Eko plaza Almere Ik had een pakket besteld bij Good to go. De verkoopster was een jonge meid die ontzettend chagrijnig was en het leek wel of ze geen zin had om het achter te pakken.De producten war... Leggi di più
Verkoopt ook misleiding. Voorbeelden ? Rozebotteljam wat voor 50% uit goedkope appelconcentraat bestaat, zwarte bes cassis jam/confiture dat voor 50% uit appel/citroensap bestaat. Wie zich een beetje... Leggi di più
Ekoplaza Apeldoorn....Principieel voor een betere wereld staat er op het raam. Ondertussen brandt er al 4 maanden lang dag en nacht het licht in de hele winkel.....zo treurig, al dat onnodige energiev... Leggi di più
Ekoplaza een prachtig concept dat zichzelf kapot maakt...zo zonde! De winkels lopen achter de feiten aan,personeel heeft tijd zat om te kletsen onderling maar werken?! De kwaliteit vd groente en fru... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Vandaag voor het eerst in het filiaal…ZOETERMEER
Vandaag voor het eerst in het filiaal Zoetermeer geweest. mijn dag begon zonnig, lekker geslapen, goed opgestaan. In alle vroegte naar Ekoplaza.. Wat een teleurstelling! Het was werkelijk een koude douche!
De prijzen zijn elitair, belachelijk duur, en dit alles onder het mom van biologisch en beter eten. Eten is voor iedereen, eten zou zo duur niet mogen zijn. De supermarkten maken al misbruik van hun positie als leverancier voor de inwendige mens, waarbij filiaalhouders miljonair worden over het eten van een ieder. Dit is een schandalige ontwikkeling waarbij er steeds meer verlakkerij plaatsvind door voedselproducenten die steeds meer rommel toe voegen aan het eten waardoor de mens minder en minder gezonde producten in de winkelkar verzameld. Voedsel is een recht, en behoort tot de eerste levensbehoeften van de mens. Het lijkt erop dat door ketens als ekoplaza en anderen, bio winkels, reforma filialen en door de streekwinkels er eindelijk de degens gekruist worden in de strijd tegen het almaar meer uitbuikende geweld en misbruik van voedselproducenten die zonder scrupules ons voedsel uitmergelen om zoveel mogelijk poen te verdienen. Helaas! Mijns inziens creëren eerder genoemde winkels een niet te overbruggen kloof tussen gezond eten en de burgers. Immers, gezond eten wat voor een ieder toegankelijk zou moeten zijn, wordt op deze manier, tegen de huidige prijzen verheven tot een elitair misplaatste plek voor zij die het kunnen betalen hun voedsel in te slaan. Daarbij.. Veel van deze locaties bevinden zich in oude panden, een kas van een verloren tuinder of een schuurtje op het terrein vast een boerderij. Leuk, en authentiek voor het oog. Heb ik niets op tegen. Maar! Deze locaties hebben over het algemeen een vrij lage overhead kostenpost, WAAROM MOET HET ETEN TEGEN MAXIMAAL TE VERKRIJGEN BETALING VAN DE CONSUMENT VERKOCHT WORDEN?
SCHANDE, WERKELIJK SCHANDE, diegenen die zich bezig houden met beter eten, beter leven voor dieren en gezondere voeding voor de mens zouden in de spiegel moeten kijken om zich af te vragen en waar te nemen wat hun motivatie is. Is het een onbaatzuchtige roeping aan het bijdrager van een betere wereld? Of is het niet meer dan een ordinaire jacht naar geld en meer.
Ik roep een ieder op om deze biologische winkels en streekwinkels links te laten liggen en bijvoorbeeld op de markt uw boodschappen te doen totdat men tot inkeer komt en hun mooie inspirerende werk willen doen, zonder drang naar rijkdom. Een betere wereld voor minder poen!

Beetje aan de dure kant
Beetje aan de dure kant . Wel fijn dat ze er zijn .
EkoPlaza Lemmer altijd zorgvuldig met…
EkoPlaza Lemmer altijd zorgvuldig met bestellen; hoogwaardige producten; goede bereikbaarheid en Parkeren. Gemotiveerde staf. Een aanwinst
Ekoplaza in Alkmaar is top
Ekoplaza in Alkmaar is echt veel beter dan de andere supermarkten er op heen, maar je betaald wel een flinke duit voor de goederen gezien ze allemaal eco zijn
Waarom servicekosten bij afhalen?
ik wil een bestelling plaatsen voor een omdoos kikkererwten en die bij de winkel afhalen. Moet ik 1 euro betalen voor de servicekosten!!
Ze zijn al peperduur en dan moet je ook nog "servicekosten" betalen. Waarvoor??
Alles wordt er verkocht voor de adviesprijs, dus ze maken al maximale winst!! Helaas is er geen alternatief hier in Den Bosch anders zou ik er zeker niets meer kopen.

personeel
Flyer: jouw mening is belangrijk voor ons, zie jij iets wat beter kan? Jazeker, het salaris van het (winkel)personeel. "de baas"zou ook niet voor een dergelijk loontje willen werken. NB ik ben op geen enkele wijze aan personeel van ekoplaza geparen teerd. - Ecologische supermarkt/ecologische bedrijfsvoering/holistisch personeelsbeleid- Geen multinational ambities onder het mom van ecologie.

