Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Kære brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di energia elettrica

Scritti dall'azienda

E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com

Informazioni di contatto

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Super hjælpsom kundeservice

Dette er ikke så meget en anmeldelse af ladestationen, men af opkald til kundeservice.
Ankom til Kildebjerg Nord 4/12 ca 21.00 med meget få kilometer på batteriet. Mange forsøg både med betalingskort og flere Apps, kunne ikke vække den ledige stander. Opkald til kundeservice blev lynhurtigt besvaret og medarbejderen ledte os grundigt frem til den rette løsning og vi fik nogle flere kilometer på batteriet, så vi kunne komme hjem. Super flot kundeservice arbejde.

4 dicembre 2024

Hej Per

Mange tak for den fine anmeldelse af vores kundeservice.

Det er ærgerligt, at det skulle være så vanskeligt at starte opladningen - det vil vi naturligvis undersøge nærmere, for det skal være let at lade.

Heldigvis fandt I en løsning med vores kundeservice, så I kunne få ladet og komme videre, og det er vi rigtig glade for.

Vi skal nok sende roserne videre.

Valutata 1 stelle su 5

Tvivlsomme forretningsmetoder - sender trofaste kunder til inkasso

Jeg har været kunde hos e-on i mange år. I løbet af 2024 har de lavet en ændring som betyder at PBS-aftaler skal opsættes igen.

Jeg har intet modtaget på mail ang. manglende betalinger. Det er heller ikke muligt for mig at logge ind på deres side, for at se om man kan få en oversigt der.

Til gengæld har de sendt sagen direkte til inkasso("varsel"). Deres "varsels" brev ankommer 5 dage efter svarfristen er udløbet, så 495 kr. abonnementsudgifter står nu til 1316,99 kr.

Jeg tror aldrig jeg har prøvet så grov en behandling før. Jeg skal aldrig være kunde her igen.

29 novembre 2024

Hej Christian

Vi er rigtig kede af den oplevelse, du har haft og har prøvet at ringe til dig men desværre uden held.

I forbindelse med overgangen til vores nye CVR-nummer skulle man opdatere sin Betalingsservice-aftale. Dette sendte vi adskillige mails om i løbet af perioden ultimo januar til og med marts måned 2024.

Har man ikke en aktiv aftale om Betalingsservice, modtager man altid en fysisk regning med posten fra PBS – den bliver sendt til den adresse, der er registreret i vores system.

Når der er udestående regninger, sender vi betalingspåmindelser til den mailadresse, der er registreret i vores system.

Vi modtager ikke automatisk information, hvis man ændrer sin adresse og/eller mailadresse hos Folkeregistret – det er noget, man som kunde aktivt skal huske at oplyse os om, og noget kunne desværre tyde på, at dine kontaktoplysninger hos os ikke er opdaterede.

Det er rigtig ærgerligt, at det er kommet så vidt, at sagen efter måneders forsøg på at kontakte dig er endt hos vores inkassopartner.

Vi vil meget gerne i dialog med dig om det udestående, der endnu ikke er nået så vidt, og vil derfor bede dig kontakte vores kundeservice mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15 enten på 7027 0577 eller kundeservice@eon.dk – du må meget gerne angive ’Trustpilot’ i emnefeltet, så vi ved, det er dig.

Meget flotte og professionelle

Meget flotte og professionelle

29 novembre 2024

Hej Alim Habibi

Tusind tak for de fem flotte stjerner – vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Glimrende udskiftning af el ladeboks

Glimrende udskiftning af el ladeboks. Ubesværet og med et flot resultat

21 novembre 2024

Hej Jonas

Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner.

Det er godt at høre, at din udskiftning gik, som den skulle, og at du er tilfreds med resultatet.

Vi sender rosen videre til vores tekniske afdeling.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og fin reaktion på…

Hurtig og fin reaktion på problemstillingen.
God hjælp fra Heidi i Kundeservice

18 novembre 2024

Hej Finn

Mange tak for de fine fem stjerner.

Vi er glade for, at vi hurtigt fik løst dit problem tilfredsstillende og lader rosen gå videre til Heidi.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en ualmindelig god installation af…

Fik en ualmindelig god installation af ny ladeboks foretaget af en ualmindelig flink og rar montør Rene'.
Har i det hele taget fået en fantastisk god behandling også af kundeservice.

19 novembre 2024

Hej Niels-Erik.

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er så skønt, at det anerkendes, når vi lykkes med at levere lige præcis det, du har oplevet.

Mange tak for at du har taget dig tid 😊

Valutata 5 stelle su 5

Endnu en gang en fantastisk oplevelse.

Endnu en gang en fantastisk oplevelse.

Vil gerne fremhæve kundeservice´s Inge. Som udover at give et fyldestgørende svar og forklaring på mine spørgsmål også fulgte op med en email som forklarede yderligere.
TOP service

15 novembre 2024

Hej

Mange tak for de fem fine stjerner for vores service.

Vi kan forstå, at du tidligere har været i kontakt med vores Kundeservice, og er glade for at kunne holde standarden.

Vi skal nok sende rosen og stjernerne videre til Inge, som bliver rigtig glad.

Utrolig dårlig service

Jeg har været kunde hos EON i over 8 år. Jeg har altid været tilmeldt betalingsservice. I foråret 24 flyttede EON elbilladekunder til nyt CVR nr, men den besked nåede aldrig frem til mig og jeg modtog i sidste uge brev fra inkasso!
Jeg synes det er helt utrolig dårlig service ikke at følge op på om manglende betaling kunne skyldes manglende information INDEN inkassovarsel.
Der er heldigvis mange udbydere af ladeløsninger nu, så jeg siger farvel til EON

Til svar fra EON: Ja, jeg har skiftet både adresse og e-mail for 6 år siden. Det var før “min side” og heldigvis har EON jo mit telefon nr. der øjeblikkelig identificerede mig som kunde da jeg ringede, men ikke blev benyttet til at undersøge manglede betaling.

