L'azienda ha risposto
Gezin met 2 kinderen van 23 en 25. Supermooi land, wij deden alleen de bergen (het noorden). Mooie verblijven in de natuur (eco lodges). Warm in de dag en fris 's nachts (ideaal) en praktisch geen mug... Leggi di più
Ontwerp een op maat gemaakte rondreis met behulp van een lokaal reisbureau en profiteer van lokale expertise en directe prijzen.
Francia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Evaneos zorgde voor een prachtige beleving in Griekenland (Peloponnesos)

Risposta di Evaneos
Uitstekende lokale reisorganisatie die een zeer gevarieerd reisroute met leuke verblijfplaatsen aanbood. We hebben ervan genoten.

Risposta di Evaneos
geweldige reis gehad, prima service overal en zeer goede keuze van hotels

Risposta di Evaneos
Onze reisagent Jonathan heeft onze reis uitstekend geregeld en uitgeplant. Hij heeft onze wensen hierin verwerkt en goede suggesties gedaan om stops te maken onderweg. We hebben heel veel gezien en gedaan zonder dat we het idee hebben gehad dat we het druk hadden.

Risposta di Evaneos
Via Evaneos zijn we terechtgekomen bij een fijn lokaal reisbureau in Australië. Daar werden we heel goed verder geholpen door Svenja.

Risposta di Evaneos
We hebben met 2 gezinnen (9 - 47 jaar) in Augustus 2026 een geweldige rondreis door Thailand gemaakt met een afwisseling van luxe en avontuur. Dankzij Marino hebben we ons niet druk hoeven maken over allerlei soorten van vervoer (busjes, boten, vlotten, gidsen, vliegtuigen, fietsen) en stond alles voor ons klaar. Daarnaast was de keuze van de accomodaties heel gevarieerd (boomhutten, houserafts, jungle-hutten en hotels). Op die manier hebben we in korte tijd enorm veel van het land gezien en veel activiteiten ondernomen. We hadden dit allemaal zelf nooit kunnen bedenken en regelen. Als er iets was, dan was Marino altijd rechtstreeks bereikbaar om het direct op te lossen. Proficiat.

Risposta di Evaneos
Excellent service, information and expertise provided by Evaneos and Bamboo Adventures, the local agency linked to us to book our trip. The focus on environmental friendly and socially responsible travel was a real contribution to our experience. This resulted in our holiday turning out to be an unforgettable experience.

Risposta di Evaneos
Evaneos bracht ons al 2 keer in contact met een lokaal reisbureau in het land waar we op reis gingen. Het lokale en het duurzame, waar Evaneos voor staat vinden wij belangrijk. Goede communicatie en opvolging.

Risposta di Evaneos
Evaneos selecteert met heel veel professionele inzichten de beste plaatselijke reisbureaus! Hun app is een aanrader om nieuwe ontdekkingen te maken!

Risposta di Evaneos
Blij dat we per toeval Evaneos ontdekt hebben. Veel interessante opties qua bestemmingen met aanbod van lokale reisorganisaties. Leuk dat ze rekening houden met sustainable travel.
Platform verschaft duidelijk informatie, easy accessible, and vlot qua communicatie en betalingen.

Risposta di Evaneos
We hebben met Vamos Expeditions, vallend onder Evaneos, een 20 daagse rondreis door Peru gemaakt. Super begeleiding en perfect uitgestippelde rondreis.

Risposta di Evaneos
Wij hebben via dit reisbureau een familiereis op maat door India gemaakt. Het was een prachtige reis, met een heel mooie route, bijzondere hotels en veel persoonlijke aandacht.
Natuurlijk waren de Taj Mahal, het spotten van luipaarden en Jaisalmer absolute hoogtepunten. Maar juist de kleinere, persoonlijke momenten maakten de reis extra bijzonder. Zo kregen we in een van de hotels een kookdemonstratie, waarna we samen met de eigenaren hebben gegeten. Dat was geweldig en voelde veel persoonlijker dan een standaard excursie.
Ook onderweg merkten we hoe goed alles geregeld was. We waren spullen vergeten in een eerder hotel. Eén WhatsApp-berichtje was genoeg: het reisbureau pakte het direct op en zorgde dat het werd opgelost. Dat geeft veel rust, zeker tijdens een lange familiereis door India.
We kijken terug op een heel bijzondere, afwisselende en uitstekend verzorgde reis. Persoonlijk, betrouwbaar en tot in de details geregeld. Absoluut een aanrader.

