Epoq Danmark - Køkken og Bryggers Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Scopri cosa dicono le persone

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Epoq Danmark - Køkken og Bryggers

Scritti dall'azienda

Epoq er køkken og bryggers i nordisk design og tilbyder tidløs elegance og funktionalitet. Med fokus på fleksibilitet og tilpasning, er Epoq’s designfilosofi at skabe inspirerende køkkenløsninger, der er skræddersyet specifikt til skandinaviske hjem og vores livsstil.

I hjertet af Epoq ligger engagementet og interessen i at hjælpe vores kunder igennem en omfattende proces, som skal indfange essensen af kundens praktiske og designmæssige behov. Vores omfattende produktudvalg, der spænder over køkkener, hvidevarer & husholdningsprodukter fremmer et rige af kreativitet, muligheder og løsninger, så ethvert køkken afspejler ejerens individualitet.

Vores løfte resonerer med tilgængelighed og kvalitet. Vi stræber efter at demokratisere høj kvalitet i design ved at gøre det tilgængeligt for alle uanset hvilke budgetmæssige forhold vores kunder har. Vi lægger vægt på holdbarhed som en hjørnesten i vores produktudvalg. Med markedets længste garanti (35 år) og strenge kvalitetsstandarder sikrer Epoq, at deres køkkener står tidens prøve og udviser engagement i bæredygtighed og lang levetid.

Forankret i værdierne "Hverdagslykke du har råd til" og ”Mere køkken for pengene” mener vi at et køkken skal være mere end bare et praktisk rum - det bør vække glæde og stolthed, samtidig med at det er inden for rækkevidde for enhver boligejer. Derfor siger vi: Dit køkken. Dine regler.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

58 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan ikke anbefales!

Alt virkede fint og som om der var styr på tingene - lige indtil betalingen var overført og glansbilledet begyndt at krakelere.
Sælgeren blev vanskeligere at komme i kontakt med og nu helt umulig da han slet ikke tager telefonen, vender retur eller svare på vores mails.

Vil på det kraftigste fraråde alle som overvejer Epoq at lade være - og i stedet bruge et andet mere ansvarligt køkkenfirma!
Det er ikke blot på flere områder et kvalitetsmæssigt ringe produkt, men selve oplevelsen og processen med Elgiganten er meget usmaglig og uansvarlig og ikke noget man byder kunderne.

Planlægning
Vi bad udtykkeligt om at få hele leverancen på samme dag - uden del-leverancer. Alligevel bliver vi kontaktet få dage før levering og orienteret om, at en stor del af leverencen først bliver leveret 2 uger senere. Der var intet vi kunne gøre for at ændre på det, hvilket fik stor betydning for hele tidsplanen for køkken monteringes processen.

Fragtfirmaet
Beskadiger vores dyre luft til vand varmepumpe og nægter at have været i nærheden af den, selvom de er tromlet lige forbi med deres tungt pakkede paller og palleløfter.
Elgiganten/Epoq tager ikke deres ansvar og har nu over en måned efter intet gjort i sagen.

Bordpladerne
Fejl i bordplader og umuligt at efterleve de krav til dokumentation som der kræves ifm. reklamation.
Et køkken kan bare ikke rigtig fungere uden bordplade. Det ved Epoq godt, når de trækker tingene ud og gør reklamationsprocessen vanskelig for kunden. De stiller en masse krav til at alle fejl skal dokumenteres af kunden på samme billede eller video, selvom de er begrænset i fil størrelsen for hvad de kan modtage. De kunne i stedet sende en person ud, for at se på skaderne og ikke forlange at kunden selv skal have besvær med at løfte rundt på de tunge bordplader i sit hjem.
Producenten foreskriver at bordplader skal monteres senest 5 dage efter levering, hvilket jeg tvivler på Epoq er klar over, når de dellevere dele til montagen af bordplader 2 uger senere end selve bordpladerne.
Vi har et køkken uden bordplade, en beskadiget varmepumpe - og Elgiganten/Epoq kan ikke være mere ligeglade.