14 novembre 2024

Hej Kristensen.

Vi er rigtig kede af din oplevelse og at du har set dig nødsaget til at opsige dit abonnement hos os. Ærgerligt at dine kontaktoplysninger ikke er blevet opdateret og at du derfor ikke har modtaget hverken information, fakturaer eller rykkere via den email og postadresse, vi har registreret hos os.

Jeg kan forstå, at du er i dialog med en af mine kolleger - jeg håber, at I kan finde en god løsning.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde såmænd bare lidt spørgsmål om…

Jeg havde såmænd bare lidt spørgsmål om ladestander,jeg fik bare den bedste service,man kunne drømme om,tak for det.

12 novembre 2024

Hej Hans

Mange tak for de fine fem stjerner.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med din henvendelse.

Gammel EV-lade kunde fik support

Jeg er gammel EV-lade kunde for godt 5 år siden. Frikøbte eON ladeboks da eON aftale stoppede.

Her 4 år senere ville jeg lege med ladeboks og få den i min HA.

Spurgte eON support om hjælp med dokumenter på boksen.

Havde ventet et standard "kan ikke hjælpe svar".
Men modtog teknisk dokumentation og svar på alle mine spørgsmål og "take" på hvordan jeg kom videre med min "leg".

God relevant og værdifuld service leveret til en gammel kunde -stærkt gået.

11 novembre 2024

Hej Morten

Tusind tak for de pæne ord og fem stjerner.

Det er altid rart at høre fra en gammel kunde, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig videre i dit projekt med at få koblet din ladeboks op.

God service, gode produkter

Venlig, hurtig og kompetent service, og rigtig gode produkter.

4 novembre 2024

Hej bkp

Tusind tak for de fem flotte stjerner.

Vi er meget glade for at høre, at du bøde er tilfreds med vores service og vores produkter.

Valutata 1 stelle su 5

Dyrt og utroligt dårligt system

Dyrt og utroligt dårligt system. Vil gøre alt for at undgå det, men det er desværre ofte den eneste mulighed på motorvejsstop. Øv!

10 novembre 2024

Hej Sune.

Jeg er ærgerlig over, at du mener, at vores system er dyrt og dårligt. Vi sætter stor pris på feedback, så vi kan forbedre os - måske vi må kontakte dig og høre nærmere om din oplevelse? ☀️

I så fald må du rigtig gerne skrive til os på kundeservice@eon.dk med dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

Prompt support and service

Very fast service after having lost RFID key. Pleasantly surprised with the support. I am hoping that your mobile app should also bring in ability to charge cars soon as you mention, so we do not have to worry about misplaced or lost RFID tag.

1 novembre 2024

Dear B B.

Thank you so much for the review and the 5 stars⭐⭐⭐⭐⭐

Glad to hear that you were satisfied with our support. We are still working on our new app and as soon as we are ready, we will communicate more about the features 👌

Many greatings from

E.ON Customer Care

Super installation fra E.ON

Den teknikker der var ude var super behagelig , kyndig og lavede et flot stykke arbejde med at få den nye lader sat op så det blev helt perfekt
Kom til aftalt tid på minuttet :-)

7 novembre 2024

Hej Michael.

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐din anmeldelse og rosen til vores installatør - den lader vi gå videre. Skønt at høre 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Fantastik hurtig og god service

Jeg havde lidt problemer med min gamle hjemmelader fra 2019. EON tilbød uden videre at skifte til en ny lader uden beregning. Udskiftningen skete inden for få dage.

1 novembre 2024

Hej Jesper.

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig respons og aktion fra Heidi

Hurtig respons og aktion fra Heidi. Jeg havde et faktura spørgsmål, som blev løst hurtigt og effektivt.

22 ottobre 2024

Hej Steffen.

Tusinde tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi gør vores allerbedste og det er dejligt, når det lykkes og det samtidig anerkendes. Vi giver rosen videre til Heidi 😊

E.ON Drive Kundeservice

Reagerede hurtig på henvendelse og fik

Reagerede hurtig på henvendelse og fik
problemet klaret.

18 ottobre 2024

Hej Karsten

Stor tak for de fem flotte stjerner.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med din henvendelse.

E.ON Drive Kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Du skal overhoved ikke skrive så…

Du skal overhoved ikke skrive så belærende og nedladenet til mig. Husk jeg er kunde, og skal ikke gøre jeres arbejde. Vi er ikke jeres kære, som skal til en støre fest. Min navn kan du heller ikke stave ”Maur ”

29 ottobre 2024

Hej Peer.

Tak for din henvendelse. Vi bekræfter, at vi har modtaget din flyttebesked og besvaret den.

Vi beklager, hvis der har været nogen misforståelser eller fejl i vores kommunikation.

Vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige service og vil gøre vores bedste for at rette eventuelle fejl.

Hvis vi er kommet til at stave dit navn forkert, ville vi blive glade, hvis du ville oplyse os om det korrekte navn, så vi kan få det rettet i vores system.

Tak for din feedback, som hjælper os med at forbedre vores service.

E.ON Varme Kundecenter

Valutata 4 stelle su 5

god service og god kommunikation

god service

28 ottobre 2024

Hej Michael

En stor tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più