Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kære brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com
Informazioni di contatto
Dirch Passers Allé 76 , 2000, Frederiksberg, Danimarca
- kundecenter@eon.dk
- eon.dk
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Yderst kompetent og imødekommende…
Yderst kompetent og imødekommende betjening i forbindelse med at jeg havde lidt opstartsvansjeligheder som ny elbilejer.

Yderst tilfreds
Meget tilfreds både med boksen, lade kort og support

Risposta di E.ON Danmark
Hurtig reaktion ved fejl på lader
Hurtig reaktion ved fejl på lader. Udskiftning af lader skete på en håndværksmæssig faglig super god måde også med en god aflevering fra håndværkeren.

Risposta di E.ON Danmark
Jeg havde ødelagt min ladebrik...
Jeg havde ødelagt min ladebrik og troede fejlagtigt at jeg skulle betale for at få en ny. Det irriterede mig, så jeg ringede til e-on. Her kunne en meget sød medarbejder fortælle mig, at jeg skam kunne få en helt gratis, og da hun så at jeg boede på Frederiksberg, foreslog hun at jeg bare kunne hente den i e-ons reception - de bor nemlig også på Frederiksberg. Supernemt og helt gratis :-)

Risposta di E.ON Danmark
Fremragende service og meget kompetent…
Fremragende service og meget kompetent service tekniker der fik klaret Vores problem med ladeboksen.
Perfekt installation af ny ladeboks. Tak for det.
MVH
Frank

Mistet ladekort
Mistet ladekort
Kontaktede EON pga jeg havde tabt
det ene af husstandens ladekort til
el-bil.
Fik hurtigt hjælp med at konstatere,
at kortet ikke havde været misbrugt.
Og nyt kort uden beregning er på vej til
Mig i posten

Risposta di E.ON Danmark
E.ON reagerer altid meget hurtigt og…
E.ON reagerer altid meget hurtigt og professionelt på mine henvendelser. De har proaktivt skiftet min ladeboks til en ny og bedre model.
Herudover er deres teknikere servicemindede og kundeorienterede.
Jeg har kun haft positive oplevelser med E.ON

Risposta di E.ON Danmark
Det er simpelthen en kæmpe rodebutik
Det er simpelthen en kæmpe rodebutik. Jeg bestilte en elladebrik hos E.on, da jeg fik elbil for nogle år siden. Ladebrikken kom aldrig til at virke, men de fortsatte med at opkræve betaling, selvom jeg ikke ved, hvad jeg betaler til.
Jeg har opsagt min abonnement, og ringet til dem to gange for at få lov til at betale til fuld og endelig afregning. (Jeg har opgivet at finde ud af, hvad jeg skylder dem penge for, og gider ikke bruge mere tid på det). Efter at have indbetalt det beløb, de hævdede jeg skyldte, så har jeg i dag modtaget en inkasso-opkrævning. Det er efterhånden helt kafkask.

Risposta di E.ON Danmark
Ros til e-ON for gentagne super god…
Ros til e-ON for gentagne super god administrativ service.

Risposta di E.ON Danmark
E.ON løser problemet med ladestanderen
E.ON svarede hurtigt på min email om bruger kommunikation på deres ladestander.
E.ON vil udskifte ladestanderen, da den alligevel er tæt på sin levetid.

Sød- og imødekommende support
Sød- og imødekommende support, stabilt og relativt udbredt ladenetværk. Meget konkurrencedygtige priser på netværk.
Halter lidt på IT fronten ift konkurrenterne.

Professionel rådgivning.
Vi har fået udskiftet vores hjemmeladeboks til en ny og smartere version fra E.ON Drive. De er utrolig dygtige til det de laver. Fem stjerner herfra :-)

Risposta di E.ON Danmark
E.ON har taget mit lade problem seriøst…
E.ON har taget mit lade problem seriøst og reageret positivt og engageret - og udvist god service.

Professionel, hjælpsom og behagelig
Fra første kontakt til chargeren var etableret, blev vi mødt af professionelle, hjælpsomme og behagelige medarbejdere. Alt er forløbet bedst muligt.

Er blevet kunde hos Eon 😊
Er blevet kunde hos Eon 😊
En meget positiv modtagelse hos deres kunde service, stort set ingen ventetid ved telefon opkald og en meget imødekommende medarbejder.
Kan varmt anbefales til alle Elbil ejere 👍

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.