11 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Min erfaring med et Epoq-produkt og…

Min erfaring med et Epoq-produkt og Elgigantens kundeservice
Jeg mener, at det er vigtigt at dele sine erfaringer som kunde, så andre kan træffe bedre beslutninger.
Jeg købte den 17.05.2026 en Epoq-opvaskemaskine med ordrenummer 2331967617 hos Elgiganten i Herlev. Produktet blev leveret den 19.05.2026.

Desværre opstod der en fejl, som efter min vurdering skyldes en fabrikationsfejl. Siden den 14.07.2026 har jeg været i kontakt med Elgigantens kundeservice, men jeg har endnu ikke modtaget en tilfredsstillende løsning eller service.
Under processen har jeg oplevet problemer med kommunikationen, blandt andet at sagen flere gange blev registreret forkert, eller at problemet ikke blev forstået korrekt.

Jeg forsøgte også at finde en mulighed for at kontakte ledelsen. Jeg fandt kontaktoplysninger via LinkedIn, men mine e-mails til de fundne adresser blev returneret.
Jeg har gemt al korrespondance og dokumentation og kan fremlægge dette, hvis det er nødvendigt.
Min forventning som kunde er, at en stor virksomhed som Elgiganten tager ansvar og hjælper kunderne, når der opstår problemer med et produkt – især når produktet er solgt med 7 års garanti.
Jeg har betalt næsten 6.000 kr. for produktet, og på grund af den manglende hjælp risikerer jeg nu at skulle kassere en næsten ny opvaskemaskine.
Jeg håber stadig på en professionel løsning og en bedre behandling af min sag.

27 luglio 2026

Hej Parsa,

Det ærgrer os at høre du oplever udfordringer med din opvaskemaskine. Vi har taget et nærmere kig på sagen og kan bekræfte at der skete en teknisk fejl ved oprettelse af reklamationen i første omgang, og det beklager vi meget for. Dette er der rettet op på og vi sørger for at en tekniker kommer hjem til dig og tilser maskinen.

Det er nødvendigt for os at en tekniker undersøger maskinen for at vurdere om fejlen kan udbedres med en reparation eller en ombytning. Selvom at du ikke sidder med følelsen nu, så skal du vide at vi tager din sag alvorligt og det betyder meget for os at finde en løsning til dig, så du kan blive glad for din vare igen.

Du ønskes en god dag.

Forsinkelser og forsinkelser

Egentlig god service i butikken. Vi gjorde det fra starten klart, at vi havde brug for at køkkenet skulle komme til tiden, ellers var vi nødt til at vælge andet (Vi skulle som sammenbragt familie flytte sammen i et hus uden køkken).
21.3 marts var første aftalte levering. Den blev kort før ændret til 28.3. Men nogle dele kunne pludselig først leveret 20.4. Vi fik mundtlig sikkerhed for, at de sidste dele kom tidligt d. 20.4 (vi havde taget fri og bestilt håndværkere til at montere køkkenet). Delene kom ikke d. 20.4 - uden den mindste info og først efter flere henvendelser og tlf.kø kunne vi sende håndværkerne hjem med besked om, at delene nu skulle komme 24.4.
Vores køkken er nu sat op med lidt skæve skuffer. Undervejs fik vi mundtligt at vide, at selv håndværkere har svært ved at sætte epoq-køkkener op. Det ville vi gerne have vidst fra starten - ligesom vi gerne ville have haft en reel leveringsdato fra starten.
Selvom vi har fået et par ekstra skuffer gratis, så er det ikke en kompensation, der modsvarer vores forsinkelser, vores forgæves fridage og tidsforbrug på kommunikation. Måske der er sket uforudsete ting i leverancer etc. Vi undrer os over, at der ikke fra elgigantens side har været større service, beklagelse og kompensation.

29 aprile 2026

Hej Mikkel,

Vi er meget kede at høre om jeres oplevelse med levering af køkken. Det er klart at man skal kunne regne med den leveringsdato man får stillet i sigte - særligt når I har været nødsaget til at flytte ind i jeres nye hjem uden et køkken.

