Eko plaza Almere Ik had een pakket besteld bij Good to go. De verkoopster was een jonge meid die ontzettend chagrijnig was en het leek wel of ze geen zin had om het achter te pakken.De producten war... Leggi di più
Verkoopt ook misleiding. Voorbeelden ? Rozebotteljam wat voor 50% uit goedkope appelconcentraat bestaat, zwarte bes cassis jam/confiture dat voor 50% uit appel/citroensap bestaat. Wie zich een beetje... Leggi di più
Ekoplaza Apeldoorn....Principieel voor een betere wereld staat er op het raam. Ondertussen brandt er al 4 maanden lang dag en nacht het licht in de hele winkel.....zo treurig, al dat onnodige energiev... Leggi di più
Ekoplaza een prachtig concept dat zichzelf kapot maakt...zo zonde! De winkels lopen achter de feiten aan,personeel heeft tijd zat om te kletsen onderling maar werken?! De kwaliteit vd groente en fru... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ongezellige, Niet Profecionele Franchisers
De amateuristisch, geheel niet professionele ongezellige sfeer bij Ecoplaza is vaak om te huilen en ga er niet meer met plezier heen.... Wij komen bij verschillende in het land maar met name die in Heerenveen en Lemmer hebben weinig gevoel voor klantvriendelijkheid... ze lijken je liever te zien gaan dan komen, hebben geen oog voor de kant maar wel veel gezelligheid onderling achter de counter. Ze vergeten ws. dat de klant uiteindelijk hun salaris betaald.. ;-)
Hoop op veel concurrentie voor EKOPLAZA... dan blijven wij helemaal weg!!
Bestellingen komen niet goed aan
Online bestellingen komen niet, niet compleet, of met verkeerde producten aan. Na melding van het probleem komen er geen excuses, en de enige oplossing die ze geven is geld terug voor de producten die missen. Nazending is "technisch niet mogelijk". Zoek maar uit hoe je nu wel aan je spullen komt. Je betaalt genoeg voor de service, waarom kan het dan niet goed?
De online bestellingen gaan niet goed
Het leveren van online bestellingen gaat niet goed, er zaten vijf producten gewoon niet bij. Ik kon uit een beperkt assortiment kiezen, kreeg telkens de melding dat ik de gekozen broden niet in 'mijn' filiaal kon krijgen terwijl ik er zelf geen koos, ik neem aan dat dit gaat op basis van het adres in het account. Ik koos dan maar andere broden en daarvan zat er helaas maar 1 bij de bestelling. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door klantenservice maar het werd niet opgelost. Ik moet nu naar de winkels wat ik wilde vermijden. Je moet dus afwachten of je daadwerkelijk je hele bestelling krijgt als je online bestelt. Heel erg jammer ik hoop dat men dit in de toekomst op de rails krijgt.
Insulting and abusive behavior of cashier in Ekoplaza Haarlem
Today I had very sad incident with the employee of Ekoplaza in Haarlem.
I was talking on the phone with my mother after hard working day. I collected necessary products for me, moved to cash box to pay... and...
The lady on a cash box rejected to punch goods because I speak by phone.
- In addition she accused me that I do not care about people and I’m rude person;
- If I want to speak by phone I should go to Albert Heijn;
- That she is not going to help me if I’m busy with my phone.
I commented to her that I find it rude and insulting towards me and I will definitely follow up this case with the manager. So she turned her back to me and left.
I made a follow up with the manager of the store who name is Kees van Leijen and he expressed his opinion (in writing) that he supports this kind of behavior of the employees and if I don’t like it, this is my problem.
These people will go far with their “customer disoriented approach and insulting behavior towards customers”! :)
Ekoplaza Rotterdam (Nwe Binnenweg) - dadels uit illegale Israelische kolonies
Deze Ekoplaza doet biologisch omdat biologisch nu eenmaal meer geld oplevert, maar biologisch is ze niet echt.
Ik kom er zo nu en dan met enige tegenzin voor een enkele item die ik vaak gebruik en er geen andere supermarkt op loopafstand is die deze producten verkoopt (sinds Marqt weg is).
Nu heb ik een hele doos dadels in de koeling gezien uit ISRAEL. Die doos heb ik eens goed bestudeerd.
>>Ekoplaza verkoopt dadels uit illegale Israëlische kolonies in bezet Palestijns gebied.<<
Zie hoe ‘biologisch en bewust’ Ekoplaza is?
Personeel onvriendelijk Houtplein, Haarlem.
Na een paar keer online besteld te hebben bij Ekoplaza dacht ik nu eens in een filiaal in Haarlem te gaan winkelen, maar wat viel dit tegen zeg! Er stond 5 man personeel en het was erg rustig in de winkel, maar netjes begroeten of even behulpzaam zijn was er niet bij! Te druk met de winkel aanvullen. Service naar de klant was er gewoon niet, kreeg de indruk dat mijn vragen net iets teveel waren. En de filiaalmaner/eigenaar, wat een onaardige houding heeft deze man naar z'n klanten. Ik geef best veel geld uit bij Ekoplaza en voor mooie producten vind ik dit geen probleem, maar als het over een gezonde houding gaat wat je zou verwachten bij dit bedrijf, laten ze helaas wat steken vallen.
