Varde Finans AS Recensioni 69

TrustScore 5 su 5

4,8

Tusen takk, Anita og Varde Finans for profesjonell hjelp til boligkjøp. Fantastisk god service og meget høy kompetanse. Ett trygt og godt samarbeid. Evig takknemlig for all hjelp. Lill-Tone

Ble ikke fullt med stjerner da vi syntes det ble mye venting i forhold til en useriøs bank. Men når det er sakt så var vi veldig fornøyd med totalen og at det ble en løsning.

Kraft Bank og deres saksbehandlere har nettopp hjulpet min samboer og meg å oppfylle vår neste, store boligdrøm. De så muligheter der andre fant utfordringer, og var utrolig behjelpelige under hele... Leggi di più

Fikk veldig god hjelp av Anita hos Varde Finans AS etter samlivsbrudd! Gikk fra å risikere økonomisk kollaps pga inkassogjeld og miste huset etter samlivsbrudd, til å refinansiere mot alle odds og... Leggi di più

1. Broker finanziario

Livet er ikke alltid rett frem og det finnes uendelige grunner til å miste kontroll over økonomien. Hos oss møter du ingen fordommer og vi legger stoltheten vår til grunn i arbeidet med å søke en gunstigere løsning for deg med en av våre samarbeidsbanker. Varde Finans AS er stolt datterselskap av Kraft Bank ASA, noe som styrker vår posisjon som en pålitelig aktør i finanssektoren.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Tusen takk

Tusen takk, Anita og Varde Finans for profesjonell hjelp til boligkjøp.
Lill-Tone

27 marzo 2026

10 av 10 ⭐️

Varde og Sebastian får alle stjerner som er mulig å gi⭐️Profesjonell, lynrask og løsningsorientert! Hjalp meg å finne bedre rente og løsning som gir meg besparelser hver måned fremover. Anbefales varmt!

26 febbraio 2026

Fikk hjelp der ingen andre kunne

Anita Engen og Varde Finans var et veldig positivt bekjentskap. Hun fortalte hele tiden hvordan ting skulle gjøres, nøyaktig og lettfattelig. Anita fulgte også opp hele tiden sånn at allting ble gjort riktig
Anita Engen og Varde Finans for alle mine anbefalinger

Kåre Moen

12 dicembre 2025

Anbefales!

Her treffer man mennesker som forstår at livet skjer og som jobber for de beste løsningene for akkurat deg. Anbefales på det sterkeste.

4 novembre 2025

Anbefales

Jeg fikk utrolig god hjelp av Anita Engen hos Varde Finans. Hun var profesjonell, ryddig og veldig flink til å forklare alt underveis. Hele prosessen gikk raskt og smertefritt, og jeg endte opp med en løsning som passer økonomien min mye bedre.

Tusen takk til Anita og Varde Finans. Anbefales virkelig for alle som vurderer refinansiering!

16 ottobre 2025