Eko plaza Almere Ik had een pakket besteld bij Good to go. De verkoopster was een jonge meid die ontzettend chagrijnig was en het leek wel of ze geen zin had om het achter te pakken.De producten war... Leggi di più
Verkoopt ook misleiding. Voorbeelden ? Rozebotteljam wat voor 50% uit goedkope appelconcentraat bestaat, zwarte bes cassis jam/confiture dat voor 50% uit appel/citroensap bestaat. Wie zich een beetje... Leggi di più
Ekoplaza Apeldoorn....Principieel voor een betere wereld staat er op het raam. Ondertussen brandt er al 4 maanden lang dag en nacht het licht in de hele winkel.....zo treurig, al dat onnodige energiev... Leggi di più
Ekoplaza een prachtig concept dat zichzelf kapot maakt...zo zonde! De winkels lopen achter de feiten aan,personeel heeft tijd zat om te kletsen onderling maar werken?! De kwaliteit vd groente en fru... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ik koop met een gerust hart mijn eten bij EP
Ik ben al jaren klant van EkoPlaza en tevreden met de kwaliteit. Ik koop met een gerust hart mijn eten bij EP wetend dat alles onbespoten is. De kant en klare maaltijden en soepen zijn verrassend lekker. Ze hebben in de loop der jaren nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.
Hoezo Feestje?
Gisteren kocht ik mosselen in het EkoPlaza filiaal Ceintuurbaan in Amsterdam. “Mosselfeestje”, 550 gram, € 4,95, dubbel gewassen en je kon ze in de verpakking stomen stond er op de omslag. Nou controleer ik mosselen toch wel graag voor ik ze ga bereiden, en dat was maar goed ook, niks Feestje, de helft was kapot en de andere helft ging ook na spoelen en tikken niet dicht. Precies twee bruikbare mosselen in die 550 gram. Ik belde het filiaal om dit te melden en te waarschuwen dat ze de andere verpakkingen misschien beter uit het schap konden halen. Nou, dat wilde de dame wel doorgeven. Op mijn vraag of het mogelijk was om een foto van de kassabon en de mosselen te mailen met mijn bankrekening zodat het aanschafbedrag teruggestort kon worden was het antwoord “nee”, ik moest terug naar de winkel. Ook mijn mededeling dat dat, tijdelijk slecht ter been zijnde, een hele opgave was zette geen zoden aan de dijk. Die twee goede mosselen (elk één) waren heerlijk, de service laat een nare smaak achter
Kwaliteitsniveau omlaag, prijzen omhoog
Vaak vraag im me af - proef ooit iemand de kant-en-klare gerechten dat er verkocht worden?
Smakeloos en slordig gemaakt. Ravioli die tijdens 3 minuten koken allemaal open barsten, quiches met een overdaad aan bechamelsaus en kaas, en voor de rest - iets dat op babypap lijkt, doorheen geroerd.
Ze verkopen zo veel ongezonde drankjes, koekjes, jams, marmelades, chocola en andere broodbeleg met gevaarlijk hoge percentage van suiker erin verwerkt. Onnodig en ongezond.
Kersenjam, bosvruchtenjam zijn gemaakt van appels met een beetje kersen/bosvruchten concentraat.
In de wekelijke aanbieding wordt alles behalve groenten en fruit aangeboden ( eigenlijk wel 3 of 4 artikelen waar meestal iets mis me is).
Eieren hebben geen tht datum op vermeld, paddestoelen ook niet.
De kwaliteit van groente en fruit is matig om me te beginnen, het wordt met de dag minder, maar de prijs blijft zelfde, zelfs bij verwelkte producten .
De rijst van EkoPlaza merk is van slechte kwaliteit, plantaardige melk dranken ook, in feite alles van EkoPlaza merk is van matige tot slechte kwaliteit.
Veel (maar gelukkig nog niet alle) producten van goede kwaliteit en kwaliteitsmerken zijn uit assortiment geschrapt. Daar wordt niet genoeg aan verdiend.
Mijn opmerkingen betreffen niet een, maar meerdere vestigingen in Amsterdam. Niet alleen voor een bezoek, maar voor alle bezoeken van de laatste jaar of zo.
De kwaliteit - prijs verhouding is zoek.
Jammer.
Monopolie is nooit goede ontwikkeling voor de consument.
Eén ster is nog teveel
Eén ster is nog teveel. Cadeau kaart gewonnen waar geen vervaldatum op staat. Heb toen gebeld en toen werd er gezegd dat deze onbeperkt geldig was! Vanmiddag in een Ekoplaza winkel wilde ik de kaart verzilveren en deze bleek verlopen te zijn. De winkel heeft contact opgenomen met de klantenservice en daar werd gezegd dat ik dan op de site had moeten kijken. Wilden geen nieuwe kaart geven. Zij hebben dus het bedrag wat van mij is in de portemonnee. Dus kaart is waardeloos letterlijk en figuurlijk. De winkel heeft goed zijn best gedaan om het op te lossen! Raad niemand aan een cadeau kaart van Ekoplaza aan te schaffen.

