Onze reisagent Jonathan heeft onze reis uitstekend geregeld en uitgeplant. Hij heeft onze wensen hierin verwerkt en goede suggesties gedaan om stops te maken onderweg. We hebben heel veel gezien en ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben met 2 gezinnen (9 - 47 jaar) in Augustus 2026 een geweldige rondreis door Thailand gemaakt met een afwisseling van luxe en avontuur. Dankzij Marino hebben we ons niet druk hoeven maken over... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fantastische manier van reizen. Voor een rondreis door Albanië is alles geregeld door een Nederlander die zelf al een aantal jaar geëmigreerd is naar Albanië. Dit maakte dat we op de mooiste p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gezin met 2 kinderen van 23 en 25. Supermooi land, wij deden alleen de bergen (het noorden). Mooie verblijven in de natuur (eco lodges). Warm in de dag en fris 's nachts (ideaal) en praktisch geen mug... Leggi di più
Ontwerp een op maat gemaakte rondreis met behulp van een lokaal reisbureau en profiteer van lokale expertise en directe prijzen.
Francia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Evaneos voldeed absoluut aan onze verwachtingen. Prijs/kwaliteit was alles meer dan in orde.
Echt even een dikke pluim voor de organisatie: Evaneos, die ter plaatse samenwerkte met Happy Trails. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij als gezin alle ruimte hadden om volop te genieten. Ze waren flexibel, snel bereikbaar en dachten overal goed in mee. Zo hoort het!
Extremely well organized holiday to Indonesia (Java, Bali, Lembongan and Penida). All logistics perfectly arranged and good accomodations. Great excursions, a truly special experience for us.
het brengt je in kontakt met lokale mensen die gied het land kennen en goed naar je wensen luisteren.
Dit maakt dat je een reis maakt, zoals je dat graag wilt .
Doordat Monique (onze lokale reis agente) ons voor de reis contact had opgenomen en alles dag voor dag.heeft doorgenomen waren er geen verassingen meer. We waren goed voorbereid ook op de slechte wegen en de tijdsduur.
Marlies stond altijd klaar voor ons en luisterde goed naar onze feedback.
Ze raden ons aan om de Galapagos eilanden te doen iets wat we eerst niet zouden gedaan hebben. Achteraf gezien zijn we heel blij dat ze gezegd heeft dat dit een "once in a lifetime" is.
Want dit is effectief ook zo.
We zouden Marlies heel erg aanraden.
Samenstelling reis in goed overleg, goede tips, duidelijk wat waar geregeld is, geen zorgen op vakantie zelf, optimaal genieten.
Maureen heeft een topreis samengesteld voor Costa Rica. Goede balans tussen actief, natuur en strand. Ideale reis met pubers. We hebben er erg van genoten.
geweldige begeiding in het realiseren van een drieweekse reis door Vietnam
Heel leuke reis met ons 1 jarige dochter. Alles verliep naar wens
Via Evaneos in contact gekomen met Happytrails Indonesië. Via het platform zeer prettig contact gehad. De wetenschap dat dit een veilige omgeving is om contact te hebben en transacties te laten verlopen heeft positief bijgedragen aan onze fantastische reis naar Bali en Lombok. Happytrails heeft de reis ontzettend goed uitgevoerd.
Goed georganiseerde reis gemaakt met Evaneos. Ze denken met je mee en maken een prachtige reis!
Onze reissamensteller Jonathan van Traveo is aangesloten bij deze keten. Jonathan heeft een mooie rondreis van 12 dagen Ijsland samengesteld.
Vooral de kleine familiaire bedrijfjes gerund door lokals zijn top. Aangezien Jonathan zelf in Ijsland woont is contact (indien noodzakelijk) snel geregeld (whatsapp, bellen mailen)
Wij hadden bijv in binnenland een bijna lege band bij onze huurauto. Doordat je direct persoonlijk contact krijgt met reisagent kan deze je snel vertellen waar naar toe te gaan in de buurt.
De reis naar Albanie en Kosovo was geweldig mede door de goede adviezen en tips door onze reisagent Jorik.
We zijn in contact gekomen met Jelle van Evaneos ivm onze reis naar Thailand. Jelle heeft een super leuk programma opgesteld naar aanleiding van onze wensen. Een relatief korte trip waar we veel mooie dingen wilden zien. We begonnen in Bangkok, longtailboat trip gedaan langs diverse tempels zoals Wat Arun, Grand Palace etc. En een tuktuktour in de avond. Daarna vlogen we naar Khao Sok, eerste nacht in treehouse geslapen, we werden verwelkomd door spelende aapjes in de bomen 🤩 en daarna overnachting op het meer bij the greenery Panvaree, dat was in één woord: GEWELDIG! Echt zo’n super ervaring! Daarna verder naar Koh Samui waar we ook naar the Samui elephant sanctuary Bophut zijn geweest, weeshuis voor olifanten waar je de olifanten ook eten mag geven, fantastische ervaring! Hier zijn ze super lief voor de olifanten en gaat het niet om commercieel gedoe. Ook ziplinen stond op de planning, wat een ervaring! Tijdens de reis hield Jelle steeds contact en vroeg hoe excursies waren geweest, reserveerde een rooftop restaurant voor ons, en als wij vragen hadden konden wij altijd rekenen op een snelle reactie! Mede dankzij Jelle hebben wij een super reis gehad in Thailand.
Perfecte reis, alles was perfect geregeld en ik heb zelf bijna niets hoeven doen. Enkel op mijn vrije dagen zelf invulling gegeven, maar dat was juist heel fijn omdat zo niet de volledige reis ingevuld was. Kevin en Fiorella hebben mij erg geholpen voor en tijdens de reis. Een droom die is uitgekomen!
Wij kijken terug op een schitterende rondreis door Indonesië. We hebben Sumatra, Java, Sulawesi, Flores en Komodo, Lombok, Gili Trawangan en Bali bezocht.
Alles was perfect geregeld door Tari Traval Indonesië.
Er waren goede hotels, chauffeurs en gidsen voor ons geregeld. Jaqueline en Linda van Tari Travel zijn toppers.
Evaneos leverde samen met de lokale organisatie een prima voorbereiding voor onze trip van 3 weken door geheel Cuba. Goede overnachtingslocaties en uitstekend vervoer.
Helaas zijn de omstandigheden in Cuba enorm verstoord door de afhankelijkheid van Rusland en de onmogelijkheid om noodzakelijkheden te importeren.
Op dit moment (in 2025) zien we nauwelijks toeristen en is de sfeer nogal bedrukt. Evaneos heeft dit tevoren ons goed gemeld. Onze reis was vooral interessant om van dichtbij mee te maken hoe de lokale bevolking met de vele beperkingen omgaat.
Het was een indrukwekkende reis, heel veel gezien en beleefd. Het was erg goed geregelt en alles sloot mooi op elkaar aan. Ook de service terplekke was prima, bij vragen direkt antwoord en hulp. Geweldig.
Het was wel veel van hot naar haar, met weinig rust tussendoor, dat zouden wij de volgende keer meer inplannen.