Vi bookede DJ Lotte gennem eventzonen til vores bryllupsfest. DJ Lotte er et utroligt fantastisk menneske at have med til at skabe en fest. D. 19/9 2026 havde vi booket Lotte som musiker og DJ til... Leggi di più

Mette Risager - tak for dig ❤️ Du gav din smukkeste stemme og dit eget udtryk - i sangene - som stadig i dag giver mig håb og trøst ❤️‍🩹 Uden mikrofon fyldte du hele kirken - og jeg mærkede din... Leggi di più

Vi havde fornøjelsen af at have Jens til at spille til RendbjergFavns 50 års jubilæums og sommerfest, vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Jens var med til at skabe en fantastisk stemning... Leggi di più

Helt fantastisk, kreativ og særdeles vellykket indsats. Der gik laang tid før, gæsterne opdagede, at det var glad happening med Allan som fotograf der pludselig og uventet dukkede op og satte... Leggi di più

1. Azienda di gestione di eventi
  2. anche in
  3. Agenzia di intrattenimento
  4. Centro eventi
  5. Location per matrimoni
  6. Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
  7. Wedding planner

Eventzonen - Din online platform til eventplanlægning Planlægger du en fest, et bryllup, en konference eller et andet arrangement? Eventzonen gør det nemt at finde og booke alt hvad du behøver – lokale, musik, underholdning og foredragsholdere. Vi tilbyder et omfattende udvalg af professionelle leverandører indenfor alle kategorier, og vores brugervenlige platform gør det nemt at finde præcis det, du søger. Du kan booke direkte hos leverandørerne og dermed sikre transparente priser og en nem bookingproces. Gør dit næste event uforglemmeligt med Eventzonen!

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,8

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jamen helt ekceptionet fantastisk

Jamen helt ekceptionet fantastisk. Johnathan det spillede var så dygtig og så sød og god til at kommunikere undervejs. Konceptet er godt . Helt klart anbefaling herfra . Af hjertet tak min datter og svigersøn blev så glade

22 dicembre 2025

Hej Anne,

Tusind tak for at du deler jeres fantastiske oplevelse - det gør os så glade.

Team Eventzonen

Skoldhed messingsuppe lige fra morgenstunden

Jeg havde hyret trioen "Horn uden birkes" til at stå for morgenmusikken til mine forældres guldbryllup. Den opgave blev løst til UG.

6 dicembre 2025

Hej Kenneth,

Tak for at du delte jeres oplevelse - så vidunderligt at dine forældre blev glade og tilfredse ved deres guldbryllup!

Nemt

Nemt, pålideligt og stort udvalg.

22 novembre 2025

Risposta di Eventzone ApS

Tak fordi du deler din positive oplevelse, Durita!

Meget nemt og bekvemt

Meget nemt og dejligt med mulighed for at lytte til små lydklip, direkte på hjemmesiden, inden man rækker ud til de kunstnere man ønsker at booke.

15 novembre 2025

Risposta di Eventzone ApS

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du synes, vores platform er nem at bruge. Vi arbejder hele tiden på at gøre processen så enkel og inspirerende som muligt.

Godt sted at booke

Der er meget at vælge imellem og det er nemt at booke.

16 novembre 2025

Risposta di Eventzone ApS

Mange tak for din positive feedback, Michael, og velkommen tilbage næste gang du planlægger et arrangement!

Med venlig hilsen

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse, mega nemt og virkelig god service og de har et stort udvalg af solister, pianister mm. til alle lejligheder

7 novembre 2025

Hej Thilde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os, og at du fandt det både nemt at booke og fik god service.

Vi er også meget stolte af vores store udvalg af kunstnere , så det betyder meget for os, at du fremhæver det.

Venlig hilsen,

Hylende morsom klov JoJo

Hyrede Klovnen JoJo til 25 års fødselsdag på et bosted. Han leverede et professionelt show, hvor han indragede publikum på en måde, som de kunne magte. Han lavede et show fyldt med fis og ballade, klovneri og balloner. Alle fik en ballon :hund sværd dino hat ❤️.
JoJo fik alle til at grine - både beboere, medarbejdere og pårørende.
Jeg kan kun varmt anbefale andre at booke JoJo

8 novembre 2025

Hej Britt,

Tak fordi du valgte at booke gennem vores platform – og for at du tog dig tid til at dele din fantastiske oplevelse. Vi håber at få lov til at hjælpe dig igen næste gang, du vil sprede smil og god stemning!

