Naar aanleiding van een " Laura star Smart U " aankoop had ik na 4 uur strijken reeds bruine vlekken. Bij terugkeer naar de winkel werd ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Patrick.Resul... Leggi di più
Onlangs heb ik bij Elektro Taelman in Kortrijk een Panasonic tv gekocht. Vanwege mijn handicap had ik wat extra en speciale hulp nodig om optimaal van de televisie te kunnen genieten. Waar andere wi... Leggi di più
Super service én heel vriendelijk personeel! Zowel in de winkel als aan de kassa!!! Een echte aanrader!
Vanuit Nederland Bij Taelman Home in België een Loewe radio via de website besteld. De volgende dag werd deze al op de post gedaan. De radio werd extra goed verpakt zodat deze bij transport geen scha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Grossista di elettrodomestici e apparecchiature elettriche
- anche in
- Gestore di telefonia mobile
- Negozio di mobili per cucina
- Negozio di televisioni
Scritti dall'azienda
Bij Taelman Home bent u terecht voor veel meer dan alleen elektro. Ontdek ons ruime aanbod huishoudtoestellen en entertainmentelektronica, een uitgebreide BBQ-afdeling met topmerken, een inspirerende outdoor zone en een gezellige cooking-afdeling vol kookbeleving. Daarnaast ontwerpen we ook prachtige keukens op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Alles voor wonen, koken, genieten en beleven onder één dak!
't Hoge 52, 8500, Kortrijk, Belgio
- info@taelmanhome.be
- elektrotaelman.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Prima
In het begin enige onduidelijkheid over de aflevering. Telefonisch contact gehad en vanaf dat moment liep alles gesmeerd. In overleg is de printer de volgende dag keurig bezorgd. Wij zijn zeer tevreden!
1 van de 2 Speakers ontvangen
Heb via bol.com twee speakers gekocht. Levering één track and trace maar levering op twee verschillende momenten.
Eerste keer (‘s ochtends) geen bel gehoord en tweede keer (‘s middags) 1 speaker ontvangen.
Winkel gecontacteerd die dan achter DPD gingen. Vriendelijk en snel in antwoorden in het begin…
Na een paar herinneringen moest ik een document (verklaring niet-ontvangst) invullen van dpd. Opeens kreeg ik zonder communicatie mijn geld terug.
Dit was na 3 weken (!) en na einde (EK?) actie. De speaker is nu 130 euro duurder! Ik heb absoluut niets aan 1 speakers.
Indien ze eerder mijn bestelling hadden geannuleerd dan had ik tenminste nog voor hetzelfde bedrag een tweede speaker kunnen kopen, want een paar dagen ervoor liep de actie nog!
Klacht bij bol.com ingediend en ook daar radiostilte.
Denk aub twee keer na voordat je hier iets koopt!
Altijd goed advies en service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ze verdienen allen 5 ⭐️
Reeds meerdere zeer goeie ervaringen gehad met de firma.
Dikke pluim
Heel tevreden over
Reeds jaren kopen wij bij Electro Taelman. Altijd heel tevreden geweest over aankoop, uitleg, herstellingen, …. Maar wat mij opvalt, is dat leveringen gebeuren via DPD. Daar ben ik niet over te spreken. Reeds verschillende malen een bestelling gedaan in Nederland bij verschillende firma’s, te leveren door DPD. Steeds verkeerd geleverd, zoek, … Op FD zie ik, dat in onze streek, veel klachten zijn van DPD. Die daar nog wil mee werken, is gek.
Enorm goeie service
Enorm goeie service! Het personeel blijft zoeken naar een oplossing voor uw problemen.
Helaas echt een hele slechte ervaring…
Helaas echt een hele slechte ervaring met Elektro taelman. Via bol.com Eén ventilator besteld, en de bezorger heeft het nooit bij mij geleverd of unerhaupt aangebeld, hier gelijk achteraan gegaan en bezorger geeft fout toe. Ik probeer al 3 weken via bol.com contact te krijgen met de partner Elektro taelman maar ze geven amper tot geen respons , ze zijn simpelweg niet geinteresseerd in een klant die met een probleem zit , talloze malen gebeld en gemaild maar ze geven geen reactie , zijn niet geinteresseerd in een oplossing zolang ze zelf hun geld maar hebben. Mij lijkt het als een klant zonder pakket zit dat je samen tot een oplossing wil komen maar ik , en ook bol.com krijgen geen contact met dit begrijf. Ik heb nog nooit zo’n slechte service ervaren en daarnaast zit ik zonder het product of het geld . Meer dan schandalig. Ik raad het iedereen af om hier een bestelling te plaatsen. Wat een praktijken.
Frank Tydgat is professioneel
Frank Tydgat is professioneel, ervaren en help je bij de juiste keuze.
