Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zakup dotyczył ekspresu Jura S8 , Pan ktory nas obsługiwał zasługuje na najwyższą ocenę . Sklep bardzo dobrze zaopatrzony . Wszystko co potrzebowałam do ekspresu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij deze winkel een dreame x50 ultra complete gekocht. Super robot stofzuiger met dwijl functie. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam zelfs 5 minuten voor sluitingstijd. Kreeg zelfs een karretje me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.
Solvayweg 4-A, 6049 CP, Herten, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di EP:Tummers
Goede kwaliteit, goed advies. Snelle levering mogelijk, Bezorging en installatie netjes op tijd! Heel tevreden met onze nieuwe wasmachine!

bestelde koffiemachine na 1 week nog niet geleverd
telefonisch contact gehad niet naar tevredenheid.
deden geen moeite om om me naar tevredenheid te helpen, machine in Roermond op voorraad Was toch niet moeilijk om deze naar Tegelen te krijgen ? koffiemachine afbesteld wat helemaal geen probleem en ook niet dat ze weer een klant kwijt zijn zonder excuus Nooit meer naar die winkel

Risposta di EP:Tummers
Auto parkeren voor de deur.
Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Zijn naam is Ramon en werkt in Venlo.

Risposta di EP:Tummers
Netjes volgens planning geleverd, aangesloten en getest.
Verder vriendelijke monteur die alle benodigde tijd nam.

Risposta di EP:Tummers
Wist wat ik moest hebben eenvoudige keuze goed geholpen

Risposta di EP:Tummers
Super goede service en snel bezorgd!
Ik ben al jaren vaste klant.

Risposta di EP:Tummers
Heel goed advies gekregen om het topmodel Dreame X50 te kopen. Ben er erg blij mee. Dit is een fantastisch apparaat dat ongelooflijk goed schoon maakt !

Risposta di EP:Tummers
Rustig kunnen rondkijken in de winkel, niet opdringerig, goede uitleg over de te kopen producten.
Uitstekende levering en opbouw.
Ondanks onze hogere leeftijd werden wij niet betutteld door de verkoper en ons iets aangesmeerd.

Risposta di EP:Tummers
Deskundigen personeel wat de tijd voor je neemt.

Risposta di EP:Tummers
We kopen een koelkast gelijk betaald. Maar voor dat deze komt. Is de koelkast 100euro goedkoper geworden plus 150 euro cadeau kaart en extra 5 jaar garantie. Dit was de eerste keer dat we iets daar gekocht hebben.
Zijn ook opzoek naar een nieuwe wasmachine en droger. Denk niet dat het EP gaat worden

Risposta di EP:Tummers
We hebben een Dreame L40 Ultra AE via de website gekocht. Daarop stond een levertijd aangegeven van 3 of 4 werkdagen. De prijs van deze robotstofzuiger was bij meerdere verkooppunten het zelfde. Bewust gekozen voor EP Tummers ivm goede ervaringen uit het verleden.
Na de bevestigingsmail meerdere dagen gewacht en geen reactie. Na een week toch gaan bellen. Helaas was de wachttijd ook lang voordat je iemand telefonisch te spreken kreeg. Maar door een landelijke grote vraag naar deze L40 Ultra AE was er vertraging werd me verteld. Helaas weinig updates gehad. 28 november 2025 besteld en 16 december 2025 werd deze uiteindelijk geleverd.
Maar, het wachten meer dan waard! Fijne machine, wel wat moeite met goed af stemmen van de programma's en vloerdelen, maar doet het werk netjes.
Zeer tevreden over en een aanbeveling.
(1 klein nadeel is dat het huisalarm de robot signaleert als indringer en het alarm laat af gaan. Dus nu maar overdag laten stofzuigen als we thuis zijn ipv s'nachts)

Risposta di EP:Tummers
Ze hadden wat ik hebben wou en kon het ook bekijken in de winkel

Risposta di EP:Tummers
De prijs kwaliteit van de apparatuur is oké. Maar de kennis wat er met de apparatuur kan is soms minder. En dan kan er niet de aanpassing worden gemaakt aangezien dan garantie zou vervallen.

Risposta di EP:Tummers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.