Jeg kunne købe nye låger og skuffer fronter til mit Ikea køkken fra 2009 som trængte til en renovering. Desværre passede de prefabrikerede monteringshuller i de nye skuffefronter ikke med de gamle IKE... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk god kundeservice ved Epoq køkken i Elgiganten i Ålborg. Især sælgeren Andreas har gjort vores køkkenprojekt til en god oplevelse. Han har været god til at komme med forskellige løsninger,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Aldrig nogensinde vil jeg anbefale jeres epoq låger. Dårligste kvalitet, de går op i kanter flere steder meget hurtig efter man har købt dem og man kan ikke en gang tørre dem ordentlig af uden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Egentlig god service i butikken. Vi gjorde det fra starten klart, at vi havde brug for at køkkenet skulle komme til tiden, ellers var vi nødt til at vælge andet (Vi skulle som sammenbragt familie f... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Hvis ikke mit færdige køkken var blevet så pænt, så havde Elgiganten/Epoq fået 0 stjerner. Jeg har været igennem det værst tænkelige forløb man kan forestille sig. Alt er gået galt - alt. Processen fra første inspirationsmøde til det færdige køkken har været lang, over 1 år. Og faktisk er sagen endnu ikke afsluttet, da jeg fortsat mangler dele til skraldeskuffen, så køkkenet kan fungere optimalt. Af væsentlige ting der er gået galt/fejl kan jeg nævne: fejlfarve på hele køkkenet (alle fronter, sideplader og sokler skulle genbestilles og produceres påny), forkert skitsering af hele den ene køkkenafdeling (alle elementer skulle bestilles og produceres påny), forsinkede leveringstider, manglende elementer ved 1. + 2. + 3. levering, hvidevarer/opvaskemaskine der ikke passede til køkkenlågens vægt. Dette resulterede herefter i 3 x spildte feriedage, da maskinerne der efterfølgende kom, var enten fejlbehæftet, smadret under transport eller ikke passede til soklen. Jeg er netop blevet tilbudt en kompensation på 500kr for forløbet. Jeg er lidt i shock. Hermed opdateret med den oprindelige ordre: 2281466996. Der har været en del ordrer siden da :)

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Mikkel M fra Elgiganten i Esbjerg-afdelingen fortjener meget mere end de 5 mulige tildelte stjerner for:
- Rådgivning
- Tålmodighed
- Sparring omkring ideer og finde fantastiske løsninger (lytter til ens ønsker)
- Service & personlighed
Med Mikkels hjælp blev mine ønsker mulige, og jeg er endt med en flot, fantastisk og brugbart køkken.
--> Mikkel, mange tak for hjælpen

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi blev anbefalet at kontakte Martin hos Elgiganten i Herning i forbindelse med køb af nyt køkken – og det var en rigtig god anbefaling! Martin var super imødekommende fra start til slut, og hans rådgivning og service var helt i top. En virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
We had our kitchen and utility room designed by Martin S in the Herning store. His work and dedication to our design was amazing. He went above and beyond and worked hard to make us our dream kitchen and utility room. He was constantly on call and readily available to help us. Even his after care service is great! I definitely recommend Epoq, especially Martin.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Epoq sælger Sarah Larsen leverede en meget fin kundeoplevelse fra start til slut.
God rådgivning ifbm køb, materialevalg, planlægning og gode udfordringer og samtaler omkring indretning. Gode samtaler omkring hårde hvidevarer; Elgiganten matchede priser hvor det var relevant, og accepterede samtidig at vi købte nogle varer fra andre leverandører.
Vi valgte selv at montere køkkenet hvilket var relativt nemt pga Epoq's click-system og logiske vejledninger og Youtube videoer. Nerostein bordpladen kom allerede 2 uger efter opmåling og blev tilpasset til perfektion.
Vi tog chancen og prøvede for første gang et Epoq-køkken. Og vi er SÅ glade! Tak til Morten fra Glostrup, du er en stjerne!

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Fantastisk sparing ved køkkenmødet og efterfølgende super service under div.ændringer, ombestemmelser ect.

