Dettagli dell'azienda

3. Negozio di articoli da regalo
  4. Negozio di articoli biologici
  5. Fornitore di prodotti promozionali

Scritti dall'azienda

ECOMONDO is de duurzame webshop met de leukste eco, bio en eerlijke producten. Bij ons vind je de Dopper waterfles, de beste herbruikbare koffiebekers, WakaWaka, zero waste en plasticvrije huishoud- en verzorgingsproducten. Shop hier voor duurzame cadeaus, duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten met een goed verhaal. We verzenden compact en plasticvrij.

3,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 5 stelle su 5

Top service en leuk assortiment

Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor een vriendin, en vond vele leuke opties op ecomondo. De afhandeling van de bestelling was snel, het cadeau kwam op tijd aan, en op mijn verzoek werd het cadeau ingepakt en werd er een kaartje bij gedaan zonder extra kosten. Top service.

19 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Langzame afhandeling van foute bezorging

Een foute levering kan gebeuren maar dat je pas na 3 weken het juiste product geleverd krijgt terwijl er anders afgesproken is, is niet erg klantvriendelijk.
Op 27 november gemaild dat de bestelling niet klopte. 1 december zou het juiste product worden gestuurd. Een week later nog niets binnen. Opnieuw gemaild. Antwoord: helaas nog niet verzonden, zou alsnog gebeuren op maandag 8 december. In die week weer niets ontvangen. Weer gemaild, nu met de vraag om een Track&trace te delen omdat ik het niet meer vertrouwde. 5 dagen later mail ontvangen met een Track&trace code en de volgende dag was het pakketje eindelijk binnen.
Voor de duidelijkheid: Ik vind het niet erg om wat langer te wachten maar doe niet tot 2 x toe beloftes die je niet kunt waarmaken. Ook heb ik als klant geen boodschap aan interne problemen (sorry, zieken in ons team). Maak je probleem niet tot het probleem van de klant.

27 novembre 2025

Risposta di ecomondo

Je hebt gelijk, onze excuses, normaal gesproken regelen we dit direct, maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, precies in de drukste periode van het jaar kon het gebeuren dat de juiste producten met vertraging verzonden zijn. We hebben het intern besproken en zorgen tijdens drukte voor extra aandacht bij de service.

Valutata 1 stelle su 5

Geen levering

24 november duurzame cadeau's besteld voor Sinterklaas en nog steeds geen trackingcode. Dacht dat 2 weken van te voren ruim voldoende zou zijn. Helaas. 1e en laatste keer besteld bij Ecomondo.

30 novembre 2025

Risposta di ecomondo

Beste Remco, we zien geen bestelling met uw naam vóór 27 november en ook geen bericht in onze helpdesk. We hebben u een verzoek om meer informatie gestuurd. Kunt u uw bestelnummer doorgeven? Heeft u een product als 'nabestelling' geplaatst? Met vriendelijke groet, Leon

Valutata 5 stelle su 5

Mooie collectie duurzame producten.

Mooie collectie duurzame producten.
Hele goede service: ik had een fout gemaakt in mijn bestelling en kon het verkeerde product nog wisselen voor het juiste, nog voor verzending. Fijn dat je gewoon even kunt bellen naar de klantenservice, en er wordt ook snel gereageerd op vragen per mail.

17 ottobre 2025

Goede ervaringen - super assortiment

Fijne, duurzame producten. Snel verzonden en duurzaam verpakt. Een probleempje met een product is netjes opgelost, dus ook goede ervaringen met de klantenservice. Ik bestel hier altijd graag!

7 giugno 2025

Hoogwaardige artikelen

Hoogwaardige artikelen. Hele snelle en duidelijke communicatie! Goed advies over vervangende producten wanneer iets uitverkocht is. Opende meteen een case bij het transportbedrijf toen daar onregelmatigheden waren. Kreeg mijn spullen zo toch op tijd. En ook heel milieuvriendelijk verpakt!

22 febbraio 2025

Risposta di ecomondo

Beste Roel, bedankt voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor!

Een echte klantenservice

Een echte klantenservice! Toen mijn bestelde product binnen een jaar - waarschijnlijk door een productiefout - kapot ging, de klantenservice kunnen bereiken (een zeldzaamheid tegenwoordig) en een vervangend product gekregen. Hele goede service! Hier ga ik vaker bestellen. Aanrader!

4 ottobre 2024

Risposta di ecomondo

Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat we het met garantie konden oplossen!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, een ideale site om milieuvriendelijke spullen te kopen.

12 aprile 2021

Risposta di ecomondo

Bedankt voor je aankoop en review!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più