Eventzone ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi bookede DJ Lotte gennem eventzonen til vores bryllupsfest. DJ Lotte er et utroligt fantastisk menneske at have med til at skabe en fest. D. 19/9 2026 havde vi booket Lotte som musiker og DJ til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mette Risager - tak for dig ❤️ Du gav din smukkeste stemme og dit eget udtryk - i sangene - som stadig i dag giver mig håb og trøst ❤️‍🩹 Uden mikrofon fyldte du hele kirken - og jeg mærkede din... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde fornøjelsen af at have Jens til at spille til RendbjergFavns 50 års jubilæums og sommerfest, vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Jens var med til at skabe en fantastisk stemning... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastisk, kreativ og særdeles vellykket indsats. Der gik laang tid før, gæsterne opdagede, at det var glad happening med Allan som fotograf der pludselig og uventet dukkede op og satte... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Location per matrimoni
  6. Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
  7. Wedding planner

Scritti dall'azienda

Eventzonen - Din online platform til eventplanlægning Planlægger du en fest, et bryllup, en konference eller et andet arrangement? Eventzonen gør det nemt at finde og booke alt hvad du behøver – lokale, musik, underholdning og foredragsholdere. Vi tilbyder et omfattende udvalg af professionelle leverandører indenfor alle kategorier, og vores brugervenlige platform gør det nemt at finde præcis det, du søger. Du kan booke direkte hos leverandørerne og dermed sikre transparente priser og en nem bookingproces. Gør dit næste event uforglemmeligt med Eventzonen!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Begravelse og musik i kirken

Vi skulle bruge musik i kirken ved begravelse af en ung mand. Vi oplevede den bedste service, hurtigt svar og 100% seriøsitet. De bedste anbefalinger herfra….

6 febbraio 2025

Standupkomiker Victor Hvid…

Jeg hyrede standupkomiker Victor Hvid til privat rund fødselsdag. Victor fik skriftlig info og vi havde en rigtig god snak i telefonen. Det var en stor fornøjelse, med både personlige og emner fra eget show.
Tusind tak for gode grin og din utrolig rare måde at være på 🤩

19 gennaio 2025

Kæmpe anbefaling af mentalitet Mads Fencker

Havde booket mentaliteten, Mads Fencker til min 60 års fødselsdag til underholdning med tankelæsning. God kommunikation med Mads om arrangementet forud for dagen, bla. en mail et par dage inden med bekræftelse på tid og sted.
Selve showet var 20 minutter med mind blowing underholdning, hvor gæsternes ‘hemmeligheder blev dygtigt gættet. Showet gav basis for mange efterfølgende snakke ved bordet, hvor gæsterne forsøgte at regne ud, hvordan det hele kunne lade sig gøre.
Varm anbefaling af Mads Fencker og hans optræden.

7 dicembre 2024

Sørine Bager

Vi holdt bryllupsfest på Vrå Slotshotel, hvor min mand havde bestilt Sørine Bager til at synge et par af vores sange. Det gjorde hun på en smuk og medrivende måde. Det var så smukt at se og høre hende synge i de flotte lokaler. Jeg kan kun stærkt anbefale Sørine Bager.

17 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Afbud på selve bryllups dagen

Meget trist oplevelse
!!!
Havde booket Boris G T.
Han bekræfte vi har en aftale, vil sende kontrakten senere. For ca en måned siden rykke jeg for kontrakten. Han skriver tilbage, at han gerne vil se en kopi af denne. Jeg skriver tilbage, at det er den jeg efterlyser, vedhæfter vores kosbonance. Han ringer mig op, og fortæller, at han nok har kommer til at dobbelt booke, efter lidt snak frem og tilbage, lover han at han kommer og derefter sender han kontrakten. På selve bryllups dagen, ringer han afbud og vi står uden musik. Øv hvor tavligt🙁

24 agosto 2024

Bassergasser

Har aldrig grinet så meget, han er så kanon og så god til få alle med, fanger lynhurtig stemningen, vil helt klart anbefale bassergasser og vil til enhver tid bruge ham igen 😂❤