Derfor beklager vi dybt at vi ikke har kunne levere det i manglede til den planlagte dato. Selvom det ikke kan gøre helt op for oplevelsen er vi glade for at høre I har modtaget nogle produkter uden beregning som en anerkendelse af forløbet.

Hvis noget fortsat ikke er som det skal være er I meget velkommen til at kontakte os via: epoq.service@elgiganten.dk.

God dag.

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig nogensinde vil jeg anbefale…

Aldrig nogensinde vil jeg anbefale jeres epoq låger. Dårligste kvalitet, de går op i kanter flere steder meget hurtig efter man har købt dem og man kan ikke en gang tørre dem ordentlig af uden pletter går af. I har kun to års reklamationsret hvor andre køkkenfirmaer har op til 10 år.
Jeg købte mine i 2021, de gik i stykker 2023 og 2024 og I har afvist 3 skuffefront og 1 skabslåge
Det skete jo desværre lige efter de to års ret
Mega dårlig service, at i ikke en gang bare kan være lidt flinke og bytte dem og så tilbyder i, at jeg kan købe nye med 20%
De er jo ikke ligefrem billige i forvejen
IKEAs låger er meget bedre, bare ærgerligt de ikke laver i de mål mere, så havde jeg købt dem der
Selv Elgiganten i Gentofte sagde, det var en reklamation, da de så dem
Men det viser bare at man ikke skal købe noget fra jer mere

16 luglio 2026

Hej Tanja,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft så mange problemer med dine Epoq-fronter, og vi forstår godt din frustration over produktets holdbarhed.

Det er selvfølgelig ærgerligt, når et køkken ikke lever op til de forventninger, man kan have. Vi kan også godt forstå, at det opleves ekstra frustrerende, når skaderne opstår kort efter reklamationsperiodens udløb.

Vi behandler alle reklamationer ud fra de gældende garantibetingelser. Vi tager dermed udgangspunkt i produkternes reklamationsperiode.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med både produkter og kundeservice.

Tak til Elgiganten i Tåstrup

Tak til Elgiganten i Tåstrup. Anja, som har været en super hjælp gennem vores projekt nyt køkken.
Vi er super glad for vores nye køkken.

25 maggio 2026

Hej Søren,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at Anja kunne hjælpe jer godt igennem processen.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og vi håber at se dig igen snart.

Slim

Valutata 4 stelle su 5

Renovering af Ikea køkken fra år 2009.

Jeg kunne købe nye låger og skuffer fronter til mit Ikea køkken fra 2009 som trængte til en renovering. Desværre passede de prefabrikerede monteringshuller i de nye skuffefronter ikke med de gamle IKEAs Rationel skuffer. Så jeg måtte selv opmåle og bore nye monteringshuller. Ellers passede låger og skuffefronterne til de gamle skabe. Ikea har ikke længere de mål på deres nye køkken låger og skuffer. Virkelig god vejledning og service af Christina hos Epoq Elgiganten i Glostrup.

8 luglio 2026

Hej Sven,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig virkelig at høre om din positive oplevelse i forbindelse med køb af nye låger og skuffer til dit køkken.

Jeg sørger for at give din positive oplevelse videre til afdelingen, der uden tvivl vil værdsætte at høre din ros.

Du ønskes en god dag!

Epoq= kundeservice af værste skuffe

Epoq= kundeservice af værste skuffe
Hvis i vil have jeres køkken leveret til tiden, hvis i vil modtage de bestilte varer- så gå en stor bue uden om dette elendige Epoq køkken.
Det er så ringe service, de holder ikke hvad de lover, ingen ved noget, ingen kan ikke huske noget og vender ikke tilbage.
Vi er lovet kompensation, så snart vi betalte restbeløbet, har det i en mail, men herefter stopper alt kommunikation. Forsøger flere mdr at få dem i tale i Gentofte afd. men ingen respons, sagen går videre fordi vi selv tager den videre til hovedkontoret. Igår tilbyder de os 3000kr på et gavekort og 2500kr hvis vi ønsker dem udbetalt, sagen har kørt siden dec. 2025.
Vi har haft så mange ekstra omkostninger, på lagerlokale til opmagasinering, flytning af flere omgange, venten på de rigtige ting skulle bestilles forfra online møder med ny køkkenmand og jeg kunne blive ved.
Aldrig mere, så hellere betale lidt mere og få service med i prisen