Risposta di Ekoplaza
Afbak stokbrood gekocht in alkmaar
Afbak stokbrood gekocht in alkmaar. Stond bij het schap voor 2.49 euro. Bij de kassa kwam er 3 euro uit. Vriendelijk gemeld, maar moest toch wel 3 euro betalen. Wat een klantvriendelijkheid!!!!
Op 29 januari in Heiloo zoete pataat gekocht. Stond aangeprijsd voor 3.98 per kg, bij de kassa kwam het 5.98 per kg.
Door mij gemeld en het te veel berekende is terug betaald. Het bedrag stond niet goed in de kassa. Sneu voor de mensen die ook zoete Bataaf gekocht hebben.
Ekoplaza = onbetaalbaar
De prijzen bij Ekoplaza zijn de afgelopen maanden volledig door het plafond gegaan. Brood, fruitbeleg, conserven, boter, chocolade, allemaal onbetaalbaar geworden. Misleidende kortingsacties: je betaalt nog altijd meer dan wat die producten een tijdje geleden nog kostten. Of ze zijn een tijdje uit de handel om dan veel duurder terug te komen. Niet leuk meer (ondanks al die aardige personeelsleden)!
I have something very serious to report…
I have something very serious to report about this supermarket. I was there just last week and I noticed the gold Kiwis were a lot smaller than the ones at the regular supermarket. I took this as a good sign at first and wanted to try them, but then when I ate one I discovered that they are selling Cheap Italian non-organic gold kiwis knockoffs.
I should've realised when the zespri gold organic sticker wasn't on it that I was being sold garbage. It had a terrible sour and watery taste to it (more like the cheap Italian green ones taste) and what really bothers me is usually 500 g cost €3 at the regular supermarket and they are delicious with the authentic zespri gold sticker, and here at EkoPlaza they charged €5 for these absolute phony gold kiwis!
This is not the first time this store has been lying and cheating and scamming. What really bothers me is that the people working there are lovely and kind and have nothing to do with this but the upper management and the owners and the directors are a bunch of liars and rip-off artists monopolising the biological food trade in the Netherlands. You should be ashamed!

Goeie bezorging in Den Haag
Nooit problemen hier in Den Haag. Het gaat niet zo makkelijk als bijvoorbeeld bestellen via Crisp, maar als je biologische boodschappen wil, dan is het helemaal prima!
Zeer matig
Opzich prima winkel qua assortiment, maar wel erg duur.
Maar wat een types werken er, de ene superaardig, maar ook een roodharig vreselijke vrouw werkt bij het brood. Zij heeft niet begrepen wat klantvriendelijkheid betekent en zou ontslagen moeten worden.
Groot oppervlak, licht en ruim verder. Extra kassa’s zou een toevoeging zijn.
IN HET BROOD ZATEN BLONDE HAREN
Wij hebben een Tarwe rozijnen noten desem brood gekocht, bij de Eko plaza Amstelveen.
In het brood zaten blonde haren.
Onbegrijpelijke voor een bedrijf dat verkoopt biologische voedsel.
Niet aan te raden om daar brood te kopen.

