In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik in eerste instantie twijfelde of Memori Sentimentals te vertrouwen was. De reviews voelden 'niet echt' en er bekroop me iedere keer bij het bekijken van de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel bijzonder om samen met Memori Sentimentals een unieke sieraad te kunnen laten ontwerpen met de namen van mijn man, mijn kinderen en van mijzelf erin. Mooi om in mijn ontwerp een hartvorm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede service. Was niet tevreden na het eerste ontwerp en kreeg snel een reactie met een ander ontwerp. Communicatie is goed verlopen. Ketting is prachtig aangekomen en me dochter draagt het el... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Sentimental gifts for yourself, your partner, your family member or any other loved ones. Memori is the place where you can find something truly unique, personalized and sentimental for your special person.
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Teleurstellend...
De ontwerpfase is heel prettig verlopen, waardoor er een mooi resultaat is ontstaan. Vervolgens 5 weken moeten wachten op de bezorging en bij het opmaken van de verpakking een enorme teleurstelling. Dat het kettinkje niet mega sterk was had ik vernomen, maar de hanger zelf is ook zo fragiel als het maar zijn kan. Echt een enorme teleurstelling omdat dit sieraad het verdriet van een overleden dierbare een beetje had kunnen opvangen. Ik durf de hanger bijna niet te dragen omdat ik bang ben dat het kapot gaat (of verkleurd omdat het geen zilver is naar mijn idee....)
Heel blij met mijn ketting met de naam…
Heel blij met mijn ketting met de naam van mijn pas overleden mama. Het ontwerp ging vrij vlot, alleen duurt het even voor de levering. Een tip ik zou de sluiting van de ketting wat meer afwerken met bijvoorbeeld een heel klein bedeltje of zo.

Risposta di Memori Sentimentals
Mooie hanger met de naam van mij en mijn dochter
Hele mooie hanger met de naam van mij en mijn dochter. En onze geboortesteen erbij. De lengte van de ketting is ook heel fijn. Fijn dat je het ontwerp eerst te zien krijgt voor deze verzonden wordt. En ook heel mooi in cadeauverpakking en kaartje erbij. Aanrader!

Super mooi sieraad😍
Super mooi sieraad😍 helemaal waard om een bestelling te plaatsen. Was er eerst sceptisch over, maar komt super mooi in een doosje en al geleverd.

Risposta di Memori Sentimentals
De ontwerpen zijn met zorg gemaakt
De ontwerpen zijn met zorg gemaakt. De kettingen zijn van goede kwaliteit. Heel erg blij met het eindresultaat. Het enige minpuntje is dat de bestelling er nog een week extra over heeft gedaan voordat ik het binnen had.

Waardevol en betekenisvol
Deze ketting is enorm waardevol en mooiste bezit. Past bij alles en super creatief.
Dankjewel voor deze super mooie uitvinding

Super eindresultaat
De reclames vlogen mij om de oren en snel wist ik dat ik dit ook wilde. Helaas vielen de eerste 2 voorstellen tegen. Mijn verwachting was zo anders als waar ze mee kwamen. Ik voelde me super bezwaard om steeds het voorstel af te keuren, maarja je wilt wel iets unieks waar je echt blij mee bent. Ze luisteren super goed naar je feedback en zo samen tot een waanzinnig eindresultaat gekomen.

Risposta di Memori Sentimentals
Het is zou het voorbeeld maar misschien wel beter...
Ziet eruit als je voorbeeld die je hebt gekregen. De hanger is massieve dan ik had verwacht. De ketting zou misschien wat steviger en eventueel wat langer mogen.
Duurde wel even voor ik het binnen had.
Veder ben ik heel content en blij met mijn aankoop..

Prachtig sierraad
Prachtig sierraad. Heel blij mee. Precies zoals het voorbeeld wat je krijgt.

Heel heel mooi
Heel heel mooi! Mijn overleden hondje voor altijd bij mij. Het is tenminste een troost. Spijtig dat ik het niet kan bestellen in 18K goud. Dank u wel! 🙏

Risposta di Memori Sentimentals
Het was een super ervaring om bij…
Het was een super ervaring om bij jullie wat te bestelen het is echt een prachtige ketting geworden en de comunicatie was ook echt super

Leuk ontwerp
Leuk ontwerp. Normaal draag ik kleine hangers, dus dan is deze best groot. Verzending ging ook redelijk snel, zo'n 2 weken van bestelling tot ontvangst. Maar wat meer openheid dat het product uit China komt, had wel gemogen.

Het is prachtig
Het is prachtig. Het cadeautje werd zeer gewaardeerd

Prachtig ontwerp
Prachtig ontwerp, ontvangen in een heel mooi doosje. Wat een cadeautje!

Mooi en strak design
Mooi en strak design. Niet oubollig met de naam van je kind rondlopen, maar verpakt in een spannende hanger. Ze was er erg blij mee.

Mooie aandenken
Je hebt eventjes geduld nodig, maar dan krijg je (in ons geval) een heel mooi aandenken. De gouden hanger kleurt een beetje donkerder, richting bruin. De zilveren hanger is een mooie zilverkleur. Je krijgt er een kettinkje bij, dat was een verrassing.
Wij zijn er blij mee!

Risposta di Memori Sentimentals
Mooie ketting en armband voor een klein prijsje
Na het plaatsen van de bestelling, kreeg ik vrij snel de ontwerpen van zowel mijn ketting als armband. Ik was meteen verkocht. Voor de levering moet je wel de voorgeschreven tijd van 7 tot 10 werkdagen rekenen. Ze worden in een mooi doosje, goed ingepakt geleverd

Beautiful pendant
The necklace with custom pendant is beautiful!
Clear communication about the pendant design and definitely worth the wait.
This piece captured a great essence in value.

BESTEL HIER NIET!
Helaas moet je een ster geven.
Dit verschrikkelijk slechte bedrijf, gaat meteen allerlei spammails aan je sturen, om nog meer troep aan je verkocht te krijgen. Toen ik mailde dat ik die spam niet wil, kreeg ik allerlei domme emails van een zogenaamde Jhezy. En ineens was mijn opdracht geannuleerd, want dat ‘wilde ik’ spijtig genoeg. Niks van waar dus. Bestel hier niks. Ze zijn schandalig slecht.
Het ergste? Het wordt verzonden vanuit China. Dus zij bestellen het bij AliExpress voor een euro… en doen nu alsof jij heeeeeel veel korting krijgt. NOT. Dropshipping at it’s absolute worst 🤮

Risposta di Memori Sentimentals
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.