Geen Ekoplaza meer voor mij.
Lach me dood
Lach me dood, op website staat “voor onze kinderen” en “ lucht die we inademen” komt er net een diesel bezorgbus de straat in van EkoPlaza bezorgservice. Ik zeg; lekker bezig!
Net dure havermout-speltkoeken gekocht…
Net dure havermout-speltkoeken gekocht aan de overkant van de winkel van onze dochter bij de Eko-plaza in de Twijnstraat in Utrecht. Lekker bij de koffie (dacht ik)MAAR NIET TE ETEN, smaken naar zeep , heel vies!!! Toch maar gelijk even terug naar de vassiere waar ik net afgerekend had. Gezegd: je mag proeven is heel vies, zij overleggen met collega ! Reactie:we hebben allebei geproefd en proeven geen zeep, ik kan er niks aan doen en daar kon ik het mee doen. ZO SLECHT DIT: wij komen daar geregeld MAAR ze zien me daar nooit meer:WAT EEN ABOMINABEL ZAKELIJK BELEID!
Klantonvriendelijke behandeling
Twee weken geleden heb ik bij ekoplaza speltbrood gekocht.
Mijn eigen bakker was met vakantie.
Nadat ik twee boterhammen op had ben ik gelijk ziek geworden. Maagpijn en misselijk. Duurde hele middag en avond.
Ik belde een dag later en kreeg te horen dat ik het brood terug kon brengen , ruilen of geld terug.
Op internet stond dat het brood 60 % spelt is. Ik ben terug gegaan. Filiaalmanager zei mij dat het brood 60% spelt en de rest water is.
Kreeg niets vergoed.
Bijzonder klantonvriendelijke behandeling.
Brood van mijn eigen bakker gaf nooit problemen.
Ik ga nooit meer naar ekoplaza den bosch
Principes zijn niet gratis
LS! De Ekoplaza zit bij mij om de hoek. Als levenslang vegetarier en altijd de sterkste van iedereen in de sportschool beveel ik het iedereen aan om er te kopen. Het is jammer dat er ook vlees verkocht wordt, sterretje minder. Als je om het milieu en de planeet geeft en niet alleen maar zelfzuchtig een gigantische ecologische voetafdruk hebt, dan ben je misschien ook bereid om te betalen voor je principes. Je doet bovendien je gezondheid er een plezier mee!
Ekoplaza Bilthoven: filiaalmanager is een hork!
Ekoplaza Bilthoven: filiaalmanager is een hork!
Overige winkelpersoneel wel meer vriendelijk en behulpzaam.
Assortiment winkel is redelijk.
Pot pindakaas van Horizon met zeezout…
Pot pindakaas van Horizon met zeezout gekocht vandaag.
De prijs war €4,89 voor 650g en wat je hiervoor krijgt is een blok beton.
en nee, ik heb niet eerst de olie afgegoten. ik kom niet uit een ei.
Zeker 10 minuten en een krom mes en lepel verder heb ik het zowaar werkbaar gekregen. Nadeel is wel dat mijn hele aanrecht vol pindakaas ligt. Probeer maar eens een blok beton met olie te roeren in een pot die vol zit.
Dit is de eerste en de laatste keer dat ik van dit merk pindakaas heb gekocht.
Dit is niet direct een slechte review voor ekoplaza maar aangezien ik op hun site geen review over dit product achter kan laten doe ik het hier. Als ik ook maar 1 persoon kan behoeden geld te verspillen aan dit wanproduct ben ik al blij
Ekoplaza Den Haag centrum onvriendelijk personeel
Ekoplaza Den Haag centrum, meerdere vragen gesteld aan personeel. De vakkenvullers weten niets af van hun acties. De klant wordt maar doorgestuurd en doorgestuurd. Hallo, wat doen jullie hier? Zeer onpersoonlijk en onvriendelijk personeel. De nieuwe managers lijken ook zeer streng..

Risposta di Ekoplaza
De prijzen zijn in vergelijking met de …
De prijzen zijn in vergelijking met de bio producten die je bij andere supermarkten kunt verkrijgen gewoon duur en ze vertellen niet echt het verhaal achter de producten
Biologisch is Beter!
Wij kochten op Oudejaarsdag 2015 glutenvrije oliebollen van de bakker van Ekoplaza in Bussum, maar ze waren keihard. Je kon er een ruit mee ingooien! Ekoplaza reageerde supergoed, we kregen ons geld terug, plus een royale waardebon. Dus allemaal (blijven) kopen bij Ekoplaza, want biologisch is echt beter!