Teleurgesteld in de service
Voor het eerst een bestelling geplaatst, naderhand kwam ik erachter dat er een product miste. Hiervan geen kennisgeving noch terugbetaling gehad. Op de website stond dat als dit gebeurt, je het bedrag terugkrijgt als tegoed op je account. Dit was niet het geval. Klantenservice reageerde snel, maar hing een kletsverhaal op: het tegoed stond wel degelijk op mijn account, maar dat was zogenaamd vastgelopen en ik hoefde maar even opnieuw in te loggen. Toen stond het er ineens op. Toevallig de avond van tevoren nog opnieuw ingelogd, toen was het tegoed nog €0... Ik snap niet waarom men hier niet gewoon eerlijk over is, nu is het vertrouwen helemaal weg. Van zo'n dure winkel verwacht je toch betere service.
Jammer, een mooi concept maar de uitvoering laat te wensen over.

Slechte klantgerichtheid
Slechte klantgerichtheid. Staan met elkaar te praten achter de kassa en zeggen niet eens gedag. Nul communicatie. Wat een onbeschofte kerels. Ekoplaza Weteringschans Amsterdam

Duurzame en lekkere producten
Duurzame en lekkere producten. Behulpzaam personeel. Gelukkig ook dichtbij. Al jaren voor mij waar voor het geld.
The online customer service and the employees at Ekoplaza Amsterdamsestraatweg, Utrecht, were very helpful
The online customer service helped me really well several times. I wanted to change salt lamps I had bought online and I was allowed to go to a shop and choose ones I like. And they also reactivated an old discount code for me.
Also the employees at Ekoplaza Amsterdamsestraatweg in Utrecht were very friendly and helpful. They helped me change the salt lamps, even though they were not able to scan the invoice.
I also like the shop in general for the fact that they sell organic, bio-organic and eco friendly products!
Too good to go
Al twee keer een Too good to go groente en fruitpakket opgehaald bij filiaal Nijmegen Ziekerstraat. Prachtige collectie verse groenten en fruit voor maar € 4,99.
Ekoplaza heeft de emballage machines…
Ekoplaza heeft de emballage machines weggehaald en ze komen niet terug. Te duur is het antwoord, u kunt met uw flessen de hele winkel door en bij de kassa inleveren.... Investeert u maar gewoon weer in het inlevergemak van uw klanten....

Dadels Israël
Om zomaar dadels uit Israël te boycotten, slaat nergens op!!!
Mocht graag bij jullie producten kopen, maar ga dat nu elders doen. Misschien dat jullie 7 oktober vergeten zijn ?
Politiek bedrijven ze in Den Haag en niet in een winkel.
Jammer !!

Heerlijke dadels uit Israël
Ook ik stop per direct met spullen aanschaffen bij Ekoplaza. Heel spijtig. Laat de politiek de politiek.

Risposta di Ekoplaza
geen dadels meer uit Israel - ekoplaza, waarom?
Aangespoord door een groepje palestijnen stopt Ekoplaza met het verkopen van dadels uit Israel.
Ik stop per direct met het aanschaffen van producten bij Ekoplaza.

Risposta di Ekoplaza
Nog veel werk aan de winkel.
De kwaliteit vd groente en fruit afdeling is om te janken.
Als je hier wat van zegt,trekken ze hun schouders op... De (aanbieding) prijskaartjes kloppen niet of zijn al verwijderd. Online bestellen gaat hier 'n stuk beter,vriendelijke jongeman en wel verse producten zoals je verwacht.

TOP SERVICE IN DEN HAAG
ECO0LAZA AMSTELVEEN
ECO0LAZA AMSTELVEEN, fijne service van een lieve jongeman.. op zondag is er altijd een gezellig team, maar mr. Bruce overtreft alles. Dank je wel!
En veel seizoen producten zijn prima betaalbaar, dus mensen moeten niet zo zeuren over de prijs! In verhouding is ecoplaze niet duurder. Wil je eerlijk en gifvrij, dan is niets te duur!

Risposta di Ekoplaza
Wij kopen tegenwoordig biologische kaas…
Wij kopen tegenwoordig biologische kaas bij de Wilde Weide zelf. Deze levert aan Eko plaza en is 12 euro per kilo goedkoper. Te gek voor woorden.

Onwijs duur
We zijn regelmatige klanten van Ekoplaza Het personeel is erg vriendelijk maar we ergeren ons vaak aan de prijs/kwaliteit verhouding. Sommige zaken zijn gewoon onwijs duur en van slechte kwaliteit
Voorbeelden: 5 sprieterige preien met erg veel blad 10 euro. Kasboontjes, als ze er al zijn moet je vaak uitzoeken uit een bak met veel verdorde exemplaren.