Ekoplaza Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Eko plaza Almere Ik had een pakket besteld bij Good to go. De verkoopster was een jonge meid die ontzettend chagrijnig was en het leek wel of ze geen zin had om het achter te pakken.De producten war... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Verkoopt ook misleiding. Voorbeelden ? Rozebotteljam wat voor 50% uit goedkope appelconcentraat bestaat, zwarte bes cassis jam/confiture dat voor 50% uit appel/citroensap bestaat. Wie zich een beetje... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ekoplaza Apeldoorn....Principieel voor een betere wereld staat er op het raam. Ondertussen brandt er al 4 maanden lang dag en nacht het licht in de hele winkel.....zo treurig, al dat onnodige energiev... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ekoplaza een prachtig concept dat zichzelf kapot maakt...zo zonde! De winkels lopen achter de feiten aan,personeel heeft tijd zat om te kletsen onderling maar werken?! De kwaliteit vd groente en fru... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Ik vind het moeilijk te begrijpen..

Ik vind het moeilijk te begrijpen, dat een bedrijf dat een beetje alternatief/progressief wil zijn, zoveel producten bomvol suikers en koolhydraten verkoopt. En volop graanproducten! Ondertussen denkt de consument daar heel anders over…een ‘trend’ die uitgebreid is terug te vinden in alle andere supermarkten.

7 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ekoplaza Bussum

Ekoplaza maakt het je makkelijk om ethisch verantwoord te eten. Dat mag wat kosten.
Voordelen: geen bestrijdingsmiddelen op het bord; goede smaak van producten en dieren hebben meer ruimte.

10 agosto 2023

Bespaar je de moeite! Amateuristisch

Ontzettend slechte dienstverlening. Op woensdag een bestelling geplaatst die twee dagen later zou worden bezorgd. Na om 17:00 uur nog niets te hebben ontvangen even de website geraadpleegd. Op 1 product na was niets leverbaar. Je zou denken dat EkoPlaza de moeite doet om een klant daarvan op de hoogte te stellen bijv dmv een e-mail. Niets is minder waar. Aangezien ik ook dat ene product niet had ontvangen heb ik zelf maar contact opgenomen met de winkel die de bezorging zou verzorgen. Problemen met bezorgers maar verder wist men van niets. Gingen het wel uitzoeken. Wat blijkt, geen enkel product is leverbaar - "excuses, u krijgt het aankoopbedrag terug als een tegoed". Dank je vriendelijk, na deze ervaring was ik niet van plan om nog eens van de bezorgdienst gebruik te maken.

4 agosto 2023

Goedendag,

Bedankt voor het delen van je feedback.

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses hiervoor!

Zou je ons je bestelnummer willen mailen? Deze mag je sturen naar klantenservice@ekoplaza.nl
We zoeken graag uit wat er aan de hand is geweest.

Bedankt alvast en we wensen je een fijne dag!

via Ekoplaza een bestelling geplaatst

via Ekoplaza een bestelling geplaatst. Speciaal naar een winkel gereden (meest in de buurt). 30 min rijden. Daar hoor ik dat de bestelling niet is aangekomen, terwijl Ekoplaza mij wel een bevestingsmail stuurt. erg slordig.

7 luglio 2023

Risposta di Ekoplaza

Goedemiddag, bedankt voor je bericht en het delen van je feedback. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt, onze excuses daarvoor. Zou je een mail willen sturen naar klantenservice@ekoplaza.nl met je bestelnummer? We kijken graag naar een gepaste oplossing.

Valutata 1 stelle su 5

Nu toch echt Ekoplaza af... hallo Odin!

Naast het feit dat de prijzen toch echt te hoog zijn, ben ik vandaag voor de zoveelste keer onaardig en zeer klantonvriendelijk behandeld. Dit was dan toch écht de laatste keer dat ik bij Ekoplaza (Bomanshof Eindhoven) binnen ben geweest. Beye beye Ekoplaza... Hallo Odin!

