Vil i være så venlig at behandle min sag ? Der er næsten gået 2 måneder , hvis jeg vidste det ville tage så langtid havde jeg nok ventet med at få varmepumpen monteret.
Scopri cosa dicono le persone
Svindel og bedrag, giver ikke korrekte oplysninger til borgerne , ved ansøgning om tilskud. Det viser sig at folk allerede før kl 10 kunne logge på der ved stod i digital ventesal, hvorfor blev denne... Leggi di più
Har nu ventet i mere en 9 måneder på at få udbetalt tilskud til varmepumpe. Styrelse anmoder 3 gange om de samme oplysninger flere måneder efter at de er noteret på portal. Når man spørger om ikke de... Leggi di più
Har nu ventet i snart 6 måneder med at få udbetalt tilskud. Altid kun standardsvar og ingen kommunikation i øvrigt. ..... og udbetaling på et varmepumpe tilskud er jo ret beset 1) Faktura, 2) Betaling... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Tweeter om energi, klima og forsyning. #dkenergi #dkgreen #nyenergi Kontakt:ens@ens.dk Vi kan ikke garantere svar på alle henvendelser her på Twitter
Informazioni di contatto
Danimarca
- ens.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Varmecheck umulig!
Så søger men lige om varmehjælp og vedhæfter alle filer de beder om men men men så 3 uger efter får man en mail det er helt forkert. Nå men så går jeg jo ind og prøver at gensende lige nøjagtig de samme filer hvilket igen bliver godkendt. Hvorfor er det så svært når man lige nøjagtigt gør hvad I beder om? Hvad er der galt med de filer jeg sender ang. min varmeregning og hvorfor skal I have regninger fra 2021 når 2023 er mest relevante? Nu lige søgt igen men lur mig jeg får nok en mail om et par dage ALT er forkert.
Varmecheck
Energistyrelsen og BBR-register arbejder ikke sammen. Zil trods for fuld berettigelse til varmechecken har jeg ikke modtaget penge endnu, da Holbæk Kommune og Energistyrelsen ikke er på talefod med hinanden. Man er Palle alene i verden.
Føj i skulle skamme jer
Føj i skulle skamme jer , at lade folk vente og vente på at i får laves jeres arbejde og få de 6000kr udbetalt til folk som har ventet 1 ÅR og nu kommer i til at rykke dato IGEN for udbetaling for f…. 4 gang … er da helt vildt i ikke kan ansatte 100 som går arbejdsløse og som KUN skulle sidde med de udbetalinger ,100% der ville være mange der ville arbejde med det og som kan ting med computere og det som i sidder og fedter med , tag nu og få de penge ud til folk de har altså ventet længe nok nu , hvis i så bare havde givet besked på at i nu igen ikke når det som lovet for 4 gang , så ville folk vide hvor de står … faktisk en del af dem som skal ha den hjælp kunne godt bruge de 6000 kr med deres børn nu her i sommerferien , da meget også er gået ud over børn da varme/el regning gik amok , så mon ikke i skulle få sat de udbetalinger igang , så de falder på et tørt sted til de børnefamilier med
Små indkomster .
Over 100.000kr brugt + 6 måneders ventetid = 2.500kr.
Over 100.000kr. brugt på energiforbedrende tiltag (Udskiftning af ovenlysvinduer og facadevindue).
Over 6 måneders ventetid, korrespondance og indsamling af diverse dokumentation.
= 2.500kr. i tilsagn
Det har kostet flere penge at bureakratisere hele processen. XD
Det mest talentløse af offentlige…
Det mest talentløse af offentlige instanser - havde fået tilsagn om tilskud på 20.000 hvis jeg fik sat varmepumpe op med energiklasse A++ eller A+++ ifølge deres tilsagnsbrev - men da pengene skulle udbetales ville de kun give 15.000 da den havde energi klasse A++ -selvom jeg skrev til dem og henviste til deres eget tilsagnsbrev, så var sagen afsluttet og jeg måtte klage til klageankenævnet. Der har i perioden ikke været en kontaktperson eller henvisnings telefonnummer - og hver gang jeg har spurgt efter det, så er det bare blevet ignoreret. Kunne det her ikke være en sag for DRs kontant - for der må være mange der i samme båd - og intet under at de trækker det så langt ud at nogle opgiver undervejs - men hvad bliver der af pengene?
Ret hurtig svar
Ret hurtig svar
Med alt info jeg havde brug for, (tak Tina).
