Vil i være så venlig at behandle min sag ? Der er næsten gået 2 måneder , hvis jeg vidste det ville tage så langtid havde jeg nok ventet med at få varmepumpen monteret.

Har nu ventet i mere en 9 måneder på at få udbetalt tilskud til varmepumpe. Styrelse anmoder 3 gange om de samme oplysninger flere måneder efter at de er noteret på portal. Når man spørger om ikke de... Leggi di più

Har nu ventet i snart 6 måneder med at få udbetalt tilskud. Altid kun standardsvar og ingen kommunikation i øvrigt. ..... og udbetaling på et varmepumpe tilskud er jo ret beset 1) Faktura, 2) Betaling... Leggi di più

1. Azienda fornitrice di energia elettrica
  2. anche in
  3. Fornitore di energia pulita

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Tweeter om energi, klima og forsyning. #dkenergi #dkgreen #nyenergi Kontakt:ens@ens.dk Vi kan ikke garantere svar på alle henvendelser her på Twitter

1,4

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,4

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Energistyrelsens manglende performance

Nu kan Energistyrelsen være med i konkurrencen om hvilken statslig styrelse/enhed der fungerer dårligst og yder den dårligste service. Jeg var en af de heldige der nåede at komme igennem ansøgningsrunden her i foråret og som efter 2 måneder fik tilkendt energitilskud. Den ventetid uden tilbagemelding og angivelse af estimerede behandlingstider var i sig selv en rigtig dårlig erfaring og service, og ingen kunne give nogen som helst information om status og behandlingstider på ansøgning.
Nu afventer jeg så på anden måned udbetaling af mit tilskud idet jeg efter et stort udlæg til håndværkere - som ikke vil vente - gerne så nogle penge retur på min konto. Jeg har prøvet at kontakte Energistyrelsen og efter en halv times ventetid sagde en venlig person at de ikke kunne give mig hverken ventetid eller status, men jeg skulle skrive en mail til dem - så en spildt halv time. Det gjorde jeg så både til deres officielle mail, men også på selve ansøgningen, men nu efter 1,5 måned stadig intet svar - det er at holde folk for nar. Jeg spurgte også Energistyrelsen om ikke deres medarbejdere internt blev målt på performance i behandlingen af ansøgninger, men det sagde de at de ikke blev, og at de blot tog ansøgningerne i rækkefølge - da ansøgningerne er meget forskellige, så kunne man måske godt optimere den proces en del!
Regeringen ønsker jo at vi skal investere i grønne løsninger og har sat Energistyrelsen til at håndtere dette, og havde de været en privat virksomhed, så var direktøren nok fyret på grund af manglende resultater, performance og service, men det sker ikke i det offentlige - her udbetales der i stedet en bonus! Hvornår får jeg mine penge udbetalt - det står stadig hen i det uvisse - øv.

31 agosto 2021

Udbetaling af tilskud

Har ligesom mange andre fulgt op på udbetaling af det energi-tilskud jeg er blevet tildelt, mens man frustreret afventer at modtage pengene fra ENS. Det virker ikke at skrive via den portal man får adgang til. Der sker absolut intet!
Så ringede jeg ind og fik at vide at de kun har kontortid 2-3 gange om ugen mellem 12-13. Jeg satte mig derfor i kø kl. 12 og kom igennem 12:30(!), hvorefter vedkommende fortalte mig at det ville 'vare længe', før jeg får tilskuddet udbetalt, da ingen sagsbehandler havde åbnet sagen endnu. Jeg kunne intet få at vide ift. hvornår min sag bliver behandlet, hvornår pengene kommer til udbetaling, eller noget som helst andet. Jeg måtte derfor blot sige 'tak for ingenting' og lægge røret på. De aner det simpelthen ikke!
Det er mig uforståeligt hvordan staten i 2021 kan yde borgerne så ringe service! Vi starter jo renoveringerne på forventningen om at vi efter endt renovering modtager betaling, da man jo har håndværkere, der kræver umiddelbar betaling efter endt arbejde. Dermed står man altså med et udlæg på mange tusind kroner, man ikke aner hvornår man får inddækket. Nu åbnes der i september for en ny tilskudspulje. Måske man skulle starte med at udbetale udestående tilskud, inden man åbner igen, da man ellers blot gør de administrative opgaver endnu større.

