Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Kære brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di energia elettrica

Scritti dall'azienda

E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com

Informazioni di contatto

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Fik hjælp til login på EON.dk

Jeg havde problemer med at logge på EON for at følge mit forbrug og kunne ikke selv nulstille min adgangskode på platformen? En venlig kundemedarbejder sendte straks en mail som gjorde det muligt at logge på og se mine regninger.

15 ottobre 2024

Kære Kunde

Tak for de fire fine stjerner – dem er vi meget glade for.

Det er dejligt, at der blot skulle en ny invitation til for at hjælpe dig ind på Mine Sider.

Hvis man har problemer med at logge på Mine Sider, er man altid velkommen til at kontakte os i Kundeservice mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Valutata 1 stelle su 5

Uprofessionel og useriøs sagshåndtering af E.ON.dk

To defekte ladestandere på to forskellige ladepunkter, og alligevel reserverer E.ON.dk 2 x beløb.
8 dage og 4 henvendelser senere er der stadig absolut intet sket i sagen.

Det er sgu for amatøragtigt kære E.ON.dk

14 ottobre 2024

Hej Michael

Du har helt ret i, at det ikke er i orden, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det på plads.

Vi har forsøgt at finde dine henvendelser, men desværre uden held, og vi har derfor brug for lidt flere oplysninger fra dig.

Det ville være en stor hjælp, hvis du ville skrive til os i Kundeservice på kundeservice@eon.dk og i emnefeltet skrive ’Trustpilot’.

Hvis du i din mail kunne rekonstruere, hvilke to standere det drejer sig om, og hvornår beløbene er trukket – meget gerne med de sidste fire chifre på dit betalingskort – samt om dine henvendelser har været pr. telefon eller mail (meget gerne hvilket telefonnummer/mailadresse, du har brugt).

Med disse oplysninger har vi en god chance for at følge op på din sag.

Hvis du ikke er tryg ved at skrive oplysningerne i en mail, er du også meget velkommen til at kontakte os på 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få dine penge tilbage og lukket sagen.

Valutata 5 stelle su 5

Søde installatører og fin kundeservice

10 ottobre 2024

Hej Frej.

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi gør vores allerbedste og det er så dejligt, når det både lykkes og anerkendes 👌 Vi sørger for at bringe rosen videre.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os - rigtig dejlig dag til dig ☀️

Mange hilsner fra

Valutata 1 stelle su 5

Glemt alt om at bruge EONs…

Glemt alt om at bruge EONs ladestandere. EON har simpelthen tabt sutten og opfundet et system der er så kompliceret at de ikke selv kan få det til at fungere.
Deres mobilapp virker pt. heller ikke - og hvis ikke det er den, der er noget galt med er det noget andet. I bedste fald kan man ringe til en sagesløs supportmedarbejder og blive guidet til en hjemmeside, oplyse kontonummer, bruge MitID o.s.v. Mottoet er åbenbart: Hvorfør gøre det besværligt, hvis man kan gøre det kropumuligt...
ALLE andre udbydere tilbyder bedre løsninger.

13 ottobre 2024

Hej Kunde.

Der er ikke nogen, der er lige så ærgerlige som os, over at vores app desværre ikke har været brugbar siden, vi foretog nogle tekniske ændringer.

Det er meget beklageligt og utilfredsstillende for vores kunder.

Vi har netop lanceret en ny version af app'en, som gør det muligt at betale med kreditkort for opladning via app'en. Der arbejdes stadig på at gøre den helt klar til de andre planlagte funktioner, men app'en kan downloades nu og bruges til betalinger med kreditkort. Den hedder E.ON Drive Comfort og kan findes i app store.

Du er naturligvis også velkommen til at bestille en gratis ladebrik via vores hjemmeside, den kan du bruge på alle ladestandere.

Vi beklager rigtig meget ulejligheden - det sidste vi ønsker at være, er besværlige eller endnu værre, kropumulige.

Valutata 5 stelle su 5

Bestilling og installation af lader

Det var nemt at bestille lader inkl. hvilken type, afklaring af om det skulle være eje eller leje osv.
Selve installationen er udført virkelig pænt af en meget venlig/høflig medarbejder, inkl. oprydning så der ikke lå affald tilbage.

30 settembre 2024

Hej Laila

Mange tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner 😊.

Vi er rigtig glade for, at det er let og overskueligt at bestille en ladeboks hos os, og det er dejligt at høre, at vores teknikere laver et godt og pænt stykke arbejde.

Din feedback betyder meget for os, og rosen er gået videre til de rette 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hende jeg talte med var så sød

Hende jeg talte med var så sød, at jeg ville gifte mig med hende, i morgen, ubeset.

4 ottobre 2024

Hej Martin.

Tusinde tak for din anmeldelse, de fem flotte stjerner og din "kærlighedserklæring" 😍 Skønt på sådan en grå mandag 🌧️

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service.

Mange hilsner fra

Hurtigt og godt

Hurtigt, godt og god kvalitet!

17 settembre 2024

Hej Ulrik.

Tusinde tak for din feedback og de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi gør vores allerbedste og det er så dejligt, når det anerkendes.

Dejlig dag til dig ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Vi gik meget hurtig svar på vores…

Vi gik meget hurtig svar på vores forespørgsel.

24 settembre 2024

Hej Karen.

Tusinde tak for de 5 stjerner - dem er meget glade for 🤩

Og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Dejlig dag til dig ☀️

Smil gennem telefonen

Da jeg ikke har mulighed for at installerer en ladestander på min adresse, har jeg valgt at bruge E.on app’ og brik..
Det fungerer ikke altid lige godt, men den personlige smilende medarbejder man får i røret, når man ringer til kundeservice, opvejer i den grad, hvad jeg har oplevet ved deres offentlige ladestandere

24 settembre 2024

Hej Claus

Mange tak for de fire stjerner og din store forståelse.

