EP Jan Verdaas. Ervaring met de nieuwe eigenaars negatief. Jan verdaas is niet meer in het bedrijf. Nieuwe eigenaren zijn NIET service gericht en alleen maar bezig met geld €€€€... Leggi di più
Fijne zaak, voelt nog niet als massa en de medewerkers doen altijd hun best om je goed te adviseren en zij doen altijd dat stapje harder voor de klant.
De hulp in de winkel was erg prettig en zij gaven ook gelijk aan zelf op te komen meten, ondanks dat ik met alle maten kwam. Achteraf gezien was dit maar goed ook dat men zelf even langskwam :-) De... Leggi di più
Onlangs een nieuwe inductie-kookplaat aangeschaft bij EP-Windhorst. Montage en installatie was snel gerealiseerd; ik had zelf wel iets voorbereidend werk gedaan mbt de Perilex-aansluiting agv mijn... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Goede communicatie en service
Online 2 speakers bij EP Bunschoten besteld. Twee dagen later ontvangen.
Ik had een klacht over de speakers en kon deze omruilen voor 2 anderen van het zelfde merk. Goede service!
Goede voorlichting en deskundige…
Goede voorlichting en deskundige installatie van de quooker. Ook de after sales/service was prima!
Kenwood CD-Speler
Keurig geholpen in de winkel, product was niet op voorraad maar het is netjes thuisbezorgd door de verkoper. Hij boodt ook netjes aan het te installeren.
Zoals vaker levert EP IJsselstein zoals…
Zoals vaker levert EP IJsselstein zoals afgesproken en zijn de bezorgers zeer vriendelijk.
Zeer goed
Goed, eerlijk en duidelijk advies.
Namen goed de tijd om alles uit te leggen, en daarbij hebben ze een uitstekende service.
Heb je een Zanussi E60 melding
Heb je een Zanussi E60 melding? Maak dan geen afspraak!
Binnen 1 minuut krijg je te horen dat een nieuw warmteonderdeel meer dan 250 euro kost en dat een nieuwe kopen dus goedkoper is. Vervolgens mag je voor dit bezoekje van 2 minuten 69 euro aftikken en de droger weggooien.
Filter zulke afspraken eruit met telefonisch advies, want dit wisten ze bij mijn afspraak al van te voren! Aldus oplichting/misleiding.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en hebben een zeer goede en kundige uitleg gehad ivm de aankoop van een nieuwe televisie en soundbar.
Wij werden zeer vriendelijke ontvangen en kregen een goede en kundige uitleg bij de aanschaf van een nieuwe televisie en soundbar.
Ik ben altijd enorm tevreden over de…
Ik ben altijd enorm tevreden over de klantenservice hier. EP:Beerepoot het heeft, koop het nergens anders!
Een goed en eerlijk advies in Beesd…
Een goed en eerlijk advies in Beesd gekregen bij de aanschaf van diverse apparaten. Er is zo’n enorm aanbod in merken en types wasmachines, wasdrogers en vaatwasmachines, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Fijn om dan op het advies van EP te kunnen vertrouwen.
Ook de communicatie en de leveringen hebben wij als erg prettig ervaren. Top, bedankt!
Bedrijf heeft wel degelijk goede…
Bedrijf heeft wel degelijk goede kwaliteit wasmachines,
Maar de bezorger wat ik had mog wel iets meer behulpzame zijn.
Ik vroeg hem om de wasmachine even 6 meter verderop te zetten, krijg ik als antwoord dat hij dat normaal gesproken niet zou doen, als hij moest tillen zou ik zeggen snap ik, maar met een steekwagen is het toch niet teveel gevraagd. Dat is wel een minpunt voor het bedrijf.
Super vriendelijk
Super vriendelijk, meedenken, drogen netjes aansluiten op het afvoer, werken erg netjes.
Ik heb bij EP een Inventum fornuis…
Ik heb bij EP een Inventum fornuis besteld dat op woensdag 12 november 2025 geleverd zou worden. Een dag van tevoren werd ik gebeld dat de levering niet doorging en pas donderdag kon plaatsvinden. Dat vond ik vervelend, maar ik ging akkoord, vooral omdat ik had aangegeven dat ik het fornuis echt dringend nodig heb vanwege mijn kleine kinderen.
Tot mijn verbazing werd ik op donderdag – de nieuwe bezorgdag – opnieuw gebeld, dit keer met de mededeling dat het fornuis helemaal niet op voorraad is. Dat vind ik erg vreemd, want hoe kan dat pas op de dag van levering worden ontdekt?
De communicatie voelt onbetrouwbaar en onprofessioneel. Er lijkt niet goed naar de voorraad gekeken te worden, en klanten worden pas op het laatste moment geïnformeerd. Erg teleurstellend, zeker als je afhankelijk bent van het product.
Ik hoop dat EP hun communicatie en voorraadbeheer serieus gaat verbeteren, want dit is niet de service die je mag verwachten.
Fijne winkel
Prima service geleverd en de nieuwe vaatwasser keurig ingebouwd.
De Miele doet het prima.
Onjuiste leverdatum
Ik had een wasmachine besteld met levering voor vandaag. De hele dag netjes gewacht, rekening gehouden met werk, school e.d. maar niets gehoord of gezien. Zelf meerdere keren gebeld (waarbij ik 20 minuten in de wacht hing), en toen bleek de levering ineens naar morgen te zijn verplaatst. Geen excuses, geen update, alleen de uitleg dat het slechts om een verwachte leverdatum ging en dat de bestelling pas later in hun systeem stond — alsof het mijn eigen fout was. Dat gaf weinig vertrouwen voor als er in de toekomst iets is met de wasmachine eerlijk gezegd, maar omdat de service via een lokale partner loopt die we kennen en diegene ons vanmiddag wel meermalig snel en kundig te woord stond toch het voordeel van de twijfel.. Maar enthousiast word ik er niet van, helaas. Fijn als de levertijd op jullie site klopt en eerlijk wordt weergegeven, gezien mensen werken en rekening houden met de levering en ook fijn als mensen in staat zijn tot het zeggen van: Oh, dit hebben we onhandig aangepakt of we gaan hier iets mee doen.
Zoals altijd weer uitstekend geholpen
Zoals altijd weer uitstekend geholpen. Goede keuze kunnen maken . Daarnaast goede informatie over een vorige aankoop.
Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid
Hebben een kruimeldief gekocht op advies van de verkoper. Helaas is het niet wat wij vroegen. De kruimeldief zou krachtig zijn maar deze sencor kruimeldief is niets waard, Helaas zullen wij daar niet makkelijk meer iets aanschaffen.
Zeer goede en behulpzame…
Zeer goede en behulpzame klantenservice. Tv was beschadigd geleverd en ze hebben deze opgehaald en omgeruild met een nieuwe. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
Deskundig advies en vlotte levering
Verkoopmedewerker nam de tijd en gaf goed advies. Vlotte levering en keurige installatie. Oude apparaat werd netjes afgevoerd.
Op zondag geholpen!
Komt afspraken na.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.