19 dicembre 2025

Hej Tina,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis du har haft en sag hos os siden december, og at der stadig ikke er fundet en tilfredsstillende løsning.

Det er dog begrænset, hvad jeg kan se om din sag. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Christina fra Elgiganten…

Stor ros til Christina fra Elgiganten Glostrup. Super professionel, venlig og imødekommende. Vi fik købt et rigtigt lækkert køkken og alt spillede, lige fra kundeservice, valg af materialer til og med levering.

6 luglio 2026

Hej Sanel.

Mange tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Vi er beærede over den skønne ros og virkelig glade for, alt har været som ønsket med jeres Epoq-køkken.

Din anmeldelse er allerede givet videre til min kollega, som vi er sikre på altid vil hjælpe igen fremover.

Du skal have et ekstra tak for at dele din mening og ønskes en dejlig dag.

David

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk oplevelse for førstegangs-køkken-købere

Jamen altså, hvor skal man starte? Vi har i det hele taget bare haft et fantastisk forløb med køkken-køb hos Elgiganten. Vi var først i Fields men skiftede til Glostrup, da det var mere belejligt for os. Både medarbejderene i Fields og Glostrup var super imødekommende, hjælpsomme og tålmodige, og skiftet var uden problemer. Vi har følt os supergodt taget imod som førstegangs-køkken-købere, ikke mindst af Morten fra Glostrup, som endte med at være vores primære kontakt. Der har været flere mails, opkald og møder, idet vi har været så grønne og uvidende og har haft brug for en masse svar på spørgsmål og ændringer undervejs i vores proces, og Morten har været virkelig fleksibel og hurtig med svar og tilretninger. Vi sætter enormt stor pris på al hans arbejde og engagement i vores projekt. Stor tak til ham! Og også tak til resten af personalet i Glostrup, som hjalp os i mål med både køkken og hvidevarer. En kæmpe anbefaling herfra.

24 giugno 2026

Hej Sophie,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Det glæder mig at teamet, i både Fields og Glostrup, har været der for jer!

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Mikkel

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale Epoq køkken og…

Jeg kan varmt anbefale Epoq køkken og Morten Ipsen gav en super service

22 giugno 2026

Hej Shevan,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du har haft sådan en god oplevelse og super service af vores medarbejder Morten.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber, at du får glæde af dit Epoq Køkken.

Valutata 5 stelle su 5

Vi er i gang med nyt køkken og bryggers…

Vi er i gang med nyt køkken og bryggers - vi har netop bestilt efter virkelig god hjælp og vejledning fra Morten i Hillerød. En kæmpe anbefaling herfra!
Vi glæder os til at se det endelige resultat!

7 giugno 2026

Hej Josephine,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre om din positive oplevelse i butikken i Hillerød.

Jeg sørger for at videregive din feedback til afdelingen og sælgeren, der uden tvivl vil værdsætte at høre dine rosende ord.

Vi håber, at I bliver rigtig glade og tilfredse med det endelige resultat.

I ønskes en god dag!

Fantastisk kundeservice og kvalitet

Fantastisk god kundeservice ved Epoq køkken i Elgiganten i Ålborg. Især sælgeren Andreas har gjort vores køkkenprojekt til en god oplevelse. Han har været god til at komme med forskellige løsninger, været hurtigt til at svare på mails og altid ringet tilbage .
Vi har fået et skønt og lækkert køkken til vores sommerhus, kvaliteten er i top, og vi har fået mange lækre detaljer til en fornuftig pris. Næste projekt er køkken på vores faste adresse - selvfølgelig osse fra Epoq.
Kun de bedste anbefalinger herfra.

