Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zakup dotyczył ekspresu Jura S8 , Pan ktory nas obsługiwał zasługuje na najwyższą ocenę . Sklep bardzo dobrze zaopatrzony . Wszystko co potrzebowałam do ekspresu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij deze winkel een dreame x50 ultra complete gekocht. Super robot stofzuiger met dwijl functie. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam zelfs 5 minuten voor sluitingstijd. Kreeg zelfs een karretje me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.
Solvayweg 4-A, 6049 CP, Herten, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Monteurs hebben alles keurig afgeleverd
en tekst en uitleg gegeven over het door
ons gekochte Wasmachine en Droger
almede TV.

Risposta di EP:Tummers
Vakkundige verkoper die relevante informatie gaf.
Het door ons gekozen model wasmachine was op voorraad en werd de volgende dag al geleverd.
De medewerker die de machine afleverde en installeerde werkte efficient.
Punt van aandacht: de instructie die wij kregen voor het aanmelden van de wasmachine bij fabrikant Bosch was onjuist (verouderd?).

Risposta di EP:Tummers
Begrip voor het ongemak en teleurstelloing dat alles zo lang gaat duren

Goede uitleg.
Luisterend naar jouw wensen.
Vriendelijk en niet opdringerig.

Risposta di EP:Tummers
Ik werd uitgebreid geïnformeerd door een deskundige verkoper.

Risposta di EP:Tummers
Eigenlijk alles is goed gegaan ondanks de lekkage na installatie van de vaatwasser. Het kraantje was stuk en we hebben het kraantje vervangen. Tummers heeft het allemaal goed gedaan, prima . Wat wil je de verkoper is onze schoonzoon.
Zeer tevreden en bedankt.Leo

Risposta di EP:Tummers
Goede hulp en duidelijke uitleg bij de keuze naar de producten waar wij naar opzoek waren.

Risposta di EP:Tummers
Dankzij de zeer behulpzame en aardige heer aan de servicebalie in Geleen kon ik ondanks een haperende rc van mijn tv en een niet direct leverbare nieuwe rc toch diezelfde middag een voor mij belangrijke handbalwedstrijd op tv zien

Risposta di EP:Tummers
Hulp vriendelijk personeel vriendelijk personeel en mensen met verstand van wat ze verkopen! Goed geinformeerd loop je bij EP Tummers de deur uit.
Niet zoals de andere ketens die dingen aansmeren waar ze geen weet van hebben.

Risposta di EP:Tummers
Goede service in de winkel, luisteren naar wat je zoekt en kijken ook mee met je portemonnee. Leggen goed uit.
Bezorgers zijn toppers, zetten alles netjes op zijn plaats en sluiten ook aan. Heb klein hok hebben het ook beter neer gezet dan eerst, veel beter meer plaats nu. En nemen oude spelen ook mee.
Zorgen ook dat alles netjes achter gelaten word.
Echt super.

Risposta di EP:Tummers
Goede voorlichting en bij het plaatsen de apparaten verplaatst zodat ik er gemakkelijker mee kon werken,
dus de puzzel voor mij opgelost

Risposta di EP:Tummers
Vriendelijk personeel en mensen met verstand van wat ze verkopen! Goed geinformeerd loop je bij EP Tummers de deur uit.
Niet zoals de andere ketens die dingen aansmeren waar ze geen weet van hebben.

Risposta di EP:Tummers
Deskundig en vriendelijke verkopers.
Snelle levering door, wederom, deskundige medewerkers.
Verkooppunt op loopafstand van woning.

Risposta di EP:Tummers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.