- Negozio di biciclette
- Servizio di noleggio biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Grossista di biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
- Servizio di leasing
Elife Elsykler er butikken for deg som er kresen på kvalitet, setter pris på god veiledning og rask oppfølging når behovet melder seg. Vi har over 10 års erfaring med salg, vedlikehold og verkstedtjenester til elsykler.
Sannergata 2, 0557, Oslo, Norvegia
- 24200505
- mail@elife.no
- elife.no
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Fantastisk sykkel og super service når…
Fantastisk sykkel og super service når jeg trenger det!

Risposta di Elife Elsykler
God service
Trengte en skrue til min Gaupe 3 sykle fra Elife (som jeg er meget godt fornøyd med, kjøpt i 2022), og som vanlig er folkene hos Elife gode på service og kunne gi meg det jeg trengte. Alltid hyggelig å komme innom Elife.
Fantastisk sykkel Gazelle lll fra Elife
Kjøpte en Gazelle lll fra Elife i 2023 for mest å sykle til jobben. Robust sykkel som tåler å stå ute. Solid og kraftig sykkel
Beltedrift noe som gjør den letyere å ha med å gjøre
Har alltid blitt møtt av hyggelige mennesker der hvis der har vært noe justeringer. God service.
Anbefales 👍
Mvh Bolette
Best sykel jeg har hatt.
Kjøpte el-sykkel Svane3 i mai i år
Kjøpte el-sykkel Svane3 i mai i år. 2024
Fikk tilpasset ramme, type styre,setepinne med mere før jeg var fornøyd med sitte/syklestilling. Vært innom en gang for å justere gir, cirka 4 uker etter kjøp. Veldig fornøyd med sykkel og service.
Elife gir fantastisk service, en stund......
Elife gir fantastisk service, til de selv ikke klarer å fikse problemet.
Da anklager de kunden for å ha skylden selv.
Sønnen min på 15 år, kjøpte denne sykkelen for konfirmasjonspengene sine. Den kostet over kr. 50.000, og fungerte ikke fra første dag, og den gikk i svart nesten hver måned etter dette. Rart at en sykkel til den prisen ikke skal fungere hjem fra butikken, uten problemer. Og at det i tillegg er ansett som en brukerfeil.
Det ble påstått at sykkelen ikke kunne stå ute, uten å ha et regntrekk. Og at batteripoler måtte smøres med polfett regelmessig. Så dette bør tas i betraktning om man kjøper sykkel fra Elife.
Sykkelen ble kjøpt med beltedrift, automatgir og serviceavtale, for enklere vedlikehold.
Etter syv forsøk på å fikse problemet, så sa Elife at de ikke ville forsøke mer før vi betalte frakten frem og tilbake til verkstedet.
Det tok TRE år å få hevet kjøpet, inkludert mekling i forbrukerrådet, men til slutt med rettskraftig dom i forliksrådet, før sønnen min fikk pengene tilbake (med forsinkelsesrenter)