31 maggio 2023

Risposta di Ekoplaza

Beste Karin, bedankt voor het delen van je feedback. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses daarvoor. Uiteraard bespreken we de situatie graag met de betreffende bedrijfsleider. Zou je ons kunnen vertellen of je bij de Ekoplaza Stratumsedijk of bij de Ekoplaza Kruisstraat bent geweest? We horen graag van je.

Valutata 1 stelle su 5

In de Folder…Gratis Blossomb bij iedere…

In de Folder…Gratis Blossomb bij iedere 15euro gespendeerd. Recht op 14 Blossombs maar aan de kassa zei men dat er geen meer waren. Heb dan aldaar een pakje van 10 blossombs voor 8,95 gekocht (dus ze waren er nog wel maar je moest ze dan wel kopen!)
Dik teleurgesteld.

25 aprile 2023

Risposta di Ekoplaza

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je feedback. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses daarvoor. De Blossombs actie was geldig t/m 25 april, wanneer je boodschappen op 25 april gedaan hebt zou je inderdaad recht hebben op Blossombs. Heb je de mogelijkheid om je kassabon te mailen naar klantenservice@ekoplaza.nl? We horen graag van je.

Ekoplaza Utrecht, 2 halfjes brood NIET voor de prijs van 1 heel brood

Ekoplaza Utrecht.

Bij het kopen van 2 halfjes brood wilde men mij niet de prijs van 1 heel brood (minder natuurlijk, zoals elke willekeurige bakker je zou berekenen) laten afrekenen.
Bovendien ging de cassière ook nog op een lompe manier met mij in gesprek ("Dan koop je toch gewoon 1 halfje", of "Ik weet niet eens wat de prijs van een heel brood is", terwijl ze mij dat jaren verkocht heeft).
EkoPlaza wil 'gewoon' 2 x verdienen aan de klant. Voor mij een 'no go' geworden. Nu even een andere, (prijs)vriendelijker winkel in U. zoeken voor desembrood.

N.a.v. reactie EkoPlaza: De vestiging betreft Amsterdamsestraatweg.

N.a.v. 2e reactie van EkoPlaza: Dank voor uw reactie, maar ik zal hier voorlopig niet 'van harte' komen. Ongeveer een maand geleden overkwam mij namelijk precies hetzelfde bij deze vestiging. In dat geval met 2 andere, winkelmedewerker en chef. Ook toen een geïrriteerde, naar mij, vrouwelijke, chef die keer. Ik voelde mij toen, net als nu, 2 keer klantonvriendelijk bejegend. Eerst door de hogere prijs, en daarna door de lompe reactie.
Omdat het nu de 2e keer was heb ik hier mijn verhaal gepost.

20 aprile 2023

Risposta di Ekoplaza

Bedankt voor het delen van je feedback. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses daarvoor. Een heel brood is in verhouding inderdaad goedkoper dan twee halve broden, dit heeft te maken met het extra verpakkingsmateriaal en de extra handelingen die verricht moeten worden. Op basis van je gewijzigde bericht hebben we contact opgenomen met de betreffende bedrijfsleider zodat je ervaring besproken kan worden met het team. Uiteraard ben je ook in de toekomst weer van harte welkom in onze vestigingen.

Discriminatie

Gisteren, 13 januari werd ik om 17:44 door een mannelijk medewerker aan de kassa, vestiging Elandsgracht zeer onbeschoft behandeld. Een klacht hierover indienen bij Ekoplaza lijkt onmogelijk.

12 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Betreft de folder met de reclame

Betreft de folder met de reclame. Het systeem zit helemaal niet goed. vb. op de folder staat gedroogde vijgen 4.13 nu 3.30 dus korting 20%.aan de kassa betaal je volgens je kassa ticket3,56€,dat is wel 0,26€meer.Sinds het EKOPLAZA geworden is ,heb ik dit reeds meermaals met verschillende producten meegemaakt. Het personeel doet zijn uiterste best, maar ik ben helemaal niet meer tevreden sinds het EKOPLAZA is betreft de reclame prijzen ,je betaald meer dan de aan geduide prijs op de folders.
Dit betreft de EKOPLZA winkel in Brugge.