Team, Eventzonen

Allstars får All Stars herfra

Allstars får All Stars herfra! Bandet gav den gas, og vi fik præcis den dansefest med fest, larm, sjov og ballade, vi havde ønsket os. Fantastisk energi - det giver at et live-band som Allstars slår rytmen an og sætter gang i dansegulvet!

1 novembre 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det lyder som en uforglemmelig aften – præcis sådan en oplevelse vi håber, at alle får, når de booker gennem vores platform. Tak fordi du valgte os – vi håber, vi må hjælpe med musikken til næste fest også!

Super nemt

Super nemt , og fandt rimeligt hurtigt hvad jeg søgte

26 ottobre 2025

Risposta di Eventzone ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Sanne! Vi er glade for, at du nemt fandt det, du søgte – præcis sådan ønsker vi, det skal være!

Gratis kontakt

Genial måde at give folk en gratis mulighed for at søge aktuelle kunstnere der passer til budgettet.

25 ottobre 2025

Hej Henning,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes godt om konceptet og muligheden for at finde kunstnere inden for dit budget.

Venlige hilsner,
Team Eventzonen

Det var super sjovt komisk og fik mine…

Det var super sjovt komisk og fik mine gæster til at flække af grin. alle har et stort smil på læben når de taler om det.

18 ottobre 2025

Hej Eva,

Tusind tak fordi du deler jeres oplevelse med os og får os til at smile stort.

Sikken en fest, Recall

Fuld gas fra start til slut. Party Bandet ReCall skuffede ikke. Vi havde hyret dem til årets byfest og de var rigtig gode. Alt det lækre musik fra da far var ung.

16 agosto 2025

Hej Rolf,

Tak for din anmeldelse – så dejligt, at vores artister kunne give jer en nostalgisk tur med fuld fart, og at I blev så tilfredse.

Team Eventzonen

Dejlig nemt at finde hvad man søger

Har kun brugt det en gang, men det bliver ikke sidste. God side og nemt at navigere rundt i

3 ottobre 2025

Risposta di Eventzone ApS

Tak for dine venlige ord, Frank - du er velkommen tilbage næste gang, du planlægger et arrangement.

Kan varmt anbefale Eventzonen.dk

Vi brugte Eventzonen.dk til at finde underholdning til vores sølvbryllup – og det fungerede bare perfekt! Siden er nem og overskuelig at bruge, og vi fandt hurtigt flere spændende muligheder inden for talrige kategorier at vælge imellem.

Bookingforløbet var trygt og ligetil, og det gav en god sikkerhed at kunne læse anmeldelser fra andre, inden vi besluttede os.

Hele processen var professionel fra start til slut, og vi endte med et indslag leveret af Peter Andreas, der var med til at festen blev uforglemmelig.

Vi kan varmt anbefale Eventzonen.dk til andre, der leder efter underholdning til en særlig begivenhed.

Det er både nemt, sikkert og giver adgang til mange dygtige kunstnere samlet ét sted.

16 agosto 2025

Kære Finn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med Eventzonen.dk. Det glæder os utrolig meget at høre, at I fandt processen nem og tryg, og at vores platform gjorde det overskueligt at finde den rette underholdning til jeres sølvbryllup. Det er præcis sådan nogle oplevelser, vi håber at skabe for vores brugere.

Tak fordi I vil anbefale Eventzonen.dk videre. Det betyder rigtig meget for os og for alle de dygtige kunstnere, som er en del af siden.

Team Eventzonen

Endnu en forrygende aften i Hitlistens…

Endnu en forrygende aften i Hitlistens selskab. Fanger stemningen hos selskabet med det samme og holder stemningen i top. TAK.

13 settembre 2025

Risposta di Eventzone ApS

Tusind tak for din anmeldelse Jørgen, vi bliver altid så glade, når vi hører, at I fandt den perfekte kunstner til jeres event.