Europosters.se Recensioni

1926
TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Beställde en stor tavelram med lite udda mått (75x100cm) och Europosters var de som hade billigast ram i den storleken. Ramen var fin och fyllde sin funktion mer än väl. Ett stort plus var att den va... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Europosters levererar alltid. Riktigt bra produkter och snabb leverans. Tyvärr så hade transportföretaget råkat lägga något tungt på pappkartongen så att affischerna blev vikta och skrynkliga... Jag h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Spontanköpte fyra inramade posters. Kvalitetsjobb med inramningen (det blir sällan lika bra när åtminstone jag gör det) och snabb leverans och slutligen enbart kvalitetsleveranser med väl packade pack... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu vill jag verkligen berömma Europosters. Efter nedan recension, så agerar de blixtsnabbt och erbjuder återköp. Detta kallar jag kundservice, här agerar man och visar att synpunkter gör skillnad. T... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di articoli da regalo
  3. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Scritti dall'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

23 settembre 2025

Hej

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att affischerna kom fram väl emballerade. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, bra kvalitet på arbetet.

19 settembre 2025

Hej Michael

Allt var bra "

23 settembre 2025

Hej Raya

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra vara som packats…

Snabb leverans och bra vara som packats väl.

10 settembre 2025

Hej

Risposta di Europosters.se

Tack för ditt meddelande. Vi har kontrollerat din beställning och kan se att den nu har levererats.
Vänligen hör av dig till oss om det fortfarande är något problem, så hjälper vi dig gärna vidare!

Ordered 4 movie posters on canvas

Ordered 4 movie posters on canvas, 65 x 100 cm. Delivery was timely, but:
1. All posters were heavily pixelated as in the original having been enlarged far beyond what the quality of the original should allow
2. The colours on the posters were completely out with an Indiana Jones motive being entirely orange.
3. There was "bleeding" where the colour printer must have been misaligned with nasty shadows.
4. The canvases were not properly stretched on the frame resulting in the poster material sagging and bubbling
In short the quality was absolutely horrific and nowhere close to what their online images depicts.

I then phoned them to complain on a UK number only to hear a Polish(?) answerphone voice say something and then disconnect. Happened 3 times, I gave up. Emailed them instead 4 times to Europosters.EU and Eurposters.se. The .se were returned as not valid. The .eu I never heard back from.
DO NOT DO BUSINESS WITH THIS COMPANY. You are wasting your time!!
Luckily and wise from earlier internet purchases I chose payment in 30 days with Klarna. It gave me a chance to stop the payment to Europoster.eu.

4 settembre 2025
Non scritta su invito

Hello,

Thank you for your feedback.

Unfortunately, we cannot verify your order as you did not provide any order number or identifying details. To assist you properly, we kindly ask that you contact us via email with your order number and photos showing the issues. We have not received any such report matching your description.

All our websites are fully operational, and our customer service phone numbers work as long as you call during our listed business hours (as clearly stated on our website). If you had contacted us successfully, we would have been happy to explain that canvas prints can loosen slightly during transit, and how to easily fix that at home. It’s a rare but known issue — and one we are always ready to help with.

Regarding your comments on print quality and colour: if you are not satisfied with the product, we offer a full refund upon return. This is clearly stated in our return policy. All you need to do is send the items back and we'll process your refund accordingly.

To clarify:

Yes, we are a real company, with thousands of satisfied customers across Europe.

Yes, we answer emails, as long as they're sent to the correct and active address.

Yes, we process refunds if you follow the correct process.

We are sorry if you feel disappointed, but making a public claim without giving us a chance to resolve the issue directly is both unfair and unproductive.

We strongly encourage you to contact us properly via email, including your order number and photos, or to simply return the goods for a refund.

Kind regards,

Disasterous costumer service

I thought my purchase was good, at a reasonable price and fast printing. However, I am VERY disappointed with this joke of a company's lack of service. I chatted with the customer service over a simple shipping concern, and they were incredibly rude, used snark and sarcasm, and ended the chat when I called them out for being snarky. Terrible company, good products.

9 settembre 2025

Hello,

Thank you for your feedback. We're truly sorry to hear about your experience with our customer service.If there's anything you still need help with or if there's anything we can do to make this right, please don't hesitate to contact us directly.
We're here to help and would appreciate the opportunity to assist you further.