23 agosto 2021

Har endnu ikke fået udbetalt mit…

Har endnu ikke fået udbetalt mit tilskud!

Jeg har fået tilkendt tilskud fra 2020 puljen, og har den 10. maj 2021 indsendt nødvendig dokumentation, og har rykket for svar på min sag den 26. maj 2021, men det har de aldrig svaret på. Skrev til Energistyrelsens hoved mail den 10. juni 2021, men har kun fået et standard autosvar retur.

Her mere end 3 måneder senere, har jeg stadig ikke fået noget svar på, hvornår jeg kan forvente at få mine penge!

Det kan ikke være rigtigt, at der skal gå så lang tid, det er jo et krav, at man skal have betalt håndværkeren før man kan søge om at få pengene udbetalt.

16 agosto 2021

Fik tilsagn om tilskud til varmepumpe…

Fik tilsagn om tilskud til varmepumpe allerede i første pulje i 2020, har indsendt kvittering for betalt regning osv. i starten af maj 2021 har endelig fået en mail fra dem, efter utallige rykkerskrivelser og telefonopkald, hvor man kun kommer til receptionen. Beskeden er bare at sagsbehandlingstiden er afhængig af hvornår udbetalingsanmodningen er sendt, og de vender tilbage.
Virkelig dårlig service.

22 giugno 2021

Er energitilskuddet fup, og ser jeg nogensinde pengene?

Jeg blev bevilget tilskud fra den tidligere pulje til udskiftning af vinduer.

Projektet igangsættes, og jeg får 30 dage til at indsende al dokumentation til brug for udbetaling, hvilket jeg overholder, idet dokumentationen fremsendes samme dag, jeg modtager og betaler fakturaen fra håndværkeren.

Der er nu gået 65 dage siden, jeg indsendte dokumentation, og jeg har endnu ikke modtaget mit tilskud.

Derudover vender de ikke tilbage på mine henvendelser, hvor jeg blandt andet spørger til, om der er noget de mangler, om de har spørgsmål og senest, hvad status er i min sag. Den første henvendelse sendte jeg for 3 uger siden! Jeg har intet hørt.

Man kan ikke andet end at tænke, om det hele bare er fup!

9 giugno 2021

Svar på 13 timers ventetid med…

Svar på 13 timers ventetid med efterfølgende lukning:

Fortvivl ikke. Der er flere muligheder:

Gennemfør dit projekt uden tilskud
Mange forbedringer er en god investering også uden tilskud, fordi du sparer penge på varmeregningen og øger husets værdi.

Ikke nok med at man kunne stå i kø til køen og dermed i millisekunderne lige efter 10:00 få tildelt kønummer, hvilket i sig selv er forkasteligt, så skal man altså også stå model til slige arrogante og nedladende bemærkninger!!??!!

Dernæst er tildeling af kønumre over 8 - 10.000 ikke seriøst. Der må kunne laves et overslag over antallet af mulige ansøgninger, der så nås, hvorefter man lukker for tildeling af kønumre. Personligt nåede jeg at få tidsestimat for, hvornår jeg kunne komme til, men det ikke alligevel, der blev lukket med 712 foran mig. Fedt!

Men ovenstående er jo selvfølgeligt rigtigt med det forbehold, at når man vidt og bredt reklamerer for tilskud, så kapitaliseres det ned i håndværkertilbuddene, det er ganske naturlige markedskræfter, at potentielt tilskud så at sige lægges oven i udbudsprisen.

Og så bliver det så som så med rentabiliteten!

Det interessante spørgsmål er, hvem og hvordan vidste man, at man kunne stå i kø til køen?

Og dybest set, dette er meget lidt seriøst og der burde rulle hoveder.