Technieks aan huis zorgen dat alles goed en mooi aangesloten is met een correcte geluidskwaliteit
Ik werd snel telefonisch geholpen bij…
Ik werd snel telefonisch geholpen bij een Wifi-probleem en dit zelfs in de latere namiddag waarvoor dank .
mooie winkel, behulpzaam personeel
Eerste keer dat we naar deze winkel gaan. Heel verzorgde winkel, vriendelijk personeel dat ook deskundige uitleg geeft over de produkten. Leuke standjes in de winkel.
We komen zeker nog terug.
Steeds een zeer goede kwaliteit en…
Steeds een zeer goede kwaliteit en uitleg, en bij twijfels steeds (merendeel)gratis uitleg of demo. Houden zich ook aan hun beloften. Met vriendelijke bediening
Vriendelijk onthaal
Vriendelijk onthaal, vlotte service en deskundige uitleg.
Een aanrader.
Na de aankoop van een TV toestel waren…
Na de aankoop van een TV toestel waren er een paar technische support vragen omtrent de aansluiting op de Hifi installatie. Via Taelman support (Frank) had ik heel rap een antwoord en kon ik de installatie afronden. Frank, bedankt voor de goede en vlotte support!
Oordopjes van Yamaha besteld via…
Oordopjes van Yamaha besteld via bol.com . Voor een aanzienlijke prijs!
Bij eerste gebruik vastgesteld dat ze stuk waren. Terug gestuurd!
Direct mail gekregen dat dit zelf veroorzaakt zou zijn . Gebruik sporen duidelijk zichtbaar!!? Moet ze toch in mijn oren steken om te testen????
Heen en weer gemaild. Heb het gewoon moeten opgeven. Deze handelaar is niet te vertrouwen!!!!!
Hoop dat de mensen dit lezen!
voor service moet je niet bij Taelman zijn
Laptop gekocht bij Taelman. Na een val waren er brokken.
We moesten 60 euro betalen voor een technicus van Taelman naar het toestel wou kijken. Om dan als antwoord te krijgen dat er inderdaad diverse stukken kapot waren maar zij die stukken (van een merk dat ze verkopen in de winkel) niet kunnen krijgen en het toestel dus niet kunnen herstellen.
Ik was toen al redelijk verbijsterd, maar ik schrijf deze review nu omdat we uiteindelijk naar een onafhankelijk PC-verkoper zijn geweest. Waar het toestel niet gekocht werd. Die het toestel aanvaardde, bekeek en zei 'uiteraard kan ik die stukken krijgen'. Een wereld van verschil. Bij Taelman gaan ze me dus nooit meer terug zien.
Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel . vlotte bediening ,
Alors qu'il était de stock et livrable…
Alors qu'il était de stock et livrable le lendemain, j'ai commandé et payé un téléviseur LG 75QNED876QB sur le site BOL.
Le site marchand Elektro Taelman en Belgique m'a signifié qu'ils avaient un problème stock et m'ont proposé un autre téléviseur d'un prix soit disant €1999 alors que sur la marché il était à €1499 pour le même prix que j'ai payé (1699€)
Une fois pris dans leur piège, il essaye de vous fourgué du matériel de moindre qualité, ce que j'ai refusé.
Ils ont ensuite annulé ma commande de manière unilatéral et j'attends toujours le remboursement de cette dernière.
Goede service en communicatie
goede service
Robomow robotmaaier online gekocht. Deze werkte helemaal niet naar behoren. Teruggestuurd en aankoopbedrag teruggekregen. Steeds vriendelijk en behulpzaam telefonisch ontvangen. M.a.w.: Goede service, zoals het hoort...
Spijtig dat ik geen 0 kan geven
Spijtig dat ik geen 0 kan geven. Mijn ouders hebben jaren en jaren gekocht bij Taelman Bellegem. En nu ze op leeftijd zijn, moeten ze extra kosten die nooit zijn afgesproken van honderden euro's betalen omdat ze daar weer een nieuwe tv hebben gekocht. Tja, volgens Taelman kan men een tv ook nooit herstellen he. Dievenbende, dat is het. M. Verhue
Elektro Taelman levert een defect product en waardeloze service
Via Bol.com een TV besteld, maar die werd geleverd met een defect beeldscherm. Veel moeite moeten doen om het opgehaald te krijgen en twee weken moeten wachten op mijn geld. Ik was vergeten Trustpilot te raadplegen, want dan had ik kunnen weten dat Elektro Taelman aan de lopende band retours en slechte reviews krijgt. Flink balen, want ik had het liefst een goed werkende TV ontvangen. Zelfs een sorry kon er niet vanaf. Trouwens ook een misser van Bol.com om zaken met zo'n leverancier te onderhouden.