E.ON Drive appen har aldrig været en del af vores abonnementer med ladebrik, men den har været et godt supplement til at finde nærmeste ledige ladestander.

Vi har desværre oplevet en del problemer med vores E.ON Drive app på det seneste - vi arbejder derfor på højtryk og håber snart at have en anden løsning klar.

Når man kontakter os i Kundeservice, gør vi altid vores bedste for at svare imødekommende, detaljeret og med godt humør, og vi er rigtig glade for at høre, at det kompenserer for vores app-problemer.

Valutata 5 stelle su 5

Lige fra start til slut var det en god…

Lige fra start til slut var det en god oplevelse at få installeret vores ladeboks i vores sommerhus. Super opfølgning og meget flot installeret af Rene som var meget omhyggelig og tog hensyn til at det hele blev lavet utrolig flot. De varmeste anbefalinger herfra.

25 settembre 2024

Hej Mette

Mange tak for de fine stjerner i forbindelse med jeres nye ladeboks i sommerhuset.

Det er dejligt at høre, at vores elektrikere er omhyggelige og lyttende, når de er ude for at lave en installation.

God Service

Hurtig kontakt og rigtig god service. Venlig og kompetent elektriker der har udført et flot stykke arbejde

26 settembre 2024

Hej Pernille

Mange tak for den fine anmeldelse af vores service og installationsarbejde.

Vi er glade for, at du er tilfreds med processen og slutresultatet.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Tak.

Hej Danny

Mange tak for de fine 5 stjerner.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service, og du er altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 4 stelle su 5

Da appen ikke kunne bruges som betaling…

Da appen ikke kunne bruges som betaling fik jer en fin, præcis anvisning på hvordan jeg skulle gøre

Hej Torben

Tak for de fire fine stjerner.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med at sætte ladningen i gang, når vores E.ON Drive app ikke virkede.

Hvis du ofte lader på E.ONs ladenetværk, kunne det måske være en ide at overveje et abonnement med en ladebrik.

Valutata 1 stelle su 5

Umuligt at lade på EON ladestandere…

Umuligt at lade på EON ladestandere efter at de er overgået til en anden platform. Problemet har varet i flere måneder uden at man kan bruge sin app til at betale med. Har ellers drive lite. Hjælper ikke en skid når man står i Nørager og vil lade på 300kwh standerne. Så skal man ind på en hjemmeside for at betale. Her beder man så om mit kortnummer. De oplysninger har man jo sjældent ved hånden, da de fleste betaler med telefonen. Man kan heller ikke betale med telefonen ved at holde den over trådløs-tegnet. Så ringe er det blevet med Eon, at jeg vil give 0 stjerner for ineffektivitet og dårlig service.

20 settembre 2024

Hej Bitten.

Vi er meget enige med dig i, at det er frustrerende, at E.ON Drive appen pludselig holdt op med at virke, da en stor del af de offentlige ladestandere blev flyttet til en anden platform.

Siden da har vi arbejdet på højtryk for at finde en løsning, og vi forventer at kunne lancere en ny app meget snart.

E.ON Drive appen har imidlertid aldrig været knyttet op til vores abonnementer – den har udelukkende været ment som en ad hoc løsning, hvor man hver gang bliver trukket prisen i appen via sit betalingskort.

Har man et abonnement som f.eks. Drive Lite, skal man aktivere vores ladestandere med den ladebrik, der er knyttet til abonnementet – så lader man til den faste pris, som der er for det enkelte abonnement.

Bruger man sin ladebrik, kan man følge sit forbrug på Mine Sider og se alle eksisterende fakturaer – afregning sker bagudrettet via Betalingsservice.

Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Enestående kommunikation

Enestående kommunikation, og hurtig respons. Flot arbejde (ny lade boks), og alt indenfor aftalt tid.

Hej Kenneth

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi gør vores bedste for at svare så hurtigt og konkret som muligt, og vi er meget glade for, at du er tilfreds med forløbet i forbindelse med udskiftningen af din ladeboks.

Fin service.

Fin service.

Hej Kristina

Tak for de fem fine stjerner – vi er meget glade, at du er tilfreds med vores service.

E.ON Kundecenter

16 settembre 2024

Hej Anders

Tusind tak for den flotte og præcise anmeldelse af vores service – den er vi rigtig glade for.

E.ON Kundecenter

Valutata 1 stelle su 5

De nedlægger ladestede mange steder og…

De nedlægger ladestede mange steder og fx Århus centrum er de nu helt væk.
En leverandør på vej væk…

13 settembre 2024

Hej Jannik

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når en række ladesites bliver nedlagt.

Aarhus er et af de områder, hvor vi meget gerne ville beholde vores ladestandere, men det er Aarhus Kommune, der bestemmer hvilke leverandører, der har lov til at opsætte ladestandere i kommunen.

Kommunen har valgt at fokusere på et samarbejde med andre leverandører, og vi har derfor været nødt til at nedtage vores standere.

Vi er meget kede af den betydning, det har for vores kunder, som er vant til at bruge vores ladenetværk, men det er desværre udenfor vores indflydelse.

Hurtigt og venligt svar

Hurtigt og venligt svar

9 settembre 2024

Hej Thomas.

Tusinde tak for de fire flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med hurtigt og venligt svar.

God weekend til dig ☀️

Venlige hilsner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più