Jeg har altid haft god oplevelse af ens.dk
Jeg er ejer af et paracelhus med gas…
Jeg er ejer af et paracelhus med gas opvarmning, jeg havde set frem til en varmecheck på 6000,- men det var ikke mig der fik penge, men en ældre lejer der midlertid havde lejet et værelse hos mig. Det er ikke godt nok!
At man skal snydes for varmechek osse…
At man skal snydes for varmechek osse ved anden søgning
Fordi man ik er udannet til alt det
her
Og uvidenhed
Synes virkelig i er hårde ved os
Der ingen uddannelse har
Men har dog klaret livet igennem i 74 år uden nogen form for hjælp
Bare så skuffet
Svineri!
Har netop forsøgt at ansøge om varmecheck, da jeg ifølge alle deres regler er berettigede til det. Det viser sig dog til at jeg ikke kan ansøge, da de har udbetalt beløbet tidligere til en lejer, der har boet på adresse 4 måneder. Hvad er det for noget svineri? Det burde da være ejeren, man udbetaler til og ikke den ældste person, som man ingen idé om har, hvem er.
Jeg er RASENDE
Jeg er RASENDE
nu har min sag med Energistyrelsen kørt i 2 år. Fik tilkendt tilskud på 34.000kr jeg indsendte faktura da jeg ansøgte om udbetaling. Jeg får så ikke notifikationer på min mail (selvom jeg er tilmeldt) så jeg ser ikke at de bedre om flere oplysninger, i et standard brev. Jeg får endnu en rykker og der står at hvis jeg ikke har indsendt dokumentation uden den skrevne dato. Så frafalder tilskuddet eller minimeres. Jeg modtager aldrig det afslagsbrev, jeg har snakket med dem så mange gange. De lovede så til sidst at åbne sagen igen. Jeg skulle bare vente på at høre fra dem. 1 måned senere har jeg intet hørt. Jeg logger derfor ind på portalen og kan se at de har skrevet at de beklager med at de stadfæster afgørelsen fra 23 maj.
Jeg er ved at gå helt op i limningen. Jeg har jo aldrig modtaget noget brev den 23 maj.
Jeg sender en klage til Ankestyrelsen. Der afviser det blankt
Jeg bedre efterfølgende om at de genoptager sagen, da jeg pludselig ser at afgørelsesbrevet ligger på portalen. Og jeg kan se at jeg ikke har haft det åbnet før. Jeg har inden da tager screen shots af mit kommunikations forløb, og der kan jeg jo se at brevet ikke ligger der.
DET ER DA FOR F****N IKKE IORDEN AT SNYDE MED DOKUMENTER!!!
selvom jeg kan bevise at jeg ikke har modtaget brevet og at jeg heller aldrig har haft en ærlig chancer for at reagerer på deres breve pga de pludselige manglende notifikationer
Afviser ankestyrelse igen.
På baggrund af at ES har dokumenteret at de har sender brevet 😳🤔
Og at klimadan som søgte tilskuddet for os, har modtaget notifikationer, selvom der er et flueben ud for min mail adresse. Og jeg modtog sjovt nok også notifikationer i ansøgningsprocessen. Men når det handler om at skulle have penge, så får man INTET.
Jeg håber at alle jer der oplevet noget lignende vil skrive til kontant. Jeg har selv kontaktet dem, og håber virkelig at der er flere der vil stå frem, så det her kan komme frem i lyset.
DANMARK KAN DA IKKE SYNLE SÅ LAVT???!!!
Ps. Deres “kundeservice” er helt til at lukke op at skide i. Umuligt at komme igennem til et fornuftigt menneske
Kan ikke nøjes med 0 stjerner desværre.
Kan ikke nøjes med 0 stjerner desværre.
Jeg søgte om tilskud til varmepumpe inden for tidsfristen og en godkendt pumpe, men fordi jeg begynder med at få den installeret før de har givet tilsagn om det, så kan jeg ikke få tilskud??
Hvor gir det mening???
Pumpen er godkendt, jeg har søgt indenfor tidsfristen. Jeg har betalt selv.
Så jeg skulle hellere vente til jeg har fået tilsagn, svar fra det offentlige og betale de ekstra gaspenge, i stedet for at installere noget miljøvenligt og billigere.
Desuden, det offentlige og svartider!!!
Kan simpelthen ikke se hvad det har at sige om jeg er gået i gang inden jeg har hørt fra dem, har at gøre med om jeg kan få tilskud eller ej?????????????
Pumpen har ikke ændret sig i det tidsrum.
Når styrelsen glemmer hvem der betaler gildet.