6 giugno 2026

Hej Birgitte,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig, at læse hele denne dejlige anmeldelse og omkring den dejlige service som Andreas har givet jer. Det er lige præcis denne form for kundeoplevelse vi ønsker at give jer kunder.

Jeg sørger for at Andreas for denne ros og den rette afdeling. Vi sætter stor pris på at du giver denne ærlige anmeldelse.

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Valutata 1 stelle su 5

Epoq køkken er fuldstændig elendigt.

Epoq køkken er fuldstændig elendigt.
Vi købte i 2020, Det er den værst tænkelige kvalitet man kan forestille sig og det går hurtigt i stykker og hænger, og service har jeg ikke oplevet, bare betal for reservedele der går i stykker efter 2 år og igen efter 2 år - ny køkkevaskskuffe til affald hvert andet år til 1500kr super kvalitet øøh nej.
Nå ja det første der gik i stykker var vandhanen som koster over 2000kr og den måtte jeg også selv betale selvom jeg henvendte mig til elgianten og der kun var gået under et år efter køb.

3 giugno 2026

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, hvis du oplever at dit Epoq køkken ofte går i stykker, og hvis der hele tiden skal udskiftes reservedele. Vi bestræber os på at give kvalitet og langvarige køkkenløsninger.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Valutata 1 stelle su 5

Har ventet i 2 måneder på et nyt…

Har ventet i 2 måneder på et nyt afløbsrør...

Jeg ringede d. 01/04-26 til epoq for at lave en claim på en revnet afløbsrør til vores nye håndvask. Fair nok at der var helligdag bagefter, det tog 3 uger for at blive godt, til at vi skulle have en ny og nu står vi snart 2 måneder efter og har stadig ikke fået den.
Har ringet af flere gange, for at høre hvor den bliver af, men hver gang får jeg at vide, at der mangler et tracking nummer på varen...
Det er ved at være ret surt ikke at kunne bruge sin håndvask...

1 aprile 2026

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er ærgerligt at høre, at du har ventet så længe på en løsning. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være ikke at kunne bruge sin håndvask i så lang tid. Vi vil meget gerne hjælpe med at få skub i din sag og sikre, at der bliver fulgt op hurtigst muligt.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk med dit ordrenummer og en kort beskrivelse af sagen, så tager vi fat i Epoq internt for dig. Alternativt kan du også kontakte Epoq direkte på epoq.service@elgiganten.dk.

Vi beklager den lange ventetid og den manglende afklaring, du har oplevet, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig videre herfra.

God dag.

Valutata 1 stelle su 5

Det ærgerligt at man ikke kan tilføje…

Det ærgerligt at man ikke kan tilføje billeder herinde.

Men her er 3 anmeldelse om et forløb der mildest talt ikke har været tilfredsstillende.

Epoq har af flere omgange leveret dele for sent. Nu mangler jeg stadig håndtag til min opvaskermaskine, jeg har ringet ind og forsøgt at undersøge hvornår jeg modtager det, men de bliver ved med at de finder ud af det og vil ringe mig tilbage, det er endnu ikke sket.

Jeg har samtidigt manglet en del til køknet som var 2 mdr forsinket, men da det endelig kommer frem, så er farven slet ikke det samme som det øvrige køkken, hvilket er ikke tilfredsstillende.

Service findes ikke hos epoq, når uheldet er ude, så forvent ikke hurtig løsning!

8 maggio 2026

Hej Mohammad.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Det lyder på ingen måde tilfredsstillende med de flere forsinkelser, manglende håndtag og farveforskel.

Vi beklager virkelig ulejligheden og vil gerne undersøge hvordan vi kan hjælpe dig videre herfra.

Du må meget gerne sende mere information, såsom ordrenummer og eventuelt linke denne anmeldelse til os på epoq.service@elgiganten.dk

Vi håber på at høre fra dig og ønsker dig en dejlig weekend.

