EP:Tummers Recensioni 1.617

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zakup dotyczył ekspresu Jura S8 , Pan ktory nas obsługiwał zasługuje na najwyższą ocenę . Sklep bardzo dobrze zaopatrzony . Wszystko co potrzebowałam do ekspresu... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bij deze winkel een dreame x50 ultra complete gekocht. Super robot stofzuiger met dwijl functie. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam zelfs 5 minuten voor sluitingstijd. Kreeg zelfs een karretje me... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Prima service

Prima service; kennis van zaken

7 febbraio 2026

Beste Jacques,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. We proberen altijd iedereen op de juiste manier te helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede advisering door de verkoper en leveren goede service.

Beste Peter,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het advies van de collega in de winkel en de service.

Uistekende service!

Goede kwaliteit, goed advies. Snelle levering mogelijk, Bezorging en installatie netjes op tijd! Heel tevreden met onze nieuwe wasmachine!

31 gennaio 2026

Beste Germie,

Bedankt voor je review en de complimenten. Fijn om te horen dat alles goed is gelopen. Van aankoop tot levering.

Valutata 1 stelle su 5

bestelde koffiemachine na 1 week nog niet binnen

bestelde koffiemachine na 1 week nog niet geleverd
telefonisch contact gehad niet naar tevredenheid.
deden geen moeite om om me naar tevredenheid te helpen, machine in Roermond op voorraad Was toch niet moeilijk om deze naar Tegelen te krijgen ? koffiemachine afbesteld wat helemaal geen probleem en ook niet dat ze weer een klant kwijt zijn zonder excuus Nooit meer naar die winkel

Beste Frans,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de levering van je koffiemachine langer heeft geduurd dan verwacht. Helaas hebben wij ook langer moeten wachten op de levering vanuit de fabrikant. Dat neemt echter niet weg dat we samen met jou naar een passende oplossing hadden moeten kijken.

Daarnaast begrijp ik uit je bericht dat ook de communicatie niet is verlopen zoals je mocht verwachten. Dat spijt me. Het is jammer om te horen dat dit heeft geleid tot het annuleren van de bestelling en dat je aangeeft geen klant meer te willen zijn.

We nemen je feedback serieus en gebruiken die om van te leren, zodat we dit soort situaties in de toekomst kunnen voorkomen. Hopelijk mogen we je toch nog eens in onze winkel verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Auto parkeren voor de deur

Auto parkeren voor de deur.
Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Zijn naam is Ramon en werkt in Venlo.

Beste Monique,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel en de collega. Ik deel je compliment graag met hem.

Netjes volgens planning geleverd

Netjes volgens planning geleverd, aangesloten en getest.
Verder vriendelijke monteur die alle benodigde tijd nam.

5 febbraio 2026

Beste R.C.,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen tijdens de levering.

Valutata 5 stelle su 5

Wist wat ik moest hebben eenvoudige…

Wist wat ik moest hebben eenvoudige keuze goed geholpen

3 febbraio 2026

Beste Jos,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je bij ons hebt kunnen vinden waar je naar opzoek was. Veel plezier met je aankoop.

Goed advies

Goed advies

Beste Yves,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen adviseren.

Valutata 5 stelle su 5

Super goede service en snel bezorgd!

Super goede service en snel bezorgd!
Ik ben al jaren vaste klant.

4 febbraio 2026

Beste Angelique,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je al jaren trouwe klant bent en nog altijd tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop.

Valutata 5 stelle su 5

EP Tummers adviseert goed en compleet

Heel goed advies gekregen om het topmodel Dreame X50 te kopen. Ben er erg blij mee. Dit is een fantastisch apparaat dat ongelooflijk goed schoon maakt !

Beste Antal,

Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies van de collega. Veel schoonmaakplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Rustig kunnen rondkijken in de winkel, dus niet van uw tijd gaat nu in.

Rustig kunnen rondkijken in de winkel, niet opdringerig, goede uitleg over de te kopen producten.
Uitstekende levering en opbouw.
Ondanks onze hogere leeftijd werden wij niet betutteld door de verkoper en ons iets aangesmeerd.