16 novembre 2022

Beste mensen van Ekoplaza Nijmegen:

Beste mensen van Ekoplaza Nijmegen:
Ik dacht gisteren iets goeds te doen(aug 2022) en heb mijn 1e Good to go boxs besteld bij de Ekoplaza in Nijmegen.
Thuisgekomen met de spullen heb ik op de lente uitjes na alles weggegooid omdat de brocollie geel was, sla bedorven, kool bedorven, appel en vijgen verrot, enz.,.. noem maar op.
Ik snap niet dat Ecoplaza zo schaamteloos je een groente/fruitbox durft te verkopen voor €4,99.
Ook erg jammer want mijn motivatie om mee te doen bij ToogoodtoGo is weg. Dank je wel Ecoplaza!

28 agosto 2022

Ekoplaza bezoek

Reed speciaal naar de Ekoplaza de Bilt omdat er in mijn omgeving geen Ekoplaza is. Bij aankomst moest ik zo nodig naar het toilet, maar kon niet zei het personeel vanwege "corona". Niemand loopt meer met een mondkap, maar naar het toilet is schijnbaar hoog risico, hoe dan?Slechte klantenservice dus

6 giugno 2022

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend. Ben hier vaste klant een bestel vaak online om het thuis te laten bezorgen. Echter is Ekoplaza niet in staat dit in goede banen te leiden. Het gaat zelden goed met de online bestellingen. 9/10 keer gaat het mis met het groentepakket (Vitatas). De inhoud klopt niet, maar vaker nog zit deze er doodleuk niet bij. Daar heb je dan speciaal een online bestelling voor gedaan en ben je speciaal voor thuis gebleven. Dit kost ze echt heel veel klanten op deze manier. Ekoplaza kan deze dienst beter niet aanbieden want ze kunnen dit gewoon niet. Ik ga mijn boodschappen voortaan elders doen.

13 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service en geen afstemming binnen het bedrijf

Online bestellen bij Ekoplaza is echt een drama. Op 19 januari plaats ik een bestelling. De eerstvolgende ophaaldatum is 28 januari. Dit alleen is al ronduit belachelijk dat ik anderhalve week moet wachten eer ik de producten in huis heb. Maar tot overmaat van ramp, blijkt nu ook nog eens dat de helft van mijn producten niet op voorraad zijn en dus niet geleverd worden. Ekoplaza weet reeds op 19 januari dat ik mijn bestelde producten ga afhalen op 28 januari en nog krijgen ze het voor elkaar om ze niet op voorraad te hebben. Dan heb je als onderneming je zaken toch echt niet op orde. Waardeloos dus!

27 gennaio 2022

EkoPlaza Haarlem

EkoPlaza Haarlem, personeel lijkt geen plezier te hebben in hun werk. Erg kort van stof als je iets vraagt. Onpersoonlijk, lopen niet even met je mee als je een product niet kunt vinden. ‘T dat er geen andere ekoplaza in de buurt is en ik soms toch producten daarvandaan nodig heb, anders zou ik er niet naar toe gaan.

24 dicembre 2021

Slechte of geen levering

Vaak besteld via de webshop de producten die ik besteld had en afgerekend waren vaak niet leverbaar of vergeten bij te voegen.
Volgens mij is het een gaos bij de webshop.
Zal nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf..

19 dicembre 2021

Mondkapjes

Helaas zijn wij genoodzaakt ons heil buiten Ekoplaza te zoeken. Elke keer treffen wij klanten aan in de winkel in Bussum zonder mondkapje en personeel met niet correct gedragen of afwezig mondkapje. Wij hebben er meerdere malen een vraag over gesteld, maar volgens personeel is het vrijwillig of iemand een mondkapje draagt. U hebt wel een vast assortiment, maar kennelijk geen afspraak met de winkels om zich aan de landelijke richtlijnen te houden. Wij vinden onze gezondheid belangrijk. Vandaar dat we biologisch eten. Ook de reder waarom, zeker in tijden van zich snel verspreidende mutaties, wij op zoek gaan naar een winkel buiten uw concern waar ze de regels wel handhaven.

9 dicembre 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più