I en vanskelig livssituasjon, ble vi tatt meget godt vare på av Anders Fagerli. Han fulgte oss opp umiddelbart, og hjalp oss igjennom hele prosessen på en meget profesjonell og sympatisk måte. Han h... Leggi di più
Fikk beskjed om at vi hadde finansiering på over 5 mill. Dagen før budrunde så får jeg vite at vi ikke får kjøpt den billigste leiligheten i Oslo målt i antall kvm! Bruttoinntekt på 1.4 mill og har... Leggi di più
Jeg vil anbefale Celine Savic på det varmeste. Hun har en skarp kompetanse i markedet, samt innenfor hele bransjen innen eiendom, og det gjenspeiler hun ved resultatet hun leverer. Det er helt... Leggi di più
siste epost til "kundebehandler" Hei etter telefonsamtalen med deg iforigårs Simen, sitter jeg igjen med en dårlig magefølelse. Jeg lar ikke folk snakke til meg slik fysisk i vir... Leggi di più
Bygdøy Allé 5, 4. etg, 0257, Oslo, Norvegia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Han har også hjulpet oss i ettertid med refinansiering til en gunstig rente. All takk til Anders, vi setter stor pris på hans hjelp og medmenneskelighet.

Risposta di Eiendomsfinans - Oslo
Bruttoinntekt på 1.4 mill og har fremdeles ikke råd til å kjøpe en leilighet for 3.1 mill.
Noe av det verste jeg har vært borti. Anbefaler ingen å benytte denne tjenesten fra eiendomsfinans. Søk heller direkte hos en anerkjent bank/aktør og unngå samtidig dyre omkostninger/etableringsgebyr.

Risposta di Eiendomsfinans - Oslo
Jeg vil anbefale Celine Savic på det varmeste. Hun har en skarp kompetanse i markedet, samt innenfor hele bransjen innen eiendom, og det gjenspeiler hun ved resultatet hun leverer. Det er helt unikt!
Fra alle banker får hun kun igjennom et minsteboliglån. Med Bluestep bank leverer hun godt over en halv million over på finansiering. Ikke bare har hun levert et så unikt løft, hun har også jobbet for å gi meg den beste profilen, og med vesentlig innvirkning på jobben.
Hun har gitt meg en boligdrøm jeg aldri turte å drømme om at kunne være realistisk. Livet er noe helt annet enn hva det kunne ha vært. Hun har har hatt tillit til at jeg har tålt den økonomiske risikoen igjennom hele prosessen.
Når det er sagt har hun alltid tatt seg utmerket tid og gitt grundig og omfattende svar,!hun har hatt tett oppfølging og jeg har alltid opplevd hun som en veldig ålreit person.
Jeg kunne ikke ha vært heldigere da Eiendomfinans ga akkurat hun som min utvalgte finansrådgiver.
siste epost til "kundebehandler"
Hei
etter telefonsamtalen med deg iforigårs Simen, sitter jeg igjen med en dårlig magefølelse. Jeg lar ikke folk snakke til meg slik fysisk i virkeligheten og jeg har ikke tenkt å ta trusler eller kjeft eller barnslig manipulering eller hva man skal kalle det fra lånformidlere over telefonen.
Du er jo ikke bedre enn han Mattias som dro på ferie midt i låneprosessen og lot meg henge en hel måned, så nå straffes jeg for det at jeg gikk videre i den perioden ingen svarte meg? Håper sjefen der er bedre enn dette. Eneste grunnen til at du er på saken er fordi jeg tok kontakt utenom "saksbehandleren" og spurte om dere hadde glemt meg.
Ikke får man (lovpålagt?) betenkingstid på lånetilbud, ikke får man vurdere andre tilbud. Så kommer du med de greiene der om at jeg ikke skal utnytte dere til å få bedre tilbud andre steder. Ikke det som har skjedd Simen, jeg ble glemt en hel måned, det skjedde. Snakk om en skyldig anklager.
Selv om det var et knall lånetilbud på 2,6 mill må jeg dessverre takke nei. Jeg kan ikke belønne denne oppførselen mot meg og la deg tro du har lykkes med denne saken. Så Simen med din tillatelse og velsignelse tar jeg det et annet sted der jeg ikke sitter svett og sint etter samtale med "kundebehandleren".
Jeg trodde Eiendomsfinans skulle gjøre det lettere å sammenligne lån, ikke krangle med folk og kjefte på folk fordi man fikk lånetilbud et annet sted og våget å nevne det.
Stå på!
Ha en fin dag videre.
Ta gjerne kontakt igjen om du har noen spørsmål, noe å legge til eller ønsker å ha noe gjentatt.
Mvh
John Mahmood