Europosters.se Recensioni

1926
TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Beställde en stor tavelram med lite udda mått (75x100cm) och Europosters var de som hade billigast ram i den storleken. Ramen var fin och fyllde sin funktion mer än väl. Ett stort plus var att den va... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Europosters levererar alltid. Riktigt bra produkter och snabb leverans. Tyvärr så hade transportföretaget råkat lägga något tungt på pappkartongen så att affischerna blev vikta och skrynkliga... Jag h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Spontanköpte fyra inramade posters. Kvalitetsjobb med inramningen (det blir sällan lika bra när åtminstone jag gör det) och snabb leverans och slutligen enbart kvalitetsleveranser med väl packade pack... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu vill jag verkligen berömma Europosters. Efter nedan recension, så agerar de blixtsnabbt och erbjuder återköp. Detta kallar jag kundservice, här agerar man och visar att synpunkter gör skillnad. T... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di articoli da regalo
  3. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

(1926)

192 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Sen försändelse

Paketet kom flera dagar sent trots att jag valde det lite dyrare fraktalternativet för att känna mig säker på att det skulle hinna fram till dotterns födelsedag. Verkar vara på G idag (13/8) men skulle ha kommit mellan 8-11 aug.

4 agosto 2025

Hej Helena,

Tack för din beställning och för din recension. Vi beklagar verkligen att leveransen dröjde och förstår att det var frustrerande, särskilt med tanke på din dotters födelsedag.

Vi tar din feedback på allvar och ser över hur vi kan förbättra våra leveranser för att undvika liknande situationer i framtiden.

Tack igen för ditt tålamod och för att du delar med dig av din upplevelse.

Affischen var hel inga transport skador

Affischen var hel inga transport skador

1 agosto 2025

Risposta di Europosters.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både produkten och leveransen. Välkommen tillbaka!

Valutata 2 stelle su 5

AI-genererad merch

Jag köpte ett antal Naruto-prylar, däribland en tröja med tryck av Kakashi och The Starry Night. Det visade sig att bilden troligtvis är AI-genererad, och det står ingenstans i beskrivningen, och syns inte tydligt på bilden. Men i verkligheten är till exempel handen uppenbart "ihopsmält" med bakgrunden, vilket är ett tydligt tecken på AI. Husen i bakgrunden ser även väldigt konstiga ut. Jag är väldigt besviken på det, då man åtminstone borde vara ärlig om det i beskrivningen.

Edit 1 augusti: mitt ordernummer är 2121062
Och den skulle inte ens behöva skickas tillbaka om affären bara var ärlig om att deras varor inte innehåller äkta konst, utan AI istället.

17 luglio 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med trycket på tröjan. Eftersom du inte har angett något ordernummer kan vi tyvärr inte kontrollera din beställning i systemet. Du får gärna kontakta oss via e-post så att vi kan titta närmare på det.

Om du helt enkelt inte är nöjd med produkten är du självklart välkommen att returnera den för en återbetalning.

Hej Anders,

De har fina grejer

De har fina grejer

16 luglio 2025

Hej Yassin,

The Posters came damage

The Posters came damage, I have sent photos and proof to Europosters help center and mail.. They have not answer me at all. and it has gone 2 weeks now.. Will not order anything from Europosters anymore

11 luglio 2025

Hello Thomas,

We’re sorry to hear about your experience. Unfortunately, you didn’t provide any order information or details in your review, so we’re unable to check the issue from our side.

Please contact us again through our help center or update your review with your order number so we can look into it and assist you. Also, kindly check your spam or newsletter folder in case our reply has ended up there. We’d be happy to resolve this for you.

Kind regards

Valutata 3 stelle su 5

Lång väntedit och sämre bildkvalite än föväntat

Det tog lite längre tid än förväntat att få postersarna, och bilden på tre av dem var mycket lägre kvalite än vad som var förväntat

18 luglio 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och att du inte är nöjd med kvaliteten på vissa posters.
Vänligen kontakta oss på info@europosters.eu så kan vi undersöka detta närmare och hjälpa dig vidare.

Team Europosters

Hej Leif,

Seiösa

Ett stort urval av underbara posters.
Bra kommunikation och snabb leverans.

7 luglio 2025

Hej Melin,

Valutata 1 stelle su 5

DSB schenker hade klämt paketet!

DSB schenker hade klämt paketet!! Så affischen var skrynklig skulle ge bort denna i gåva men kan inte göra detta!!

2 luglio 2025

Hej Kerstin,

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är verkligen ledsna att paketet levererades skadat och att affischen var skrynklig.

Jag har kontrollerat ditt konto och det verkar som att skadan ännu inte har rapporterats. Vänligen skicka oss ett mejl med bilder på den skadade produkten och förpackningen, så att vi kan gå vidare med en reklamation och erbjuda dig en ersättning eller återbetalning.

Stort tack,
Ditt Europosters-team

100% nöjd!!

2 luglio 2025

Lång leveranstid.

Det tog lång tid från beställning till leverans

23 giugno 2025

Hej Lennart,

Tack för din beställning och för att du delade med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att leveransen tog längre tid än förväntat – det är självklart inte något vi strävar efter.

Om du har några frågor eller funderingar kring din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss.

Stort tack,
Ditt Europosters-team

Valutata 4 stelle su 5

Jag fick min order idag jag är nöjd nu

Jag fick min order idag, men lite sent från vad som ni lovade.
Ni får ursäkta, mitt meddela de var menat att skickas till en Anna försändare.
Jag är helt nöjd med er och er produkt

25 giugno 2025

Snabba och bra lager

Snabba och oftast finns det man vill ha.

23 giugno 2025

Valutata 1 stelle su 5

Paketet kom fram helt knöligt så…

Paketet kom fram helt knöligt så postersarna var trasiga

16 giugno 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och recension. Jag beklagar att höra att affischerna levererades skadade.

Jag har kontrollerat ditt konto och du har korrekt rapporterat skadan via e-post och den behandlas för närvarande. Vi väntar på ditt svar nu.

Med vänliga hälsningar

Bra kvalitet

Bra kvalitet, tog lite längre tid än förväntat med leverans men kan rekommendera! Kommer köpa mer!

11 giugno 2025

Hej Paul,

Valutata 3 stelle su 5

Det tog otroligt lång tid med…

Det tog otroligt lång tid med leveransen,och det verkade som om ni på företaget kände av det! Rabatt på nästa leverans utlovades men att köpa nåt igen inom så kort framtid som rabatten ger,känns inte så kompenserande!

15 giugno 2025

Hej Eva,

Tack så mycket för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna för den långa leveranstiden och för det besvär det orsakat dig.

Vi förstår att rabatten med kort giltighetstid kanske inte känns tillräckligt kompenserande, och vi uppskattar din ärliga feedback. Vi tar detta vidare internt för att förbättra vår service.

Tveka inte att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar.

Valutata 5 stelle su 5

Allt var bra med leverans och postern…

Allt var bra med leverans och postern var superfin!

20 maggio 2025

Jag har inte ens fått paketet ni suger

Jag har inte ens fått paketet ni suger

24 maggio 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och din recension.

Ditt paket är på väg till det lokala utlämningsstället, och du kan se alla leveransdetaljer i det mejl som har skickats till dig.

Om det uppstår några problem eller om du behöver hjälp, är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post på info@europosters.eu

Europosters Teamet

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt är det enda ord jag kommer på

Perfekt är det enda ord jag kommer på. Supersnabb leverans och beställd tavla bättre än väntat. Full pott.

21 maggio 2025

Hej Ulf,

Europosters

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più