🚨 ALDRIG KØB KØKKEN HER 🚨
I maj 2024 købte vi et køkken igennem Epoq med tilhørende bordplade. Køkkenet blev leveret defekt og med mange forsinkelser. Hertil blev vores bordplade knap 3 måneder forsinket pga. dårlig kommunikation imellem butik og montør. Da montøren første gang skal komme, hvilket i forvejen er en måned forsinket, viser det sig, at han er på den forkerte adresse. Han kommer derfor 3 timer for sent. Da han kommer viser det sig, at han ikke er i stand til at tage de korrekte mål, og han kører derfor igen. To uger senere har vi en ny aftale, hvor vi håber at få de rigtige mål, men her er montøren igen kørt til forkert adresse, og vi må vente 5 timer på, at han kommer. Da han kommer bliver der målt op, og vi forventer at bordpladen bliver leveret og monteret to uger senere, da det er denne leveringstid vi er blevet lovet. 2 1/2 uge senere, hvor leveringsvinduet var overskreddet, kom montøren med bordpladen. Den var opmålt forkert, og de kørte igen.. 1 1/2 uge senere bliver der målt op igen, og herfra går der yderligere 2 uger før vi får leveret bordpladen. Denne gang korrekt, men fugearbejdet er ikke i orden, og montøren må herud igen. I tiden det stod på, var vi nødt til at bo skiftevis ved venner og familie, da vi med småbørn ikke havde mulighed for at bo i hjemmet grundet manglende køkken. Under hele ulejligheden var min kæreste højgravid, og måtte føde og have de første 5 uger at vores yngste datters liv på skiftende adresser, da vi jo ikke havde hverken håndvask eller køkkenredskaber, som konsekvens af den manglede bordplade. Vi betalte det hele forud, selvom man hos de fleste andre køkkenselskaber først betaler efter levering, så vi har ikke haft mulighed for at annullere vores ordre. Vi har reklameret i et halvt år nu, og der er stadig ikke blevet kompenseret for den dårlige behandling. Jeg håber aldrig at andre skal opleve magen til dårlig oplevelse og kundeservice. Yderligere var vi blevet lovet en pris af sælgeren, men blev faktureret for en del mere, da han ikke havde taget højde for stikkontakter.
Det er ikke muligt at komme i kontakt med ordentligt fagpersonale. Hele deres kundeservice er bemandet af unge mennesker, der ikke har befaling til at hjælpe med noget.
Nu er der faldet en afgørelse, ingen kompensation, i forhold til bordplade. - så tænk jer godt om inden du køber køkken her.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi har kun rosende ord at sige om Martin. Mega god til at forklare og fortælle, og komme med input til vores nye køkken.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Der var fuld forståelse fra køkkensælger Morten, når vi både havde flere forskellige idéer vi ville prøve af, og når vi havde brug for tid til at tænke mv.
En helt igennem behagelig oplevelse.
Nu glæder vi os bare til at køkkenet kommer :)

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Venlig, imødekommende, lyttende og kompetent rådgivning. Godt øje for finish og helhed, ramte vores hurtigt vores smag.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Virkelig god service - Mikkel var fantastisk, hjalp mig igennem det hele og kom med rigtig gode forslag, som jeg ikke selv havde tænkt på.
Jeg kan varmt anbefale Epoq i Esbjerg

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi købte et køkken for 2 år siden, som allerede efter 12 måneder har haft tydelige tegn på at det slet ikke kan holde til almindelig daglig brug... Vi har reklameret for alle fejl i marts måned 2024, og stadig i dag er der ikke sket noget. De har lavet den mest komplicerede reklamations proces, så det er UMULIGT at komme igennem med noget.. Sidste besked jeg sendte med dokumentation i slutningen af oktober er aldrig blevet besvaret... vi synes at køkkenet er super flot, men vi er ikke tilfredse med kvaliteten af det, og slet slet ikke med deres kundeservice, som ikke kan hjælpe..
Hvis du køber et køkken af dem, skal du forberede dig på at investere i alt muligt særligt måleudstyr, som er påkrævet for at kunne reklamere de simpleste ting ...

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vores anmeldelse gælder Epoq, i Elgiganten, Esbjerg.
Vi har haft fornøjelsen af at have Mikkel M. som designer og sparringspartner.
Vi har benyttet os både af online- og fysiske-møder. Konceptet er virkelig godt. Man har nem adgang til hjælp og kan sidde i sit eget hjem, mens designeren tegner en upgrade.
Men det handler mest om Mikkel. Han er en rigtig fin sparringspartner og han har styr på både sit tegneprogram og vores ønsker.
Han har ligeledes været behjælpelig med at finde de bedste hvidevarer og materialer i vores prisleje.
Og ikke mindst, så er det hele foregået uden nogen form for salgs-pres.
Det skal lige nævnes at "Epoq" har fået en flot udstilling i Esbjerg.