10 agosto 2024

Positiv info omkring Eventzonen

Jeg er musiker, og har været med på Eventzonen siden begyndelsen. Har 2 profiler som jeg betaler for, hver måned. Har læst anmeldelserne af firmaet og vil gerne tilføje lidt info til de, der har givet en mindre pæn bedømmelse.
Eventzonen er en it platform, hvor kunderne kan vælge imellem rigtig meget. Alle kunstnere kan lægge sig op og håbe på jobs. Der er ingen - som i - ingen garanti for, at det du ser på Eventzonen, hjemmesider eller andre platforme, svarer til, hvad du får. De kunstnere, der vælger at betalt for en profil, får mulighed for foto, video og musik. Heller ikke her er der sikkerhed for er "what you hear is what you get". Her kan kunden derimod kigge lidt på anmeldelserne - de afspejler, hvilken oplevelse kunden har haft.
De uheldige kunder, der har oplevet useriøse kunstnere kan kun imødegå dette ved at give pågældende en anmeldelse på Eventzonen. Det er ikke ejeren af Eventzonen, der har ansvaret for at kunde/musikerforholdet. Mht. kunstnere, der retter kritik imod god/mindre gode anmeldelser, har jeg stor forståelse. Har selv prøvet det, men har lært at bruge langt mere tid på, hvad der forventes og sige "nej tak", hvis jeg kan mærke at kunden har andre forventninger. Har været i branchen i 30 år, og erkender, at forventningerne hos arrangørerne er langt større idag. Mht. pris på profiler, så er det fradragsberettiget + en meget lille del af en samlet hyre for et job for de fleste.
Det er os, der er håndværkeren, der skal levere et stykke arbejde med et smil på munden.

8 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Den bedste side på nettet som musiker…

Den bedste side på nettet som musiker til at få jobs. Har kun stor ros til Eventzonen, som har hjulpet med at skaffe rigtig mange jobs til mig siden 2019. Jeg kan også godt lide designet på siden, hvor man har styr over henvendelserne. Der er en god kategorisering derinde, hvilket gør det nemt for kunden. Og det at man kan skrive med kunden derinde, det er også godt, fremfor mail.
Tak til Mogens for at have lavet denne fantastisk side.

Jesper

3 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

DJ Studz spillede for min 20 års…

DJ Studz spillede for min 20 års fødselsdag.
Amen det var fantastisk. Dejligt nemlig og endda meget god pris. Han kom med en gratis selfiemaskine og billederne kom indenfor et par dage.
Det var fantastisk service og vi gav ham en playliste, og han spillede og mixede en del ind så det hele spillede.
10/10. Virkelig fed oplevelse. Booker ham helt sikkert igen

9 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

DJ finn skred en time før tid fordi han…

DJ finn skred en time før tid fordi han blev tøsefornærmet over fulde mennesker.
Dårligt dj arbejde, man kunne ligeså godt selv have lavet en playliste som kunne have fungeret bedre.
Surt menneske som ovenikøbet tog hårdt fat i en ung piges arm, grundet misforståelser.
Ikke brug dine penge på dette.

7 ottobre 2023

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse, dj Finn skred en time før aftalt. Vi gik op og satte musik på, hvor Finn begyndte at råbe af vores gæster. Så sagde jeg han skulle slappe af, så gik ham over og tog voldsomt fat om en af gæsternes arm og begyndte at råbe. Ødelægger fuldstændig sølvbrylluppet, aldrig noglesinde køb noget her fra. Super dårlig oplevelse

8 ottobre 2023

Super herlig aften med DJ Peter Caspersen

Jeg har sidste lørdag fejret 60 års fødselsdag, hvor jeg havde Peter Caspersen til at spille til festen. Vi holdt haveparty.
Peter ringede et par dage før festen skulle holdes, hvor han spurgte indtil musiksmag og ønsker / forventninger til aftenen.
Det blev lige den fest jeg havde drømt om og da nummeret ”For evigt” med Volbeat kom på hen på aften var teltet ved at lette.
Mange af gæsterne har efterfølgende givet positiv feedback på denne aften og Peters telefonnr. er videre givet til mulige nye arrangementer.
Stort tak for en herlig fest.

5 agosto 2023

Gråskæg - Maskotten fra Thy

Vi havde Gråskæg ude at lave underholdning til vores årlige fest og farver i vores afdeling.

Han er værd at bestille. Han var et kæmpe hit blandt børnene og var rigtig god til at inddrage dem i showet.

Jeg kunne høre på både børn og voksne at han var rigtig god til underholdningen.

De varmeste anbefalinger herfra.

P.S Han er allerede hyret igen

3 settembre 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più