Risposta di Ekoplaza
Waarom Israëlische producten in EkoPlaza?
Onbegrijpelijk dat een keten die staat voor gezond, mensvriendelijk en ecologisch gewoon producten (in ieder geval dadels) uit Israël verkoopt. Die komen in 90% van de gevallen van de Westelijke Jordaanoever - bezet en belaagd Palestijns gebied! Er zijn genoeg goede alternatieven voor dit soort producten. EkoPlaza neem je verantwoordelijkheid!
Vaste klant bij Ekoplaza Deventer
Fijne winkel en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Door je producten hier te kopen help je mee om een duurzame wereld te creëren. Ben ook tevreden over de producten die ik hier koop. Ik heb geen slechte ervaringen.
Beschimmelde dure kaas en dan slechte service
Ik heb een stuk kaas gekocht bij de winkel kerkplein in Den Haag.Thuis gekomen ontdekte ik dat de kaas beschimmeld is. €1,89 per ons voor een bedorven kaas! Ik heb hierover gebeld met de winkel zelf en met de klantenservice. Ik kan alleen mijn geld terug krijgen als ik met de bon naar de winkel terug ga.Zonder bon zou ik alleen een vervangend product kunnen krijgen . Het kost me ook 11/2 uur reistijd vanaf de andere kant van DH plus de kosten van de tram. Ik heb voorgesteld een foto te maken van kaas en bon en dat ze het geld dan terug op mijn rekening storten. Maar dat kon niet. Wat een slechte service zo.

Onnatuurlijk behandelde sojabonen
Meer dan 50% geeft maar 1 ster, dat is geen goede reclame, Ekoplaza doe daar wat aan!
Ik heb van het voorjaar sojabonen gekocht om ze zelf te laten ontkiemen, maar geen enkele boon ontkiemde.
Ik heb heel veel ervaring met bonen en (volks)tuinier al meer dan 45 jaar, een gezonde onbehandelde boon blijft zeker 2 jaar kiemkrachtig, wat heeft Ekoplaza er mee gedaan?
Bij navraag kreeg ik een idiote verklaring dat zij niet-ontkiemende soorten hebben....
Hoe gek kan je zijn?
Maar we zullen er dus waarschijnlijk nooit achter komen wat voor rottigheid ze er mee uitgehaald hebben, maar zeker iets heel onnatuurlijks!
De bonen die ik bij Jumbo en AH kocht ontkiemde wel altijd, ook na 2 jaar nog, helaas hebben die ze niet meer, maar ik haal ze dus ook niet meer bij Ekoplaza!
Met een onzin smoes wordt 4,5 uren voor de eindtijd van de afspraak de bezorging geannuleerd
Vandaag op 1 november zou mijn bestelling tussen 12.00 uur en 18.00 uur worden bezorgd. Krijg ik om 13.26 uur een sms dat mijn boodschappen zaterdag 2 november zullen worden bezorgd. Krijg ik als reden dat de bezorger vanwege een ongeluk op de weg niet kon komen. Om 13.26 uur, dus met nog ruim4,5 uren te gaan om mijn boodschappen te kunnen bezorgen. Nooit weer voor mij.
Consistent Overcharging – Unacceptable Pricing Practices
In the past eight years, I've frequently noticed that the amount charged at Ekoplaza’s checkout is higher than the price listed on the shelf. This is the case in different stores in Amsterdam. Given how often this has occurred over such a long period, it raises questions and leaves me with a concern that customers might be overcharged more often than they realize.
It feels unfair and could lead customers to question the transparency and trustworthiness of pricing practices.

Risposta di Ekoplaza
Bij Ekoplaza Marathonweg in Amsterdam…
Bij Ekoplaza Marathonweg in Amsterdam moet je elke bon controleren. Het gaat té vaak fout en altijd in klantennadeel. Vandaag weer:
De groot aangekondigde koffiekorting staat niet in het systeem. Laatst: de kassa woog de groente onjuist, veel te zwaar. Voor mij wordt dit een reden om naar Odin over te stappen.

Risposta di Ekoplaza
De ekoplaza in Haarlem is fantastisch
De ekoplaza in Haarlem is fantastisch! Ik kom er al jaren en het eten is vers en puur, zo blij met deze winkel.
Eko plaza vestiging schoorl teleurstellend.
Na lange tijd bij eko plaza schoorl geweest, wat een vreselijke winkel is dat ! De kwaliteit van de groenten is ronduit slecht en duur. Gerimpelde wortels, spruitgroenten bijna over datum. En het personeel weet zelf niet wat ze verkopen. En dan het parkeren, heel erg duur en lang lopen met de boodschappen. Het puntensysteem kon niemand mij uitleggen. Allemaal
zeer elitair. Produkten onoverzichtelijk uitgestald.
Nee mij zien ze daar niet meer!

Risposta di Ekoplaza
Enorm assortiment biologische verse…
Enorm assortiment biologische verse groente en fruit. Ook volop bijzondere voedingswaar als natto en kimchi
Ja het is duur als je het vergelijkt met plofkip!