Eventzone ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi bookede DJ Lotte gennem eventzonen til vores bryllupsfest. DJ Lotte er et utroligt fantastisk menneske at have med til at skabe en fest. D. 19/9 2026 havde vi booket Lotte som musiker og DJ til... Leggi di più

Mette Risager - tak for dig ❤️ Du gav din smukkeste stemme og dit eget udtryk - i sangene - som stadig i dag giver mig håb og trøst ❤️‍🩹 Uden mikrofon fyldte du hele kirken - og jeg mærkede din... Leggi di più

Vi havde fornøjelsen af at have Jens til at spille til RendbjergFavns 50 års jubilæums og sommerfest, vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Jens var med til at skabe en fantastisk stemning... Leggi di più

Helt fantastisk, kreativ og særdeles vellykket indsats. Der gik laang tid før, gæsterne opdagede, at det var glad happening med Allan som fotograf der pludselig og uventet dukkede op og satte... Leggi di più

1. Azienda di gestione di eventi
  2. anche in
  3. Agenzia di intrattenimento
  4. Centro eventi
  5. Location per matrimoni
  6. Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
  7. Wedding planner

Eventzonen - Din online platform til eventplanlægning Planlægger du en fest, et bryllup, en konference eller et andet arrangement? Eventzonen gør det nemt at finde og booke alt hvad du behøver – lokale, musik, underholdning og foredragsholdere. Vi tilbyder et omfattende udvalg af professionelle leverandører indenfor alle kategorier, og vores brugervenlige platform gør det nemt at finde præcis det, du søger. Du kan booke direkte hos leverandørerne og dermed sikre transparente priser og en nem bookingproces. Gør dit næste event uforglemmeligt med Eventzonen!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

DJ Flemming Kiil

DJ Flemming Kiil, Dansemusik, Dinnermusik, Temafester.
Spillede til vores sølvbryllup d. 20.06.2026
Han kan hele repertoiret fra den stille og diskrete dinner musik til det helt store danse/diskotek repertoire inkl. at sætte gang i selskabet. Kan varmt anbefales, han er hamrende dygtig.

20 giugno 2026

Hej Heine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for tilliden til vores platform i forbindelse med jeres særlige fejring.

Det glæder os at høre, at underholdningen bidrog til en vellykket aften, og at oplevelsen levede op til jeres forventninger gennem hele arrangementet. Vi sætter stor pris på, at I tager jer tid til at dele jeres oplevelse med andre.

Vi ønsker jer stort tillykke med sølvbrylluppet og mange gode år fremover.

Fremragende

Når du bestiller er det sangeren du kommer til at snakke med med samme og ikke en person ved bureauet.

6 giugno 2026

Hej Anita,

Tak, fordi du understreger, at det er den direkte kontakt med kunstneren, der er i fokus – uden en masse bureaukrati imellem. Det skal være hurtigt, enkelt og nemt at booke hos os.

Team Eventzonen

Jeg kan varmt anbefale at bruge dette…

Jeg kan varmt anbefale at bruge dette Eventzone - De hjalp mig igennem til The Messing Link hvilket også bare var nogle 5 stjernet succes musiker.

6 giugno 2026

Hej Eireen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med at finde det rette match, og at oplevelsen blev en succes. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Punktlig

Punktlig, sjov, god udstråling, hyggeligt.

1 giugno 2026

Hej Brita,

Tusind tak – vi bliver så glade for at høre, at du var så tilfreds med den artist, du bookede hos os.

God musik tilpasset alder

God musik tilpasset alder.
Skaber god stemning.

30 maggio 2026

Hej Anette,

Tak fordi du deler din oplevelse med Eventzonen. Det glæder os, at vi var med til at skabe en god stemning til dit arrangement.

Team Eventzonen

Spillede godt. God oplevelse.

Sød, frisk og smilende fyr . Sjov og "lige ud af landevejen".

29 maggio 2026

Hej Heidi,

Hvor er det dejligt at høre, at I blev så tilfredse med den kunstner, I valgte hos os. I er meget velkomne tilbage næste gang, I planlægger en fest.

Alt kører 110%

Alt kører 110% - kun ros herfra.
Har nu brugt Eventzonen.dk 3 gange - og alle 3 gange med stor succes.
Vi har brugt Heine Mindstrup, som musiker ved en dobbeltfødselsdag, og han leverede et brag af en koncert med et meget bredt repertoire, så han fik alle vore gæster med - ingen følte sig forbigået.
Ligeledes har vi brugt Bertel Abildgaard ( guitarKAJ ) også ved en dobbeltfødselsdag og her leverede Bertel forrygende og komisk indslag bestående af parodier på sangere, politikere m.m., som både indeholdt musik,sange og taler m.m. Bertel formåede at få alle gæsterne med og en kæmpe en på smilebåndet.
For nylig har vi ifbm med vores mindste datters konfirmation, Kr. Himmelfartsdag så brugt Det skøre Pizzabud, Magnus Wilstrup, som helt uventet dukkede op med sine dejlige skøre og meget underholdende indslag under festen, og alle vores gæster måtte overgive sig i latterens tegn - selv hovedpersonen, konfirmanden sagde efterfølgende at den overraskelse med Pizzabudet havde givet prikken over i'et på hendes fest.
Så herfra kan vi varmt anbefale at gøre brug af Eventzonen til Jeres arrangementer - I vil ikke fortryde, da alt er meget proffesionelt og ligetil 110%.
Pia & Niels / Borup

14 maggio 2026

Hej Pia & Niels,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelser med os. Det glæder os virkelig at høre, at alle tre arrangementer blev så vellykkede, og at både musik, humor og overraskelser skabte gode minder for jer og jeres gæster. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og tillid til Eventzonen – og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Varme hilsner

Direkte kontakt uden omkostninger

Eventzonen er en god direkte kontakt til de tilknyttede kunstnere. Der er ikke fordyrende mellemled.