David

Valutata 1 stelle su 5

Hvorfor leverer i en hel palle, når jeg bare skal modtage et håndtag ...

Håndtagene til køkkenet var forsinket flere måneder.

Leveringen af håndtagene blev splittet op over flere leveringer. Jeg fik leveret et håndtag på 30 cm, men de leverede en hel palle til mig og leveringsmændende ville ikke tage pallen med igen. Nu har jeg en kæmpe palle stående og ingen bil til at skille mig af med den ...

Udover det, så stoppede de med at svare på mine mails, efter købet var foretaget.

Jeg manglede et håndtag, selvom jeg havde aftalt at få et ekstra med køkkenmanden. Jeg ringede så til deres kundeservice og de sagde, at salg ville ringe mig op og få styr på det. Jeg har stadig ikke fået et opkald...

7 maggio 2026

Hej Marcus,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, at der har været forsinkelse på dine håndtag, at vi ikke har taget vores palle med os, og at du ikke er blevet kontaktet med en løsning endnu.

Det er begrænset hvad jeg kan se om din sag. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Grundig vejledning og sparring

Christina i Elgiganten Glostrup gjorde hele processen fra vores første besøg for inspiration, tegneprocessen og opfølgning på efter montering, utroligt nem og behagelig.

Vi følte os godt vejledt og vores tanker blev både forstået men også udfordret hvor det gav mening.

Vi er rigtig tilfredse med vores nye køkken både på vejledning, leveringstid og kvalitet, og ville helt klart opsøge Christina igen, hvis vi skulle handle køkken igen.

På bagkant har Christina stadig været behjælpelig med nogle opfølgende spørgsmål og bestilling af feks en skuffe mere.

29 aprile 2026

Hej Anders,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig virkelig at høre, om din oplevelse med Christina i Glostrup!

Jeg har netop sørget for at videregive din ros og fine anmeldelse til både afdelingen og Christina, der uden tvivl vil værdsætte at læse den.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye køkken og ønsker dig en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Fik hjælp til at få fixet mit epoq…

Fik hjælp til at få fixet mit epoq køkken.. intet mindre end en fantastisk hjælp. Og allerede dagen efter havde jeg det jeg skulle bruge. Tak til Team Taastrup Elgiganten 🔥

20 aprile 2026

Hej Line,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig meget, at du oplevede fantastisk hjælp med dit Epoq køkken hos Taastrup afdelingen. Det er netop det indtryk, vi ønsker at efterlade vores kunder, når de besøger vores butikker!

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

En god oplevelse

Jeg har valgt epoq køkken uden at tænke om det var en god løsning for mig, men det blev en god oplevelse.
Nem samling af skabe, nem montering og god kvalitet. Vi fik alle delene.
Designet var godt, men det vil være bedre, hvis vil blev opmærksom på at tjekke el, vand og klok system inden vi godkender designet. Der var flere ting vi skulle lave om, så alt passer

20 aprile 2026

Hej Raja,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du havde en god oplevelse med at købe Epoq køkken hos os, og at det var nemt at samle skabe og er god kvalitet.

Jeg beklager, at vi ikke gjorde opmærksom på at I skulle tjekke el, vand og klok system før i bestilte køkkenet hjem. Dette er en feedback, der er taget med videre til rette afdeling, for at skabe en bedre kundeoplevelse fremover.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Valutata 5 stelle su 5

Super dygtig og kompetent hjælp til…

Super dygtig og kompetent hjælp til køb/indretning af nyt køkken hos Epoq/Elgiganten Odense ved køkkensælger Charlott Larsen. Fine løsninger og lækre materialer til gode priser. Stor anbefaling herfra!

10 aprile 2026

Hej Laila,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig virkelig at høre, om din oplevelse med Charlott i forbindelse med køb af køkken!

Jeg har sørget for at videregive din feedback til både afdelingen og sælgeren, der uden tvivl vil værdsætte at høre dine rosende ord.

Du ønskes en god dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più