På forskellige tidspunkter har jeg søgt tilskud, og har hver gang fundet det usmageligt at embedsmænd og/eller politikere beslutter at uddele millioner af vores surt tjente skattekroner efter "først til mølle" princippet.
Jeg finder det udemokratisk og nedladende overfor de mennesker der har optjent pengene. Man kan selvfølgelig argumentere at staten sparer en masse administration, men til gengæld må mange tusind danskere istedet bruge deres tid på lange køer og kringlede procedurer, og man står tilbage med en fornemmelse af at have deltaget i en seance der ikke hører hjemme i et civiliseret samfund...også selvom man er en af de "heldige".
Disse uetiske "abefodringer" bør erstattes af mere demokratiske handlinger.
Mangel på information omkring processen…
Mangel på information omkring processen i deres sagsbehandling, afgørelse er ikke modtaget, da Energistyrelsen har benyttet en fejlagtig mail. Fejl i klagevejning og så bare en robotlignende sagsbehandling uden empati eller menneskelighed. Det er godt nok en trist omgang.
Byggepuljen
Byggepuljen - Alle penge går op i administration
Det er så ærgeligt at både vi der søger og dem der arbejder i energistyrelsen, skal bruge så meget tid på at få et tilskud til energirenovering. Vi kommer aldrig i mål og gør Danmark grønner, hvis det skal køre på denne måde.
Brug de kanaler vi alle kender og som fungerer. Lad være med at opfinde nye procedurer og anvende systemer, der er tænkt til noget andet.
Byggepuljen bør køre som fradrag direkte over skatten, det er meget nemmere at administere. Vi har gjort det i flere år med håndværkerfradraget. Det kan nemt gøres på samme måde med byggepuljen. Det er jo basalt en regning og en bank betaling det kræver.
Det er altså en ommer. Jeg kommer ikke til at claime flere penge, selv om jeg er bevilliget. Det kræver mere af min tid ift. det beløb jeg ender med at modtage. 😬 😬
Jeg syntes man får en god og kompentent…
Jeg syntes man får en god og kompentent rådgivning og vejledning .. jeg fatter simpelthen ikke at folk kan få sig til at være så negative over de ikke får det ene eller det andet i kontanthjælp til deres varmepumpe eller nye vinduer . Ting tager tid og de menesker der sidder med det er ikke dem der laver reglerne de admistrerer dem bare . Så hvis der er noget at brokke sig over så tag fat i de politikkere der har lavet kontanthjælpen/tilskuddet til energi forbedringer .
under ALT kritik
Vi fik tilkendt et tilskud fordi vi ville købe en varmepumpe.
Den blev Monteret i start December 2021 og vi har stadig ikke set en krone for det tilskud, vi ville få inden for det halve år som lovet.
Vi fik D.8/8 2022 et brev om at de frafalde vores tilskud, fordi de ikke mente det var en VE-godkendt montør.
Men der er en VE-godkendt montør, de læste så bare ikke vores bilag igennem.
Så blev den sent til klagenævnet fordi vi selvfølgelig ville klage over deres afgørelsen.
Der ville falde en afgørelse den 8/11 2022 men vi har stadig INTET hørt.
Det er simpelthen under ALT kritik.
Vi overvejer at gå til medierne med dette fordi vi nu kan se vi slet ikke er de eneste.
Vi lovede vores bank, at de renter på lånet blev betalt når pengene faldt inden for det halve år, og ja det skulle vi havde betalt start Juni 2022 men det kan vi så overhovedet ikke. Hvis det havde været den anden vej rundt, så skulle det gå stærkt med at få betalt, ellers så kommer der renter og senere kan man komme i RKI, men Energistyrelsen kan gøre lige hvad der passer dem. FØJ.
Det kniber godt nok med at "komme til…
Det kniber godt nok med at "komme til lommerne" og få udbetalt det tildelte energitilskud. ☹️ Drejer det sig modsat om at det er borgerne skylder penge til det offentlige, så har det alvorlige konsekvenser hvis betalingen "trækker ud" 😱
Latterlige sagsbehandlingstider - og ødslen med skatteborgernes indbetalinger
Jeg har fået tilsagn til bl.a. varmepumpe og sagen er nu behandlet efter 12 mdrs venten. Energistyrelsen har valgt at annullere flere af tilsagnene grundet manglende oplysninger - bla. en manglende VE godkendelse som Sparenergi selv er skyld i og har erjkendt overfor blikkenslageren - jeg står nu med 6 mdr behandlingstid hos klagenævnet for energi på en sag der kunne være løst sammen med indsamling af øvrige manglende informationer - mage til inkompetente sagsbehandlere der ikke har styr på eget bagland og ualmindeligt lange sagsbehandlingstider og spild af skatteydernes penge til jurister m.m. der skal håndtere min klagesag der kunne være løst på 5 min med samme dokumentation der nu skal sendes via en domstol.
