Valutata 2 stelle su 5

EP Jan Verdaas. Ervaring met de nieuwe eigenaars negatief. Jan verdaas is niet meer in het bedrijf. Nieuwe eigenaren zijn NIET service gericht en alleen maar bezig met geld €€€€... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne zaak, voelt nog niet als massa en de medewerkers doen altijd hun best om je goed te adviseren en zij doen altijd dat stapje harder voor de klant.

Valutata 5 stelle su 5

De hulp in de winkel was erg prettig en zij gaven ook gelijk aan zelf op te komen meten, ondanks dat ik met alle maten kwam. Achteraf gezien was dit maar goed ook dat men zelf even langskwam :-) De... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een nieuwe inductie-kookplaat aangeschaft bij EP-Windhorst. Montage en installatie was snel gerealiseerd; ik had zelf wel iets voorbereidend werk gedaan mbt de Perilex-aansluiting agv mijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

ALS je een Dyson product koopt koop het…

ALS je een Dyson product koopt koop het dan niet via EP! Op de Dyson site staat dat je 40 dagen de tijd hebt om een product te retourneren OOK als het is geopend! En via EP kan dit dus niet! Dus pas op met Dyson producten want ze komen niet met een gepaste oplossingen Dyson wel. Heb spijt van mijn aankoop en spijt dat het via EP is gekocht.

22 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

EP: Excellent, een plek om naar terug te gaan

EP: Excellent, Geldrop

Graag wil ik Jordy bedanken voor de diensten die hij mij heeft geleverd. Inclusief het rijden van minstens 55 kilometer om mij het bestelde product te brengen en het voor me aan te sluiten.
Ik heb jou Jordy ervaren als een heel prettig mens om mee om te gaan. Vriendelijk uitleggend hoe alles in mekaar zit en hoe het werkt, vakbekwaam en trots op wat je doet. En trots op het transportkarretje dat opa ooit eens zelf heeft gemaakt.
De manier waarop je met je klanten omgaat verdient een dikke pluim Jordy en een stuk goede mond op mond reclame zal jou uiteindelijk geen windeieren leggen.

Hartelijk dank voor je snelle werkwijze en al het vakbekwame dat je voor me deed.

Met de vriendelijke groeten van Harry

10 ottobre 2025

Incompetent personeel

2 x daar geweest voor een wasmachine te kopen. Iedere keer een incompetente werknemer. Er werd ons gevraagd te wachten, ongeveer 15 minuten. Dan zou degene die er wel verstand van heeft aanwezig zijn. Niet dus. En dit 2 x gehad.
Een derde keer komt er niet, hebben de wasmachine bij een ander bedrijf gekocht die wel wil verkopen.
Wij gaan daar dus nooit meer heen, ook al is die met iets het goedkoopst. No way.

15 ottobre 2025

SUPER,

SUPER,
Persoonlijk, goeie uitleg en advies , behulpzaam, aankoop door EP thuis gebracht , geweldig

1 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Heel goed en kundig advies

Heel goed en kundig advies bij aanschaf van netwerk versterker.
Ze namen alle tijd, ook de tweede keer rustig kunnen luisteren.
Ben bij de winkel al jaren klant, èèn van de weinige winkels die nog een 10 verdient zowel op advies als op service.

23 settembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Installatieservice droger waardeloos

Ik had een droger en een tussenstuk voor plaatsing boven een wasmachine besteld bij EP:Mensonides online, inclusief service voor complete bezorg- en aansluitservice. In het kort: Dit ging helemaal mis omdat tussenstuk niet met machine bezorgd werd, en na beloftes dit goed te maken kon ik het alsnog zelf maar oplossen.

Het langere verhaal: Helaas kwamen de installateurs zonder het tussenstuk aan, waardoor de droger niet geïnstalleerd kon worden. Ze hebben hem wel los bovenop de wasmachine gezet, maar hierdoor waren beide machines niet te gebruiken. Dit telt blijkbaar als "geïnstalleerd". Eigen fout: Ik heb een handtekening gezet voor 'het is geleverd' omdat ik me voor het blok gezet voelde.

