Vi bookede DJ Lotte gennem eventzonen til vores bryllupsfest. DJ Lotte er et utroligt fantastisk menneske at have med til at skabe en fest. D. 19/9 2026 havde vi booket Lotte som musiker og DJ til... Leggi di più
Mette Risager - tak for dig ❤️ Du gav din smukkeste stemme og dit eget udtryk - i sangene - som stadig i dag giver mig håb og trøst ❤️🩹 Uden mikrofon fyldte du hele kirken - og jeg mærkede din... Leggi di più
Vi havde fornøjelsen af at have Jens til at spille til RendbjergFavns 50 års jubilæums og sommerfest, vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Jens var med til at skabe en fantastisk stemning... Leggi di più
Helt fantastisk, kreativ og særdeles vellykket indsats. Der gik laang tid før, gæsterne opdagede, at det var glad happening med Allan som fotograf der pludselig og uventet dukkede op og satte... Leggi di più
Eventzonen - Din online platform til eventplanlægning Planlægger du en fest, et bryllup, en konference eller et andet arrangement? Eventzonen gør det nemt at finde og booke alt hvad du behøver – lokale, musik, underholdning og foredragsholdere. Vi tilbyder et omfattende udvalg af professionelle leverandører indenfor alle kategorier, og vores brugervenlige platform gør det nemt at finde præcis det, du søger. Du kan booke direkte hos leverandørerne og dermed sikre transparente priser og en nem bookingproces. Gør dit næste event uforglemmeligt med Eventzonen!
Nørregade 49, 7500, Holstebro, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Top tunet og inspirerende disco dans med Rikke.
Alle gæster var med fra start til slut. Vi giver maks stjerner og flere til. - Et magisk indslag som gjorde noget godt for festen, fælllesskabet og ikke mindst stemningen.

Risposta di Eventzone ApS
Eventzonen gjorde let at finde en kunstner der både var lokal og som samtidig kunne opfylde vores krav til budget. Omtalen af kunstnerne var en god støtte til af finde genren som passede os bedst.

Risposta di Eventzone ApS
Fik hurtigt svar tilbage fra alle jeg skrev til. Nemt at finde ud af og det fungerer bare

Risposta di Eventzone ApS
Mette Risager er en rigtig venlig og dygtig solist

Spot on stand up
Fuldstændig lige som det skulle være til min datters 30 års
Tak til Kristian Hemmingsen
Både du og Fredrik var amazing
Skide sjovt 😜🤪😝😛

Risposta di Eventzone ApS
Det hele fungerede fuldstændigt perfekt, og Signe Olsen fremførte vores 2 sange til vores datters bryllup på smukkeste vis. En virkelig dygtig sanger som vi ikke vil tøve med, at bestille igen.

Risposta di Eventzone ApS
Eventzonen skabte fint og effektivt kontakt til den dygtige musiker Richard Ragnvald 🎶👍
RR leverede en forrygende omgang dejlig musik på en meget overbevisende og professionel måde.
Jeg kan varmt anbefale Richard Ragnvald og Eventzonen - vi booker igen 👏

Risposta di Eventzone ApS
Idag spillede og sang Ghil Hugo til min mors bisættelse. Vi kom med to ønsker som Ghil leverede på smukkeste vis. Et arrangement af denne karakter må ikke være det nemmeste at spille ved og jeg kan kun sige, at Ghil var meget imødekommende og gjorde alt hvad han kunne for at opfylde vores ønsker. Det gjorde han så smukt. Jeg vil til enhver tid give Ghil de varmeste anbefalinger.
Mvh Anne

Risposta di Eventzone ApS
Vi havde booket Daniel Davison til vores datters konfirmation - helt igennem gennemført show, hvor alle var underholdt. Daniel er en utrolig behagelig person, og alt kommunikation optil var helt i top!
Jeg vil til hver en tid anbefale Daniel.

Risposta di Eventzone ApS
Svar næsten med det samme, nemt og overskueligt at finde rundt i så alt i alt en super god oplevelse

Risposta di Eventzone ApS
Det er vores 3. gang at benytte sig af eventzonen. Alle 3 var en success.

Risposta di Eventzone ApS
Vi havde igennem Eventzonen hyret Nanna Larsen til at synge ved vores perlebryllup.
Alt gik forrygende lige fra første søgning efter en kunstner, til kommunikationen inden arrangementet og på selve dagen.
Det var en tryg og god proces og der var styr på alle detaljerne. Jeg kommer helt sikkert til at booke igennem Eventzonen igen.

Eventzonen. Meget let at bruge, alt på et sted. Alle aftaler samlet. Dejligt

Stille diner musik og godt dansemusik,så derfor 5 stjerner

Risposta di Eventzone ApS
Konceptet virker super godt - havde e god oplevelse med de musikere jeg fik kontakt med gennem Eventzonen

Risposta di Eventzone ApS
Hvor var det dog nemt at finde en kunstner til at syne til vores bryllup. Kan varmt anbefales
Dette omhandler mavedanseren Madam Messi. I fredags d.21 februar, holdte min mand en stor 50års fødselsdag fest for mig og jeg havde 120+ gæster. Vi havde booket Madam Messi som mavedanser og vi kan dokumentere beskeder på at hun skulle danse mavedans da hun i sin profil beskriver at hun er professionel danser, i mavedans, afrodance, latin dans og salsa. Så derfor gjorde vi det klart for hende at det var arabisk mavedans vi ønskede hun performede og hun kom også med belly dans tøj, men hun dansede ikke engang tæt på noget mavadans eller bare lidt arabisk inspireret dans. Hun løb bare rundt og gik ind i stole og folk og lavet et helt cirkus ud af min fødselsdag. Hun fik hendes penge men jeg fik desværre en meget utilfreds oplevelse. Skriver denne anmeldelse da jeg ikke ønsker at dette ikke skal ske for fremtidige kunder. Jeg føler meget scammet.