EP:Tummers Recensioni 1.617

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zakup dotyczył ekspresu Jura S8 , Pan ktory nas obsługiwał zasługuje na najwyższą ocenę . Sklep bardzo dobrze zaopatrzony . Wszystko co potrzebowałam do ekspresu... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bij deze winkel een dreame x50 ultra complete gekocht. Super robot stofzuiger met dwijl functie. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam zelfs 5 minuten voor sluitingstijd. Kreeg zelfs een karretje me... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Top geholpen

Voor informatie over de inventum tafelmodel koelkast, heel goed en vriendelijk te woord gestaan. Ook het advies waar de koelkast neer te zetten was heel goed. Ik ben top geholpen. En de koelkast doet het heel goed.

19 marzo 2026

Beste Truus,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen bij de aankoop van de nieuwe koelkast.

Vakkundig

Vriendelijk en correct plaatsen en afstellen TV

18 marzo 2026

Beste Maes,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat alles omtrent de levering en installatie van tv goed is verlopen. Veel kijkplezier gewenst.

ruime keuze

goed geholpen

17 marzo 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en dat mijn collega's je goed hebben kunnen helpen.

fijne winkel

13 marzo 2026

Beste Josephine,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je de winkel zo prettig hebt ervaring.

Valutata 3 stelle su 5

1 zwaar minpunt

Het enige zware minpunt vind ik dat ik graag van te voren zou zijn ingelicht over het feit dat de inbouwafmeting buitenzijde en binnenzijde wel kloppen maar er verschil is in montage hoogte. Dit resulteerde in het feit dat de oven wel in de nis paste , maar de aansluitende laden/plinten/kastdeuren niet pasten. Uiteindelijk heb ik het schap waarop de oven staat ingefreesd waar zich de “voetjes” van de oven bevinden.

14 marzo 2026

Beste Oscar,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Ik vind het erg vervelend dat je dit tijdens het installeren van de oven hebt ervaren. Wellicht hadden we je daar tijdens de verkoop beter in kunnen informeren, zodat je hier al rekening mee had kunnen houden.

Fijn om te horen dat je uiteindelijk een oplossing hebt gevonden door het schap aan te passen, maar we begrijpen dat dit niet de bedoeling zou moeten zijn. Mocht je nog vragen hebben of als we nog ergens bij kunnen helpen, laat het gerust weten. We denken graag met je mee.

Tv resetten

De tv gereset.

12 marzo 2026

Beste José,

Bedankt voor je review. Fijn om te zien dat je tevreden bent. Hopelijk heeft het resetten van de tv gewerkt en kan je weer tv kijken.

vriendelijke en deskundige verkooper

vriendelijke en deskundige verkooper, toelichting goed gedaan, behulpzaam.

27 febbraio 2026

Beste Art,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat mijn collega je zo goed heeft kunnen helpen en adviseren.

Valutata 5 stelle su 5

Goed bedrijf met deskundige verkopers…

Goed bedrijf met deskundige verkopers en een prima servicedienst

12 marzo 2026

Beste Louis,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze verkopers en de service.

8 marzo 2026

Beste Patrick,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Aankopen tv

Ik had nogal een zeer slechte ervaring opgedaan met een concurrent.Daar was de bestelde tv niet geleverd. Nu kon ik dezelfde tv direct geleverd krijgen en die was ook nog 100euro goedkoper.

Beste Henk,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat wij je goed hebben kunnen helpen. Ik wens je veel kijkplezier met de nieuwe tv.

Duidelijk

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

5 marzo 2026

Beste Truus en Frans,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat mijn collega's jullie zo fijn hebben kunnen helpen.

Duidelijkheid

Duidelijkheid. Attent en vriendelijkheid.

Beste Erik,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de vriendelijke en duidelijke hulp van de collega.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch geholpen in de winkel en…

Fantastisch geholpen in de winkel en door de bezorgers. Nooit meer ergens anders

Beste Bw,

Bedankt voor je zeer enthousiaste review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent! We zien je graag terug in een van onze winkels.

Valutata 3 stelle su 5

Winkel word je goed geholpen maar zodra…

Winkel word je goed geholpen maar zodra je terug gaat met een klacht kan je lang wachten voordat je het product terug krijgt. De communicatie is dan ook slecht, je moet er zelf steeds achteraan

6 marzo 2026
Non scritta su invito

Beste Renate,

Bedankt voor je review en de feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zelf telkens contact op moet nemen met ons om een update te ontvangen. Ik ga dit intern verder oppakken, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Winkel ervaring was goed

Winkel ervaring was goed, mail verkeer prima. Levering correct, op tijd en goed ingebouwd. Ben helemaal tevreden.

26 febbraio 2026

Beste Nieuwendijk,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en het contact.

Valutata 1 stelle su 5

Teleurstelling

Wij hebben een droger in de winkel uitgezocht. Vinden het wel vertrouwd om zo'n aankoop niet online te doen.
We moesten 24 euro installatiekosten betalen om de droger op zijn plaats te zetten en aan te sluiten.
Iets wat ik al belachelijk vind. Want dat kost letterlijk maar 5 minuten tijd.
Hebben we dus niet gedaan.
Ter plekke aan de bezorger een korte vraag gesteld waar ik de slang aan moest sluiten, aangezien dat in de handleiding die ik van te voren had gedownload niet duidelijk getekend stond.
Met veel pijn en moeite kreeg ik een antwoord. Een antwoord dat hij wist maar geen zin had om te vertellen.
Het koste hem letter 15 seconden om het mij te wijzen.
Volgende keer bestel ik zoiets gewoon online, want aan die service heb ik helemaal niets.

2 marzo 2026
Non scritta su invito

Beste Jack,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Allereerst wil ik aangeven dat ik het vervelend vind dat je dit zo hebt ervaren.

Bij het installeren van een machine zorgen de collega's dat de machine wordt uitgepakt, op de juiste plek komt te staan, wordt aangesloten, waterpas staat, maar ook dat het verpakkingsmateriaal mee terug gaat en jullie een korte instructie krijgen hoe de machine gebruikt moet worden. Dit alles duurt langer dan 5 minuten waardoor wij hier kosten voor vragen. Jij mag als klant natuurlijk zelf bepalen of je een installatie door onze collega's wil laten uitvoeren of dat je het zelf doet.

Natuurlijk horen we ook bij het bezorgen jou netjes te helpen. Daarom zal ik dit ook verder intern bespreken.

Ik hoop dat de droger helemaal naar wens is en we jullie alsnog in de toekomst in onze winkel mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Expeditie ervaring van medewerkers…

Expeditie ervaring van medewerkers hulpvaardig uitleg,zijn er Problemen wordt het van je afgenomen en Tummers Regel het voor je

28 febbraio 2026

Beste Kaplan,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ervaring met ons zo positief is. Problemen zijn er om opgelost te worden, daarom denken we altijd graag met je mee.

Danique van EP:Tummers

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più