Naar aanleiding van een " Laura star Smart U " aankoop had ik na 4 uur strijken reeds bruine vlekken. Bij terugkeer naar de winkel werd ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Patrick.Resul... Leggi di più
Super service én heel vriendelijk personeel! Zowel in de winkel als aan de kassa!!! Een echte aanrader!
Vanuit Nederland Bij Taelman Home in België een Loewe radio via de website besteld. De volgende dag werd deze al op de post gedaan. De radio werd extra goed verpakt zodat deze bij transport geen scha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Grossista di elettrodomestici e apparecchiature elettriche
- anche in
- Gestore di telefonia mobile
- Negozio di mobili per cucina
- Negozio di televisioni
Scritti dall'azienda
Bij Taelman Home bent u terecht voor veel meer dan alleen elektro. Ontdek ons ruime aanbod huishoudtoestellen en entertainmentelektronica, een uitgebreide BBQ-afdeling met topmerken, een inspirerende outdoor zone en een gezellige cooking-afdeling vol kookbeleving. Daarnaast ontwerpen we ook prachtige keukens op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Alles voor wonen, koken, genieten en beleven onder één dak!
't Hoge 52, 8500, Kortrijk, Belgio
- info@taelmanhome.be
- elektrotaelman.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Super service én heel vriendelijk …
Super service én heel vriendelijk personeel!
Zowel in de winkel als aan de kassa!!!
Een echte aanrader!
Naar aanleiding van een " Laura star…
Bij terugkeer naar de winkel werd ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Patrick.Resultaat....probleem opgelost🙏
Service is TOP ,VAKKUNDIG EN UITERST VRIENDELIJK.👌
Mvgr
Mevr.Dejonghe
Kzin hier vree goe geholpen
Kzin hier vree goe geholpen, dikke merci!
Professionele aanpak
Professionele aanpak, zeer goede vriendelijke service.
Hartelijk en persoonlijk
Onlangs heb ik bij Elektro Taelman in Kortrijk een Panasonic tv gekocht. Vanwege mijn handicap had ik wat extra en speciale hulp nodig om optimaal van de televisie te kunnen genieten. Waar andere winkels soms als een kil doorgeefluik werken, nemen ze hier nog écht de tijd voor je.
Met de deskundige en vriendelijke hulp van Frank is dit perfect én ontzettend vlot verlopen! Als je op zoek bent naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en personeel dat meedenkt in oplossingen, dan kan ik deze mensen absoluut aanbevelen.
Ik ben een zeer tevreden klant. Hartelijk dank voor de geweldige inzet! :)
Onze vaste elektrowinkel
Reeds meerdere malen in de winkel geweest voor de aankoop van verschillende apparaten: Tv, microgolfoven, vaatwasmachine, wasmachine, elektrische tandenborstel, broodrooster, potten en pannen,...
De medewerkers helpen telkens zoeken naar het beste apparaat voor onze nood/wens. In het bijzonder bedanken wij Patrick voor zijn uitstekende service.
Wij komen terug!
Goeie & vlotte bediening!
Goeie & vlotte bediening!
Dank u Kris!
Slechte service in de winkel alsook op dienst na verkoop
We waren opzoek naar een microgolven (hetelucht) en er werd ons gegarandeerd dat deze AEG dit kon en dat je hem met de gsm kon bedienen maar dit was niet het geval. Ipv hetelucht zit er grill op en je kan de microgolf niet van op afstand aanleggen. Je kreeg wek een melding als de tijd van e bereiding verstreken was maar dit was ook totaal niet correct. Tegen dat de melding op de gsm toekwam waren er altijd 5 minuten extra verstreken. Na een paar maand begon het toestel foutmelding te geven over de deur en moesten we constant het toestel resetten. Na 1 maand bij de reparatiedienst en vele telefoons later toestel teruggekregen. Geen vervangtoestel gekregen ofzo. Is de laatste keer dat ik daar iets koop. Ondertussen een ander toestel gekocht in andere winkel maar ze willen hun toestel niet terugkopen.

Risposta di Taelman Home
Zeer goed geholpen geweest door Patrick!
Zeer goed geholpen geweest door Patrick!
Niels thank you voor de snelle service!

Geholpen door Niels.
Geholpen door Niels.
Vriendelijke man die me een degelijke uitleg gaf.
Bedankt voor de service en tijd.
Vriendelijk geholpen
Topervaring!
Heel vriendelijk ontvangen door Niels. Meer dan de benodigde uitleg verkregen! Vlotte omschakeling naar gewenste diensten. Thuis gemakkelijk zelfinstallatie kunnen uitvoeren.

Risposta di Taelman Home
Niels zeer behulpzaam en professioneel

Risposta di Taelman Home
Omdat Niels ons vlot geholpen heeft en…
Omdat Niels ons vlot geholpen heeft en veel geduld getoond heeft wil ik dit zeker melden. Dank u
Ik ben zeer tevreden met de hulp die ik…
Ik ben zeer tevreden met de hulp die ik vandaag van Niels heb gekregen beter kan niet