Onze reisagent Jonathan heeft onze reis uitstekend geregeld en uitgeplant. Hij heeft onze wensen hierin verwerkt en goede suggesties gedaan om stops te maken onderweg. We hebben heel veel gezien en ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben met 2 gezinnen (9 - 47 jaar) in Augustus 2026 een geweldige rondreis door Thailand gemaakt met een afwisseling van luxe en avontuur. Dankzij Marino hebben we ons niet druk hoeven maken over... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fantastische manier van reizen. Voor een rondreis door Albanië is alles geregeld door een Nederlander die zelf al een aantal jaar geëmigreerd is naar Albanië. Dit maakte dat we op de mooiste p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gezin met 2 kinderen van 23 en 25. Supermooi land, wij deden alleen de bergen (het noorden). Mooie verblijven in de natuur (eco lodges). Warm in de dag en fris 's nachts (ideaal) en praktisch geen mug... Leggi di più
Ontwerp een op maat gemaakte rondreis met behulp van een lokaal reisbureau en profiteer van lokale expertise en directe prijzen.
Francia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Was een prachtige goed georganiseerde reis waar we de meeste hoogtepunten van Thailand bezocht hebben.
Evaneos, en vooral hun lokale agent Jorik heeft voor ons een prachtige reis georganiseerd naar Albanië. De reis heeft onze verwachtingen overtroffen.
Fantastische trip naar Rovaniemi, Lapland. De organisatie hield van ik het begin rekening met onze wensen en was hierin ook zeer flexibel! Snelle respons op vragen en altijd zeer vriendelijk. Er werden ook activiteiten voorgesteld voor op de dagen/momengen dat er geen activiteit gepland stond. Super tevreden van!
De verwachting die we hadden heeft deze reis in Marokko echt volledig overtroffen.
The is a great travel bureau. They make everything easy and personalized! I would highly recommend them!
Wat een prachtige reis! Elke medewerker was super behulpzaam en wist prachtig om ook zicht te houden en regelmatig in te checken bij iedereen (inclusief mijzelf als solo reiziger).
Pamala bij Santa Claus village was super aardig en behulpzaam toen ik ziek werd.
Chrissie bij het paardrijden was werkelijk de beste gids en fotograaf ooit! Het paardrijden was absoluut te highlight van mijn reis! Ook erg genoten van het de husky ride. De rendieren waren een teleurstelling voor mij, omdat de farm erg commercieel was en het om een ritje van maar 2 minuten ging die niet door de bossen ging. Desondanks was de gids wel fantastisch! Helaas zijn naam vergeten, maar maakte tussendoor een praatje met je en foto's om het toch een mooie ervaring te laten zijn!
Alle gidsen die mij hebben begeleid deze vakantie en geholpen hebben via de app en telefonisch toen ik door ziekte vroegtijdig mijn vakantie heb moeten afbreken ben ik zeer dankbaar! Ik kom absoluut nog een keer terug via jullie om de reis terug hervatten.
In samenspel met reisagent prachtige 28-daagse privéreis samengesteld, die in de praktijk helemaal is waargemaakt. Thailand, Laos en Cambodja, drie landen met eigen accent en eigenheid. Mooie mix tussen natuur en cultuur en hotels die goed aansloten bij de aangegeven wensen.
Eigenlijk alles. We hebben heel de tijd gezegd luxe kamers. We zijn tot 3 x toe verhuist . Zelfs weg gegaan omdat het niet de accommodatie was die aan ons voldeed. Pas goed op dat het plaatje klopt met wat je krijgt. We waren 2000 euro meer kwijt . En totaal geen reactie vanuit Evanos . Ongelooflijk

Risposta di Evaneos
Fijne vakantie, goed samengesteld, in afstemming met onze vraag en verwachtingen.
Fantastisch en onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika.
Tot in de puntjes verzorgd door Charlotte. Alles klopte, ons reisschema, prachtige accommodaties, de uitgezochte excursies en allerlei extra informatie op het gebied van gastronomie. Aan al onze wensen is voldaan en de reis heeft onze verwachtingen overtroffen.
De reis was zeer mooi we hebben alles gezien in China dat we wilden. Perfect geregeld
we hadden een fantastische reis van zuid naar Noord India van 13 december 2024 tot 4 januari 2025 met veel indrukken/ hoogtepunten. Een uitstekende voorbereiding van Elke, goedebegeleiding Travel XS en geweldige lokale chauffeurs, die het verschil maakte. we hebben genoten en India gezien.
Accomodatie was top, meeste activiteiten waren flop:
- bustrip om Aurora te zien was massa event, zelfs met 0 % predicted Noorderlicht 2 vans en 1 bus volledig gevuld naar een lake gestuurd om bij gebrek aan Noorderlicht dan toch van een vintage eland sausage te genieten
- wandeltocht met snow shoes ingekort wegens onvoorzien veel deelnemers
- bezoek aan reindeer farm is eigenlijk een lachtertje tenzij je kinderen 2-3j oud zijn

Risposta di Evaneos
Onze reis was heel goed en duidelijk gepland. we hebben geen problemen gehad bij het huren van de auto, de accommodaties of geplande uitstappen
een absolute aanrader voor mooie grote reizen.
Wat een geweldige reis hebben we mogen ervaren en beleven in west Cuba. Evaneos heeft een voorstel gedaan voor de rondreis, daarbij rekening gehouden met onze wensen. Suggesties voor activiteiten te over.
Samen met Evaneos (Johan) een fantastische reis samengesteld door Cuba met privechauffeur\gids.
Alles was prima geregeld en verzorgd.
Goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen!