Supernöjd med denna chansning till 40-…
Supernöjd med denna chansning till 40- års festen. Enkla att ha o göra med, bra låtar utifrån önskemålet o sjunger bra. Rekommenderas starkt!

Risposta di Eventzone SE
Planerar du ditt kommande evenemang? På Eventzone hittar du ett brett urval av talangfulla artister – från erfarna musiker, DJs och sångare till underhållare, komiker och showartister. Vår användarvänliga plattform gör det enkelt att ta kontakt med artisterna direkt, så att du snabbt och tryggt kan boka den perfekta underhållningen till ditt evenemang. Med ett robust nätverk av artister är Eventzone en av de mest pålitliga plattformarna för eventbokningar, och det är här du hittar artister som skapar fantastisk stämning och oförglömliga upplevelser. Upplev den perfekta kombinationen av professionella framträdanden och smidig bokning med Eventzone – för ett evenemang som kommer att göra intryck!
Torsgatan 7c, 111 23, Stockholm, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di Eventzone SE
Vi fick flera bra förslag och vårt val blev som vi hoppats.

Risposta di Eventzone SE
Hade varit i kontakt med DJ-bolag med värdelös responstid och tomma löften till höga priser. Hamnade på Eventzone av en slump men testade skriva åt en DJ. Inget napp. Fick tips via mail från Eventzone att jag kunde göra en öppen förfrågan. Det som hittills inte hade gått att få till - en DJ till mitt bröllop - blev färdigt inom två dygn efter det.
Billigare blev det också.

Risposta di Eventzone SE
Fantastiskt duktiga musiker som förgyllde vår fest. Fullt ös på dansgolvet. Flexibla att möta olika gästers önskemål. Underhållande. Tack!!

DJ Larsa som vi bokat för vårt bröllop verkar grym! Allt smidigt med Eventzone

Risposta di Eventzone SE
Vi bokade ett fanatiskt Växjö baserat band via Eventzone helt problemfritt.
Vi är otroligt nöjda med bandet Buena Gente! Musiken var helt fantastisk – en härlig blandning av latin- och karibiska rytmer som verkligen lyfte hela stämningen. Det märktes att de är professionella och älskar det de gör.
Kommunikationen fungerade dessutom jättebra från början till slut, vilket gjorde allt smidigt och tryggt för oss som arrangörer. Ett extra stort tack till sångerskan Maria, som var jättegullig, varm och väldigt tillmötesgående.
Vi ger dem fem av fem stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐ och rekommenderar dem varmt till alla som vill ha en oförglömlig musikupplevelse!

Risposta di Eventzone SE
Coverbolaget band var super trevliga och roliga killar som gör sina grej! Vi ses nästa år igen!

Risposta di Eventzone SE
Hesam vara jätte duktig och bra artist . vi hade jätte kull och strålande upplevelse med hans musik. instrumental , spanish , flamenco …