Mange tak Elgiganten 🙂
Jeg har for nylig købt en bordplade til mit køkken hos Elgiganten, og jeg er virkelig tilfreds med både produktet og den hjælp, jeg fik. Jeg var lidt usikker på, hvilken bordplade der ville passe bedst til mit køkken, men personalet i butikken var utrolig hjælpsomme. De brugte tid på at lytte til mine behov og guidede mig igennem de forskellige muligheder, så jeg kunne finde den helt rigtige match.
Bordpladen er af høj kvalitet og har en fantastisk finish, som virkelig lyser mit køkken op. Jeg er imponeret over, hvor godt den passer ind i mit eksisterende design, og den er både praktisk og flot. Monteringen gik hurtigt og problemfrit, og det var tydeligt, at alle detaljer var gennemtænkte, hvilket gjorde hele processen meget nemmere.
Jeg kan virkelig anbefale både Elgiganten og den bordplade, jeg valgte. Den professionelle vejledning og gode kundeservice gjorde købsoplevelsen helt igennem positiv. Jeg føler mig godt rustet med min nye bordplade, og den lever op til alle mine forventninger.🙏

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Epoq Køkkener i Kolding, og det er udelukkende Peters fortjeneste, at vi er så glade og tilfredse. Fra første møde har Peter udvist en serviceniveau, der virkelig har overgået vores forventninger – han har givet os al den tid, vi har haft brug for, og aldrig været andet end tålmodig, grundig og imødekommende. Gennem to lange møder sikrede han sig, at vi følte os trygge og velinformerede, før vi traf beslutningen om vores nye køkken og bryggers.
Det er ikke bare den professionelle rådgivning, der har gjort indtryk, men i den grad også Peters ekstraordinære service efterfølgende. Da vi fik leveret køkkenet og bryggerset, var alt som aftalt – og vi havde den sødeste og mest hjælpsomme indbæringsmand. Men det er virkelig, hvordan Peter håndterede de få udfordringer, der opstod under opsætningen, der har gjort hele forskellen. Han var tilgængelig og klar til at hjælpe – selv på en fredag aften og i weekenden – og sørgede for, at vi aldrig følte os alene med problemerne.
Resultatet taler for sig selv: Vi har fået et fantastisk køkken, og det har vi kun Peter at takke for. Han har ikke bare solgt os et køkken; han har leveret en oplevelse og service, der er helt i særklasse. Vi kan uden tøven anbefale Peter og Epoq Køkkener, og vi vil altid huske Peter for hans enestående engagement og dedikation til vores projekt.

🚨 ALDRIG KØB KØKKEN HER 🚨
(Kun 1 stjerne fordi man ikke kan give mindre)
I maj 2024 købte vi et køkken igennem Epoq med tilhørende bordplade. Køkkenet blev leveret defekt og med mange forsinkelser. Hertil blev vores bordplade knap 3 måneder forsinket pga. dårlig kommunikation imellem butik og montør. Da montøren første gang skal komme, hvilket i forvejen er en måned forsinket, viser det sig, at han er på den forkerte adresse. Han kommer derfor 3 timer for sent. Da han kommer viser det sig, at han ikke er i stand til at tage de korrekte mål, og han kører derfor igen. To uger senere har vi en ny aftale, hvor vi håber at få de rigtige mål, men her er montøren igen kørt til forkert adresse, og vi må vente 5 timer på, at han kommer. Da han kommer bliver der målt op, og vi forventer at bordpladen bliver leveret og monteret to uger senere, da det er denne leveringstid vi er blevet lovet. 2 1/2 uge senere, hvor leveringsvinduet var overskreddet, kom montøren med bordpladen. Den var opmålt forkert, og de kørte igen.. 1 1/2 uge senere bliver der målt op igen, og herfra går der yderligere 2 uger før vi får leveret bordpladen. Denne gang korrekt, men fugearbejdet er ikke i orden, og montøren må herud igen. I tiden det stod på, var vi nødt til at bo skiftevis ved venner og familie, da vi med småbørn ikke havde mulighed for at bo i hjemmet grundet manglende køkken. Under hele ulejligheden var jeg højgravid, og måtte føde og have de første 5 uger at vores yngste datters liv på skiftende adresser, da vi jo ikke havde hverken håndvask eller køkkenredskaber, som konsekvens af den manglede bordplade. Vi betalte det hele forud, selvom man hos de fleste andre køkkenselskaber først betaler efter levering, så vi har ikke haft mulighed for at annullere vores ordre. Vi har reklameret i et halvt år nu, og der er stadig ikke blevet kompenseret for den dårlige behandling. Jeg håber aldrig at andre skal opleve magen til dårlig oplevelse og kundeservice. Yderligere var vi blevet lovet en pris af sælgeren, men blev faktureret for en del mere, da han ikke havde taget højde for stikkontakter.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Meget imødekommende og serviceminded medarbejder ved navn Morten Lindberg.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi fik en fantastisk behandling af Christina hos Elgiganten i Glostrup, og vi er super tilfredse med resultatet.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Mange tak til Theis i Epoq-Køkken i Gentofte for super god og tålmodig behandling. Virkelig god service og opfølgning. Jeg følte mig i de bedste hænder og fik mange gode forslag til indretningen. Alt står knivskarpt i mit nye “Japandikøkken”-der ligner en million…
Det er hurtig levering og alt var i kasserne…
Kan varmt anbefales!!

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.