9 aprile 2021

Svindel og bedrag

Svindel og bedrag, giver ikke korrekte oplysninger til borgerne , ved ansøgning om tilskud. Det viser sig at folk allerede før kl 10 kunne logge på der ved stod i digital ventesal, hvorfor blev denne oplysning ikke givet til alle.........
Nej der var ikke udsolgt efter 13 timer, nej kl 10 00.15 var der udsolgt , fordi alle dem der sad i ventesalen kom før os, som havde fulgt Energistyrelsens anvisning!!

8 aprile 2021

80.000 ansøgere. 70.000 tabere. Udsolgt på 13 timer

80.000 ansøgere, sad bundet til skærmen, i kø fra kl. 10.00 til kl. 23.36
Af dem nåede 8.600 igennem inden puljen lukkede kl. 23.36.
De resterende +70.000 ansøgere fik, spildt deres tid og en lang næse.

Hvorfor?
Fordi ens.dk undlod at frigøre midlerne i uge 1 ("først i det nye år 2021") fordi de lige ikke gad gøre det eneste de var sat i verdenen til.
I den periode var vi "snart kunder" som havde fået tilbud m.m. i perioden oktober til december - vi var klar.

Der var krav om udlodning af den afsatte pulje, senest d. 31/3. Det meddelte Energistyrelsen så omkring d. 26/3 " …at det desværre blev rykket til d. 7/4 ..." (Hvordan er det lige hvis jeg meddeler Staten at jeg betaler min skat, på et tidspunkt jeg selv vælger? Bliver jeg mon straffet!)

Hvad gjorde DK så i hele det første kvartal mens de ventede som ”får”?
I hele første kvartal solgte VVS´er - i god tro -, forhåbninger til borgere om at de kunne få tilskud fra Bygningspuljen, som jo ville blive frigivet i første kvartal. Borgere skule med andre ord ”slå til nu og være klar til at søge”.
Alle glædede sig. VVS fordi det betød arbejde og os kunder fordi vi lige om lidt fik en energirigtig løsning.
Vigtig var det dog, at vi fik papirarbejdet klar til når der skulle ansøges. Det gjorde vi så, vi var så klar. Og vi glædede os...

d. 8/4-21 Kl. 10.00 åbnede muligheden. Inden for GANSKE FÅ MINUTTER var der 20.000 ansøgere. Jeg selv kom på kl. 10.45 og fik ansøgernummer ”#46.024”

Hvordan gik det så?
De første 8.600 ansøgere fik tilskud i løbet af de næste 13 timer.
Samtlige andre +70.000 ansøgere (altså dem der prøvede at logge på inden for 13 timer) har defakto fået permanent afslag, på en energiforbedring, som de har vente på efter Energistyrelsens forgodtbefindende.
Hvad så dem der prøvet at søge i dag, dagen derpå? Afslag! Hvem fa-an har hørt om en pulje der er udsolgt på 13 timer? Måske en Madonna koncert eller adgang til Roskildefestival. Men en Statsstøtte, en pulje betalt af borgerne selv. Come on!

Hvad er Ens.dk modsvar? ”Der kommer jo en ny ansøgningsmulighed efter Sommer…” BEMÆRK: at det i Ens.dk sprog betyder på et tidspunkt i alt fremtid, til det passer ens.dk Det kan altså være i år, næste år, eller i næste århundrede.

8 aprile 2021

Kæmpe joke

Opdateret 290921 Dette er et klassisk eksempel på hvor elendigt offentlig IT er. Nu er døgn senere er pladsen nu nummer 2040. Dvs. de har formået at lave et system som har kunne håndtere 6000 første døgn fratrukket alle dem som har givet op.. FLOT .

Opdateret den 28.909.21. STADIG KÆMPE JOKE
Blev tildelt nummer 8500 - kl. 15.50 er køen nu 5957... det er da total latterligt at de amatører ikke får styr på deres systemer når der er halve år imellem. !!!
TIL GRIN

Kæmpe joke, at udsende en tilskudspulje, som er "udsolgt" omgående. og så først svare den 28.12.2020 , det vil sige 10 uger senere
Hvorfor virker alt offentlig aldrig ???

Det er total useriøs behandling af os, alt den tid vi bruger på ingenting !!

28 dicembre 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito