Zij zijn behulpzaam aan de telefoon wanneer er iets fout loopt Opmerking Mijn mama is 88 jaar en kan niet digitaal werken Firma spreekt telefonisch af voor een nieuwe poetshulp op13/6 nadien lat... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Heel fijne poetsvrouw momenteel, maar in het verleden wel wat wissels gehad. Daarnaast vind ik de vele berichten van het bureau om te vragen of we extra hulp willen, vervelend! Voor de rest wel een vl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima werkkracht, vriendelijke en harde werker. Communicatie met het bureau ook helemaal in orde. Kan zowel per mail als telefonisch en gaat zeer vlot en transparant. Dank u wel Easylife. Zeker een aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben algemeen tevreden over jullie bedrijf. Wel jammer dat ik een goeie maand geleden rekende op mijn poetsman, die niet te bereiken was en ook jullie geen bereik hadden. Ik ben twee keer zelf aan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Mechelen gezinnen en alleenstaanden in Mechelen en de omliggende gemeenten om meer rust te creëren in hun dagelijks leven. Of u nu ondersteuning zoekt voor de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen naar een huishoudhulp die bij u past. Dankzij onze kennis van Mechelen en de ruime omgeving kunnen we snel inspelen op uw vraag. Ons team begeleidt u persoonlijk bij de zoektocht naar een geschikte huishoudhulp en zorgt ook daarna voor een goede opvolging. Zo geniet u van een betrouwbare service en extra tijd voor wat belangrijk is.
Guldenstraat 15, 2800, Mechelen, Antwerpen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Absolute hel om mee samen te werken. Eerst sturen ze een poetshulp die haar week niet deftig doet en vertrekt voor haar tijd op is. Maar ze tekenen wel het volle bedrag aan. Ik heb in total denk ik wel 700€ betaald en er is 5 keer iemand komen kuisen. Ik had vragen over een betaling en daarom deed ik die niet direct, naar probeerde hen te bellen, maar ze waren niet bereikbaar. Ze laten dan een bericht na op mijn antwoordapparaat waar de helft niet verstaanbaar van was en ineens ontvang ik een brief van de gerechtsdeurwaarder in de bus voor een rekening van 400+ euro ipv de 100euro die nog openstond. Na dat ik deze rekening aan de gerechtsdeurwaarder heb betaald denk je dat deze hel zou afgelopen zijn. Ah nee, dan sturen ze nog een rekening. Easy life? Voor hun ja, voor hun die de mensen uitbuiten en voor geen werk te doen absurd veel centen vragen. Blijft hier van weg. Absoluut rotbedrijf.

Risposta di Easy Life dienstencheques - Mechelen | Huishoudhulp via dienstencheques

Vlotte samenwerking.
Soms wat overbodige communicatie, dan weer eens iets niet gemeld.
Verder wordt er goed gewerkt, de ene al beter op dit vlak, de andere poetser dan weer beter op een ander vlak.

De medewerkers van Easylife op de bureau zijn correct en behulpzaam. De poetshulpen zijn altijd van goede wil. Ze wisselen wel regelmatig, er is een groot verloop, maar ze doen hun werk correct. Ze zijn ook altijd zeer beleefd en stipt. In de 10 jaar dat ik klant ben, heb ik slechts 1 keer echt een persoon gehad die niet kon poetsen. Het bureau heeft na de klacht onmiddellijk iemand anders gestuurd, waar ik wel zeer tevreden over was.

Opstart contract verliep zeer vlot.
Met de eerste poetshulp waren problemen maar deze werden consequent aangepakt.
Tweede poetshulp doet het zeer goed.
Regeling voor vakantie is aangepast aan onze behoeften.

Zeer tevreden van het kantoor in Mechelen! Vlotte communicatie en ze helpen ons steeds! Ik ben ook zeer tevreden van mijn huishoudhulp.

Poetshulpen: prima werk
Planning op “den bureau”: vreselijk! Al drie maanden elke keer miscommunicatie!