaren av boxen. Det visade sig att den gick på 4 g. När jag frågade vad kostnade var för 4g sa att det var gratis i ett antal år när jag frågade vad som händer sen fick jag inget svar.
Plus att det var massa annat strul att komma igång.
Sen efter ett år fick jag krav med hot om inkasso för att jag inte betalt. Var på att det blev mer strul för att få rätt på att jag betalt hela beloppet och sen att ringa fortnox för att kolla att jag inte fick betalnings anmärkning. Jag satt i telefon kö i 2 timmar. Så jag kan VERKLIGEN INTE rekomendera Evify. Fick en bockad plåt bit som tack för besväret.

Risposta di Evify
Snabb återkoppling och installation
Snabb återkoppling och installation. Tydlig prissättning och trevlig installatör som hade bra dialog. Bra gränssnitt för kontakt/uppladdning av info inför installationen. Har fungerat som förväntat och appen går att lita på. Prisvärt!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.