Eiendomsfinans - Drammen Recensioni 11

TrustScore 4 su 5

4,2

Hauges gate 2, 3019 Drammen, Viken, NO

Katrine guldbransen er et helt fantastisk menneske! Hun gjør virkelig alt for at vi skal få hjelp, vet enda ikke om det vil løse seg med refinansiering, men hun følger opp, svarer fort og virkelig bry... Leggi di più

1. Broker di mutui
  2. Broker finanziario
  3. Agenzia prestiti

Informazioni su Eiendomsfinans - Drammen

EIENDOMSFINANS – Boliglån på anbud fra flere banker. Vi hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt. Eiendomsfinans gjør hele jobben med å innhente tilbud om lån, boliglån og refinansiering fra flere banker, tjenesten er kostnadsfri. Hos oss får du en fast rådgiver som følger deg hele veien. Dette kan vi hjelpe deg med - helt kostnadsfritt: - å finne riktig bank og riktig lånetype for boligkjøp - hjelp til å samle smålån til ett lån - omstartslån for å slette betalingsanmerkninger - refinansiering for opplåning - refinansiering for å oppnå bedre betingelser - billån og båtlån - lån uten sikkerhet i bolig; forbrukslån - 2. prioritetslån - mellomfinansiering - seniorlån - boliglån UNG - personforsikring. Landsdekkende tjeneste med kontorer i følgende byer: - Lillestrøm, Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Ski og Harstad.

• Hauges gate 2, 3019, Drammen, Viken, Norvegia

• 32880000

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tomas Bøhm

I would like to give my warmest recommendation to Tomas Bøhm, he has been a near a trusted partner for the last 5 years in relation to my finances throughout. He is extremely knowledgeable, supportive and reachable at all times. Cannot recommend him enough.

16 marzo 2026

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med hjelpen fra Eiendomsfinans – nyttige råd, hyggelig samarbeid og dyktige personer.

29 dicembre 2025

Etter en liten stund ble det stille

Jeg la inn en søknad og ble kontaktet av en kjempe fin fyr over telefon. Han hørte på det jeg sa, og fikk meg til å føle at jeg endelig ble sett og hørt. Utifra samtalen fikk jeg endelig et håp om at ting skulle ordne seg. Han la inn en søknad og etter det ble all kontakt borte. Har i skivende stund ikke hørt noe siden 26.11, på tross av 2 sendte mail i desember.

26 novembre 2025

Thomas Hval - GOAT

Aldri møtt noen så hjelpsomme som Thomas, fikset alt alle andre ikke klarte, selv med et skjær i sjøen kun noen få dager før overtakelse. Stående applaus for Thomas Hval.

29 gennaio 2026

Katrine guldbransen er et helt…

Katrine guldbransen er et helt fantastisk menneske! Hun gjør virkelig alt for at vi skal få hjelp, vet enda ikke om det vil løse seg med refinansiering, men hun følger opp, svarer fort og virkelig bryr seg om deg❤️

22 gennaio 2026

Risposta di Eiendomsfinans - Drammen

Hei Catrine og tusen takk for din anbefaling :-) https://eiendomsfinans.no/avdelinger/drammen/katrine-gulbrandsen-olsen/

Anbefales

Jeg fikk hjelp av Thomas Hval i Eiendomsfinans til å få på plass finansieringsbevis og lån, og opplevelsen har vært super. Han har vært dyktig, tilgjengelig og veldig hyggelig å prate med. Thomas er profesjonell og løsningsorientert, og gjorde prosessen både trygg og enkel. Jeg følte meg godt ivaretatt hele veien, og er kjempefornøyd med resultatet.

2 dicembre 2025

Risposta di Eiendomsfinans - Drammen

Hei Ingelill og tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring :-) https://eiendomsfinans.no/avdelinger/drammen/thomas-hval/

Fikk nok en gang veldig god hjem fra…

Fikk nok en gang veldig god hjem fra Thomas! Finere type skal man lete lenge etter , og det beste! Han gir deg rene ord for pengene :) Anbefaler Thomas til alle jeg kjenner :)

2 settembre 2025

Risposta di Eiendomsfinans - Drammen

Så hyggelig å høre, tusen takk Oda :-) https://eiendomsfinans.no/avdelinger/drammen/thomas-hval/

Thomas Hval

Har brukt Thomas Hval til alle mine bolig kjøp! Han er en fantastisk person som virkelig hjelper og er super effektiv! Jeg har anbefalt han til alle jeg kjenner! Og alle er kjempe fornøyde med han! Dere er heldige som har han på laget!

21 agosto 2025

Risposta di Eiendomsfinans - Drammen

Tusen takk Monica og vi er helt enige med deg - Thomas er en kjernekar:-) https://eiendomsfinans.no/avdelinger/drammen/thomas-hval/