Forvent derfor afslag på din ansøgning uanset om du har tilsagn eller ej.
Ret meget til grin.
Det har været mildest talt forfærdeligt, at være med i det cirkus, der kaldes “Bygningspuljen”.
Jeg var så heldig at stryge lige igennem, og blive godkendt med et tilskud til energirenovering i slutningen af 2021. Jeg fik lov at låne lidt i banken og lagde en stor pose penge ud selv også. Egentlig havde jeg ikke råd til at få det gjort, men udsigten til et tilskud gjorde det overskueligt, og var grunden til at jeg iværksatte opgaven. Præcis som jeg tænker ideen bag bygningspuljen er. En håndfuld vinduer og en efterisolering blev der lavet og betalt for. Januar 2022 indsender jeg alle fakturaer og dokumentation som jeg har modtaget fra leverandørene. Jeg får, af Spar Energi, at vide at der er en behandlingstid på 8 uger. Det er meget fint og overskueligt. 8 uger går, og jeg hører intet. Da jeg kontakter Spar Energi igen, får jeg nu at vide, at behandlingstiden er op til 6 mdr. Så altså 200% længere end oprindeligt oplyst. Det får det hele til at presse lidt på økonomisk. Så gik der 6 mdr. og jeg hørte intet. Jeg fik ikke svar på mine mails. Da jeg får hul igennem til Spar Energi på deres Facebook-side, bliver jeg oplyst at der er ferie, så sagsbehandlere er der ikke nogen af, og telefontid er drastisk reduceret i de uger. Dette er ikke oplyst nogle steder, på hverken hjemmeside eller Facebook og tlf. svaren fortæller tilmed de almindelige åbningstider, trods man så bliver smidt af. Jeg informere om problemet (som ikke bliver rettet), og bliver oplyst at jeg vil modtage en besked hurtigst muligt fra en sagsbehandler. Nogle dage efter er der svar. Nu er beskeden, at der er et “servicemål på 6 mdr.” og at nogle sager kan tage længere tid. Jeg spørger ind til, hvor meget “længere tid” er, men får ikke svar. En uge til halvanden efter, da sommerferien er slut, ringer jeg igen. Nu er behandlingstiden 7 mdr. Dette er tredje gang behandlingstiden udvides. Der går nogle uger. Jeg modtager nu en besked om manglende informationer ifb. med min ansøgning om udbetaling. Jeg havde lidt set den komme, for kravene til dokumentation er, for den gennemsnitlige dansker, meget høje og ganske uoverskuelige. Den første mangel er at der mangler et certifikat på vinduerne. Fair nok. Jeg får fat i leveranddøren og udleveret dette. Ikke noget de ellers normalt sender med. Dertil mangler en opstart- og slutdato for isolering af loftet. Det får jeg udleveret af leverandøren. Den sidste mangel er, oplysninger om arealet der er blevet isoleret, hvilket står i første linje på den faktura jeg sendte tilbage i januar, så det må jeg jo forklare. Jeg ringer til Spar Energi, for at høre om behandlingstiden på nyt materiale (som jeg tænker, ikke tager mere end 4 minutter at tjekke, når resten altså er i orden). Jeg får nu at vide, at på sager UDEN mangler er behandlingstiden mellem 6 og 8 mdr. (en måned mere er kommet på igen), men på sager med mangler, ved hun det ikke. Sagsbehandlerne vil heller ikke sige noget, så nu ved ingen hvor lang tid der går.
Og her står vi. 5 mdr. efter forventet udbetaling, og ved ikke hvornår tilskuddet kommer. Ind til videre har det resulteret i at vi har måtte holde banken hen, og vi har måtte aflyse bryllupsrejsen.
Så rådet herfra er, at hvis du har mulighed for at betale det selv, noget friværdi eller andet, så drop bygningspuljen. Du skal ikke regne med at se noget tilskud foreløbigt, og du skal slet ikke hænge noget af din økonomi op på noget, selvom du bliver lovet andet. Det er simpelthed ikke tiden og krafterne værd..
Ingen ved noget, ingen vil sige noget, og du må bare krydse fingre og håbe.
Håbløst at komme igenne på telefonerne…
Håbløst at komme igenne på telefonerne og mails besvares ikke. Hvor er det dog kritisabelt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.