Europosters.se Recensioni 1.907

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte två väldigt stora ramar, och vart väldigt imponerad av inpackningen, hela och levererade i god tid, så tack så mycket! Kvaliteten är lika god som andra ramar jag köpt, men jag är ingen ex... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Första gången jag fick mitt paket hade den ett helt annat innehåll än vad jag hade beställt! Jag kontaktade företaget på mail. Dom bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att de skulle skicka ett nyt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag har kontaktat er på min andra email och undrat var beställningen blev av men ni har inte ens behagat svara Trots att jag skickade med fakturan Hade ni svarat att jag inte beställt något från... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di articoli da regalo
  3. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Scritti dall'azienda

Smidigt och bra

Smidigt och bra

5 maggio 2026

Risposta di Europosters.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb, och att ni är supernöjda med ert köp.

Jätte bra snabb frakt

Jätte bra snabb frakt

19 aprile 2026

Ramköp

Kvaliteten är lika god som andra ramar jag köpt, men jag är ingen expert. Ser hållbart ut om inget annat.

28 aprile 2026

1 novembre 2025

Mycket braaaaaaaaa

21 aprile 2026

Smidig hemsida

Smidig hemsida , snabb leverans o fin kvalitet.

14 aprile 2026

Sanningen med modifikation

Sanningen med modifikation. 3 av 4 fästen blev spikarna snedda på så.
Horfästen!

21 aprile 2026
Non scritta su invito

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och recension.

Stor tack

Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra och enkelt

1 dicembre 2025

Valutata 3 stelle su 5

Produkterna var fina

Produkterna var fina! Dåligt var att det tog för lång tid att få dem från att de beställdes, ca 9 dagar.

3 aprile 2026

Superbra

Superbra! Skedde precis som förväntat och ganska snabb leveranstid.

24 febbraio 2026

Valutata 2 stelle su 5

Kom inte i tid

Kom inte i tid. Har inte kommit än faktiskt...

31 marzo 2026

Risposta di Europosters.se

tack för din beställning och för din feedback.

Vi är verkligen ledsna att din leverans inte har kommit fram i tid och att du fortfarande inte har mottagit den. Vi förstår att detta är frustrerande.

Ibland kan förseningar tyvärr uppstå hos fraktbolaget, men vi vill gärna hjälpa dig vidare och se vad som har hänt med din försändelse. Kontakta gärna vår kundtjänst med ditt ordernummer så undersöker vi detta omgående.

Tack för ditt tålamod och din förståelse.

Lång leveranstid

Lång leveranstid

28 marzo 2026

Risposta di Europosters.se

tack för din beställning och för din recension.

Vi beklagar verkligen att leveranstiden upplevdes som lång. Vi förstår att det kan vara frustrerande att vänta längre än förväntat.

Vi uppskattar din feedback och tar den vidare i vårt arbete med att förbättra våra leveranstider och kundupplevelse.

Tack igen för att du handlade hos oss.

Spontanköpte fyra inramade posters

Spontanköpte fyra inramade posters. Kvalitetsjobb med inramningen (det blir sällan lika bra när åtminstone jag gör det) och snabb leverans och slutligen enbart kvalitetsleveranser med väl packade packet, plus på kanten att ombudsleveransen var kostnadsfri och grymma erbjudanden på webbplatsen. Kommer garanterat köpa hos europosters igen!

2 marzo 2026

Risposta di Europosters.se

tack så mycket för din beställning och för din fantastiska recension!

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både de inramade posters, kvalitén på inramningen och leveransen. Det betyder extra mycket för oss att du uppskattade packningen, de kostnadsfria ombudsleveranserna och våra erbjudanden på webbplatsen.

Stort tack också för ditt förtroende och för att du vill handla hos oss igen — det uppskattar vi verkligen!

Planscher

Bra kvalitet.

23 marzo 2026

Snygga helt okej leverans

Snygga helt okej leverans

21 marzo 2026

Europosters

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più