Best regards,

Fina konsttryck

Snabb leverans. Fina konsttryck även i standardkvaliteten. Jättebra pris. Mycket nöjd med mina nya tavlor. Bra att det finns många olika storlekar och kvaliteter men sidan kunde vara mer lättnavigerad. T ex måste jag söka på en konstnärs namn först för att få fram fliken reproduktioner.

7 settembre 2025

Hej Eva,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med tavlorna, leveransen och vårt sortiment. Tack även för din feedback om hemsidans navigering – det hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas du får mycket glädje av dina nya konsttryck!

Så nöjd

Lite lång leveranstid, men det glömdes bort när jag packade upp mina nya fina affischer!
Bra paketerat, inte det minsta lilla skada på innehållet! Så nöjd 👍🏻😊

29 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med affischerna och att de kom fram väl förpackade och utan skador. Vi hoppas att du får mycket glädje av dem!

Poster ram

2 settembre 2025

Hej Marilyn,

Tack så mycket för din beställning och din recension! Vi är glada att produkten motsvarade dina förväntningar och till och med lite mer.

Bra ställe

Jättefin poster, tyvärr var den felstavad, upptäckte att det var så även på exempelbilderna så borde läst bättre innan jag beställt. Annars mycket nöjd

28 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och för att du lämnat en recension. Vi uppskattar din feedback och är glada att du i övrigt är nöjd med postern. Vi beklagar stavfelet och tar till oss kommentaren för att förbättra våra exempelbilder framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Paket har inte levererats!

Paket har inte levererats!!! På PostNord sida står det att de väntar på paket. Var är den?

30 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och för att du lämnat en recension. Vi beklagar verkligen eventuella problem med leveransen. Enligt våra uppgifter har paketet levererats. Om det finns något problem eller om du inte har mottagit det, vänligen meddela oss så vi kan lösa det snabbt.

Valutata 3 stelle su 5

Länge sen jag beställde och betalade…

Länge sen jag beställde och betalade men ingen vara har kommit …

Nu har jag fått varan och det tog lite tid men nu okey …

7 settembre 2025

Mycket nöjd med allt…

Mycket nöjd med allt (produkt,pris,frakt )

29 agosto 2025

Hej Michael,

Valutata 5 stelle su 5

Bra butik många bra produkter snabba…

Bra butik många bra produkter snabba leveranser bra paketering en bra butik som har högsta betyg av mig i alla fall får en det

5 novembre 2024

Hej Jack,

Fin poster

Fin poster. Jätte nöjd.

26 agosto 2025

Hej Rebecka,

Valutata 1 stelle su 5

Jag har kontaktat er på min andra email…

Jag har kontaktat er på min andra email och undrat var beställningen blev av men ni har inte ens behagat svara
Trots att jag skickade med fakturan
Hade ni svarat att jag inte beställt något från den emailen så kunde jag kollat denna
Men ni har inte ens behagat svara mig så allt jag kan hoppas är att den är kvar
Skulle hämtats senast 28/8

15 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och din recension. Vi vill vänligen påminna om att vi har svarat på båda dina mejl, så vi uppskattar om du kan kontrollera det. Paketet skickades tillbaka till oss och därför kommer du att få en återbetalning.

Tack så mycket,

Valutata 1 stelle su 5

Har inte fått mina saker

Har inte fått mina saker. 8 dagar senare ingen feedback alls.

20 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och din recension. Vi har kontrollerat din order och den blev levererad innan du lämnade ditt omdöme, men den har varit tillgänglig för upphämtning. Paketet hämtades först för några dagar sedan. Om det fortfarande finns något problem, vänligen kontakta oss.

Tack så mycket,

Postern anlände med veck

Postern anlände med veck, obefintlig ansträngning att skydda postern. Postern var dessutom rullad med trycket utåt, med slitage på trycket

8 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack så mycket för din beställning och för din recension. Vi har kontrollerat ditt konto och ser att skadan har rapporterats via e-post. Vi har svarat och bett om fler foton för att kunna hantera reklamationen.

Vi ber dig vänligen att svara så snart som möjligt, så att vi kan gå vidare och godkänna din reklamation.

Stort tack för din hjälp!

Valutata 1 stelle su 5

Jag fick ingen poster men beställade…

Jag fick ingen poster men beställade flera stycken 🙈

6 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack så mycket för din beställning och för din recension. Vi har kontrollerat din beställning och den har levererats.

Om det ändå är något problem, vänligen kontakta oss via e-post så hjälper vi dig gärna.

Tack igen för ditt feedback!

Europosters

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più