Risposta di Evaneos
Wat hebben wij een fantastische rondreis door Peru gehad! Helaas moest ik de reis door een ongelukkige omstandigheid alleen afmaken, maar ook toen heeft Vamos Expeditions laten zien hoe professioneel en betrokken de organisatie is.
De eerste reisplanning door Ines en Annelies sloot perfect aan bij onze wensen. Tijdens de reis verliep de communicatie met Ross en haar collega's uitstekend. Via WhatsApp werd altijd snel gereageerd en alle vouchers en reisinformatie werden tijdig gedeeld. De app met alle reisdocumenten was overzichtelijk en erg handig.
De reis bood een geweldige afwisseling. We begonnen in het prachtige Paracas, zagen de indrukwekkende condors in de Colca Canyon, genoten van de sfeer van Cusco en beleefden als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Inca Trail naar Machu Picchu met een geweldige gids. Ook de Amazone was een bijzondere en verrassende toevoeging aan de reis.
De hotels, transfers en excursies waren uitstekend geregeld. In drie weken hebben we ongelooflijk veel gezien: kust, Andes, jungle, cultuur en historie. De tijd vloog voorbij, terwijl het voelde alsof we veel langer onderweg waren.
Dank aan het hele team van Vamos Expeditions voor de uitstekende organisatie en de persoonlijke begeleiding. Wij kijken met heel veel plezier terug op deze onvergetelijke reis en bevelen Vamos Expeditions van harte aan!

Risposta di Evaneos
Super gemakkelijk om te communiceren met je reisagent via de app, alles kan je erin terug vinden.
Zeer mooie rondreis samengesteld door Jorik, in overleg met onze wensen. Heel tevreden, zou het zeker nog doen.

Risposta di Evaneos
Wat een fantastische manier van reizen. Voor een rondreis door Albanië is alles geregeld door een Nederlander die zelf al een aantal jaar geëmigreerd is naar Albanië. Dit maakte dat we op de mooiste plekken zijn geweest, mooie lokale hotels hadden op perfecte locaties, overal lieve mensen..en bij vragen was er supersnel een reactie op de chat. Super dankbaar voor deze mooie ervaring die wij dankzij Evaneos hebben gehad.

Risposta di Evaneos
Mooi opgebouwde reis. Prima georganiseerd. Prachtige ervaring met de familie ( grootouders met ( klein)kinderen).
Prettig contact met de organisatie. Een reis om nooit te vergeten!!

Risposta di Evaneos
Heel vlotte manier van werken. In ons reisgezelschap was er een gedeeltelijke annulatie, die eigenlijk heel vlot is opgenomen door Evaneos. D
De reis zelf was goed geregeld.

Risposta di Evaneos
Lokaal advies voor hotels, connectie, eten en vervoer. Weg van massa toerisme.

Risposta di Evaneos
Het was voor ons de eerste keer dat we de organisatie van onze reis uit handen gegeven hebben en we kunnen alleen maar vaststellen dat alles piekfijn geregeld was. We hebben op fantastische plaatsen geslapen, moesten niet nadenken over vervoer, de tips voor de activiteiten en de restaurants waren steeds helemaal top en als we vragen hadden konden we bij jou terecht. Het was echt een heel fijne ervaring waarvoor onze oprechte dank!

Risposta di Evaneos
Prachtige reis mogen maken die door een lokaal reisbureau helemaal is afgestemd op onze wensen binnen ons budget