Beste Dingemanse,

Bedankt voor de uitgebreide review. Leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn en dat jullie zowel in de winkel als bij de levering goed zijn geholpen.

Valutata 3 stelle su 5

We kopen een koelkast gelijk betaald

We kopen een koelkast gelijk betaald. Maar voor dat deze komt. Is de koelkast 100euro goedkoper geworden plus 150 euro cadeau kaart en extra 5 jaar garantie. Dit was de eerste keer dat we iets daar gekocht hebben.
Zijn ook opzoek naar een nieuwe wasmachine en droger. Denk niet dat het EP gaat worden

1 febbraio 2026

Beste Robert,

Bedankt voor je review. Ik vind het erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Graag kom ik met je in contact, zodat ik voor je kan kijken wat ik nog voor je kan doen. Mocht de prijs door een actie lager zijn dan bij de aankoop, kijken we altijd graag met je mee, hoe we dat voor je op kunnen lossen.

Beste Gonnie,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door de collega's. Veel plezier met de nieuwe aankoop.

Klantvriendelijk

Goede en vriendelijke service

26 gennaio 2026

Beste Van Dijk,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat horen we graag!

Valutata 3 stelle su 5

Ideaal en functioneel de Dreame L40 Ultra AE, service EP Tummers niet wat ik er van verwacht had helaas.

We hebben een Dreame L40 Ultra AE via de website gekocht. Daarop stond een levertijd aangegeven van 3 of 4 werkdagen. De prijs van deze robotstofzuiger was bij meerdere verkooppunten het zelfde. Bewust gekozen voor EP Tummers ivm goede ervaringen uit het verleden.

Na de bevestigingsmail meerdere dagen gewacht en geen reactie. Na een week toch gaan bellen. Helaas was de wachttijd ook lang voordat je iemand telefonisch te spreken kreeg. Maar door een landelijke grote vraag naar deze L40 Ultra AE was er vertraging werd me verteld. Helaas weinig updates gehad. 28 november 2025 besteld en 16 december 2025 werd deze uiteindelijk geleverd.

Maar, het wachten meer dan waard! Fijne machine, wel wat moeite met goed af stemmen van de programma's en vloerdelen, maar doet het werk netjes.
Zeer tevreden over en een aanbeveling.

(1 klein nadeel is dat het huisalarm de robot signaleert als indringer en het alarm laat af gaan. Dus nu maar overdag laten stofzuigen als we thuis zijn ipv s'nachts)

28 gennaio 2026

Beste Angelique,

Dankjewel voor je uitgebreide review en de eerlijke terugkoppeling.

Wat fijn om te horen dat je uiteindelijk zo tevreden bent met de Dreame robotstofzuiger! Het is inderdaad een hele fijne hulp voor in huis.

Jammer om te lezen dat de levertijd en het gebrek aan communicatie rondom de vertraging niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat had absoluut beter gemoeten en we nemen je feedback hierover mee om onze service verder te verbeteren.

Goede prijs & perfecte aflevering

Goede prijs, perfecte aflevering

28 gennaio 2026

Beste Marco,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs en bezorging van jouw nieuwe apparaat.

Valutata 5 stelle su 5

Ze hadden wat ik hebben wou en kon het…

Ze hadden wat ik hebben wou en kon het ook bekijken in de winkel

24 gennaio 2026

Beste Lodewijk,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent en het gewenste apparaat uitgebreid hebt kunnen bekijken in onze winkel.

Valutata 3 stelle su 5

De prijs kwaliteit ais oké maar kennis is minder van de apparatuur

De prijs kwaliteit van de apparatuur is oké. Maar de kennis wat er met de apparatuur kan is soms minder. En dan kan er niet de aanpassing worden gemaakt aangezien dan garantie zou vervallen.

22 gennaio 2026

Beste Leo,

Bedankt voor je eerlijke review. Ik zal de feedback met de betrokken collega's oppakken, zodat we hiervan kunnen leren.

Danique van EP:Tummers

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più