Jeg har netop haft en super god oplevelse med eeese. De yder en fantastiks kundeservice som hjalp mig omkring en affugter. Kan klart anbefale deres produkter. Mange roser fra en tilfreds kunde
Jag returnerade en defekt avfuktare där kompressorn troligtvis kass då den lät märkligt. Detta gick på garantin och jag kom i kontakt med Niclas som lovade att skicka ut en ny direkt redan dagen efter... Leggi di più
Vi har haft vår Adam Eeese luftavfuktare i nästan tre år och varit mycket nöjda med den. Den håller luftfuktigheten i vår källare (80 kvm) på önskvärd nivå, är tyst och är enkel att övervaka via en ap... Leggi di più
Bought the „Hugo“ model (from the AirSain webshop) because of mold on my walls caused by too high humidity and cold spots on our basement walls. Hugo does the job very well, humidity is at an all-time... Leggi di più
Indeklimaprodukter fra eeese air care er kvalitet og tryghed, gennemtænkt og designet i et lækkert, skandinavisk og innovativt design – uden at gå på kompromis med hverken teknik og kvalitet. Vi tester vores produkter grundigt på vores nordiske serviceværksted, så vi ved, at vi udelukkende kun sælger varer, vi selv ville købe! Hos eeese air care står vi inde for både design og kvalitet! Vi holder hvad vi lover og vi er meget stolte af, at have mange glade kunder rundt om i hele Skandinavien. Det betyder nemlig, at kunderne får hvad vi lover! Hos eeese air care er vi innovative og vi sørger altid for, at vores varer er fremtidssikrede, da en stor del af vores produkter har både Wifi og er kompatible med Google Assistant. Vi vægter højt, at vores indeklimaprodukter skal være nogle af de mest lydsvage på markedet og samtidig være bundet ind i et smukt, skandinavisk design så de kan stå i ethvert hjem.
Ledreborg Alle 128C, 4000, Roskilde, Danimarca
- info@eeese-aircare.com
- eeese-aircare.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Eeese Adam
Eeese Adam - Låter väldigt mycket! Extremt dyra reservdelar. Om något går sönder är det nästan billigare att köpa en helt ny avfuktare. T.ex plastlocket till vattentanken. 700 spänn!
Eeese Otto
Har købt en Eeese Otto, men den larmer desværre helt sindsygt meget. Den beskriver sig selv som "silent like a whisper, 35 db" men jeg måler den med en db-måler til 60 db. Det er voldsomt skuffende, og gør nærmest affugteren ubrugelig 👎
Opdatering: efter at have returneret den larmende affugter, har jeg nu fået en ny som virker perfekt. Tak Eeese Otto for et tørt og skimmelfrit hjem ❤️

Støjende
God affugter, men desværre meget støjende. Har en kraftig ringelyd som kan høres i hele huset.

eeese i garagen
Har sat en i garagen og hydrostaten virker ikke. Den eneste måde den kan reguleres på er ved at tænde og slukke på væggen, hvilket er lidt irriterende.

Risposta di eeese air care
Vi er positivt overraskede.
Vi er positivt overraskede.
Har købt 2 affugtere, i to forskellige størrelser - de virker som de skal og er støjsvage.
Den ene til kælderen og den anden til bryggers ved tøjtørring.
I forhold til vores gamle woods maskiner (5 år gamle), så er disse markant bedre, vi ender med at købe eeese næste gang - da de virker kanon godt.
Oveni har vi købt en aircondition, til de varme sommerdage, og det virker perfekt, den køler godt og larmer ikke mere end man kunne forvente :)