11 maggio 2026

Risposta di Eventzone ApS

Tak fordi du deler og tydeliggør, hvad vores platform handler om, Henrik!

Team Eventzonen

Rigtig fint og sjovt show af…

Rigtig fint og sjovt show af “politimanden” til vores søns konfirmation d. 3.maj på Hedensted sognegård 🤗👍

3 maggio 2026

Hej Lene,

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os meget, at showet var sjovt og bidrog til en god dag for jeres søn.

Venlig hilsen
Team Eventzonen

Super oplevelse med Signe.

Super oplevelse med Signe.

3 maggio 2026

Risposta di Eventzone ApS

Det er dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med Signe, Toksig – det bliver vi rigtig glade for at høre!

Jeg har brugt Eventzonen i godt 10 år

Jeg har brugt Eventzonen i godt 10 år, både som solomusiker, duo og med mit 6 mands band, og jeg har fået hundredevis af jobs igennem portalen.

Alt fungerer 100% under Mogens Birk's kyndige ledelse, og jeg har ikke en eneste negativ oplevelse i al den tid.

Tak for Eventzonen - Flemming Andersen

29 aprile 2026

Kære Flemming,

Tusind tak for dine flotte ord og for din mangeårige opbakning. Det glæder os virkelig at høre, at Eventzonen har været en værdifuld del af din musikalske rejse og har bidraget til så mange gode oplevelser gennem tiden.

Din feedback betyder meget for os og motiverer os til fortsat at udvikle og forbedre platformen.

De bedste hilsner,

Super ‘fotograf’

Helt fantastisk, kreativ og særdeles vellykket indsats.

Der gik laang tid før, gæsterne opdagede, at det var glad happening med Allan som fotograf der pludselig og uventet dukkede op og satte vild gang i snakken ved bordene og som erfarent og sikkert fik stemningen helt i top.

Der blev snakket, smilet og grinet meget af det hele aftenen igennem

Prøv det :)

23 aprile 2026

Hej Gert,

Tusind tak for din skønne feedback! Det glæder os virkelig, at oplevelsen skabte så god stemning og satte gang i både grin og samtaler. Vi håber at kunne gøre det igen en anden gang.

Venlig hilsen
Team Eventzonen

Jeg havde den skønneste fest med…

Jeg havde den skønneste fest med fantastisk musik. Jeg havde fortalt lidt om selskabet. Og så spillede Nikolai bare det fedeste musik, så dansegulvet var fyldt i 4 timer

Jeg kan med god samvittighed og glæde anbefale alle til at booke jer 🎉❤️

4 aprile 2026

Hej Tea,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både stemningen og musikken ramte helt rigtigt, og at dansegulvet var i gang hele aftenen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, vi får fornøjelsen af at være med til at skabe endnu en uforglemmelig fest for dig i fremtiden!

De var gode

De var gode dem der optrådte hos os Sølvstænk.Vi har haft dem før.

11 gennaio 2026

Risposta di Eventzone ApS

Hvor dejligt at I blev tilfredse, Marianne – velkommen tilbage næste gang I planlægger fest.

Team Eventzonen

Super nemt at skrive med kunsteren og…

Super nemt at skrive med kunsteren og få notifikationer via mail.

24 marzo 2026

Hej Camilla,

Dejligt at du blev tilfreds med vores platform, og tak fordi du delte det med mig!

Team Eventzonen

Mange musikere at vælge mellem

Mange musikere at vælge mellem overskuelig
Hjemmeside

7 marzo 2026

Risposta di Eventzone ApS

Tak for din feedback, Jens - du er velkommen tilbage næste gang, du planlægger et arrangement.

Fest

De hjalp med at få en masse tilbud fra musikere

15 gennaio 2026

Risposta di Eventzone ApS

Hej Bjarne, mange tak for din anmeldelse :)

God side.

Fantastisk concert.
Fandt og fik kontakt med den bedste musiker, i løbet af 2 timer.
Jeg kan kun anbefale, at søge efter musikoplevelser her.

31 dicembre 2025

Selv tak for din feedback Stine! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du hurtigt fandt det rette match og fik en stærk musikoplevelse. Vi arbejder netop for at gøre det nemt og trygt at komme i kontakt med dygtige musikere. Du er altid velkommen tilbage, når du leder efter din næste oplevelse.

Venlig hilsen,

Fint udbud af artister

Fint udbud af artister. Hurtig og nem kontakt og kommunikation. Jeg er meget glad og tilfreds 😃😃😃

10 gennaio 2026

Hej Helena,

Tak fordi du delte din oplevelse - vi er altid glade for at høre, at vores kunder er tilfredse med os.

Anbefalesværdig

Nemt og overskueligt. Rigtig dygtig trompist vi fandt. Alt i alt en anbefalesværdig oplevelse.

8 gennaio 2026

Hej Karen,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at trompisten levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os. 🎺😊