Ik meteen erachteraan gebeld. Het tussenstuk was nog niet verzonden, en ze adviseerden dat het misschien ook niet geschikt geweest was voor mijn combinatie van wasmachine en droger. Ik heb hierop de bestelling gewijzigd en een ander (duurder) tussenstuk besteld en EP was hier heel schikkelijk en meedenkend in. Ze plaatsten een nieuwe opdracht voor Dynalogic (de vervoerder/installateur) om de machine *met* tussenstuk te komen installeren.
Een paar dagen later echter was EP niet meer zo meedenkend en vonden ze dat op basis van een foto waar de droger bovenop de wasmachine gezet was dat dat telde als "geïnstalleerd", en als ik wilde dat ze het tussenstuk ertussen kwamen zetten, dat ik dan maar extra moest betalen voor die service. Nu heb ik dus al bijna een week lang geen gebruik kunnen maken van beide machines, en moet ik alsnog iemand zien te regelen die het op komt lossen.

Ik had juist vanwege de hoge score op basis van serviceverlening voor EP gekozen, maar die fout zal ik zeker niet nog een keer maken. Ik denk dat de grootste misser is dat het niet duidelijk bij de bestelling is dat als je een droger en een tussenstuk bestelt, dat dat niet betekent dat ze dat dan ook zo gaan installeren. Maar wat heb je aan een installatieservice als er niets te installeren is dan? Les voor volgende keer: weiger levering als dit de situatie is, en ik hoop dat EP hun installatieservice beter specificeert zodat klanten geen verkeerde verwachtingen hebben.

29 settembre 2025

Enorm goede service

Enorm goede service, vandaag onze jura J10 opgehaald…….. geïnstalleerd, tijdens het vullen van het waterreservoir liet ik deze perongeluk vallen. Na 1 telefoontje Beerepoot Hoorn, werd dit direct kosteloos vervangen. Geweldige service! Ferry bedankt, we blijven klant bij jullie! En zullen jullie op zeker aanbevelen !

25 settembre 2025

AEG VX6 zoek geraakt door/bij DHL

5 september jl. een AEG VX6 stofzuiger via BOL.com besteld bij EP.Beerepoot Hoorn. Direct track&trace- code van DHL ontvangen, een goede start. Maar helaas tot vandaag, dinsdag 23 september, niets ontvangen. Beerepoot heeft DHL om een onderzoek naar het "verdwenen" pakket verzocht. Vervolgens, na tussenkomst BOL, zou ik gisteren, 22 september, door Beerepoot worden geïnformeerd over de uitkomst van het "onderzoek". Niets meer van EP.Beerepoot vernomen. Met dank aan BOL.com voor het vandaag ontbinden van de aankoop. Vandaag in de winkel van Expert een nieuwe stofzuiger gekocht. Een slechte ervaring met EP.Beerepoot ook met de twijfel of zij het pakket wel hebben aangeboden bij DHL.

23 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een uiterst plezierige eerste…

Een uiterst plezierige eerste kennismaking, ook al ging dan niet alles helemaal goed (wat uiteraard nog steeds de beste manier is om een bedrijf écht te leren kennen) Ze namen bijvoorbeeld telefonisch contact op om het euveltje uit de wereld te krijgen; een persoonlijke benadering die we helaas veel te weinig zien bij webshops. Ook de gedeeltelijke refund stond binnen enkele dagen op mijn rekening. En ja, ook het gekochte product werkt uitstekend 😊

17 settembre 2025

Super Goede en Snelle Service

Na bevinding dat reparatie van oude vaatwasser (ca 2011) zo'n Euro 450 zou gaan kosten werd offerte voor een nieuwe aangevraad. Op 2/09 offerte ontvangen, dezelde dag bestelling geplaatst en op3/09 nieuwe machine geplaatst. Een hele goede machine (Siemens) waar toevallig een aantrekkelijke fabtiekskorting op zat.

3 settembre 2025

Berenpoot Hoorn

Berenpoot Hoorn. Super service en vriendelijk. Zelfde als het product incompleet en defect geleverd werd. Contact met Green Egg zeer snel. Binnen 24u opgelost

5 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più