Banner for Easy Life dienstencheques - Mechelen | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Mechelen | Huishoudhulp via dienstencheques Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Guldenstraat 15, 2800 Mechelen, Antwerpen, BE

Valutata 4 stelle su 5

Zij zijn behulpzaam aan de telefoon wanneer er iets fout loopt Opmerking Mijn mama is 88 jaar en kan niet digitaal werken Firma spreekt telefonisch af voor een nieuwe poetshulp op13/6 nadien lat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia finestre

Scritti dall'azienda

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Mechelen gezinnen en alleenstaanden in Mechelen en de omliggende gemeenten om meer rust te creëren in hun dagelijks leven. Of u nu ondersteuning zoekt voor de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen naar een huishoudhulp die bij u past. Dankzij onze kennis van Mechelen en de ruime omgeving kunnen we snel inspelen op uw vraag. Ons team begeleidt u persoonlijk bij de zoektocht naar een geschikte huishoudhulp en zorgt ook daarna voor een goede opvolging. Zo geniet u van een betrouwbare service en extra tijd voor wat belangrijk is.

• Guldenstraat 15, 2800, Mechelen, Antwerpen, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1890 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goede communicatie.

Er wordt heel duidelijk en correct gecommuniceerd.

Logo di Easy Life dienstencheques - Mechelen | Huishoudhulp via dienstencheques

Risposta di Easy Life dienstencheques - Mechelen | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

Het administratief personeel van Easylife

Het bureel van Easy Life ,gelegen in de Guldenstraat op ongeveer 400 meter van mijn woonst in Mechelen .
Bij een probleem ga ik simpel naar dat bureel en het personeel doet het nodige.
De poetshulp , Sandrine, die ik nu heb , is uitstekend !

8 luglio 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling 😊
We zijn blij dat u tevreden bent met Easy Life.

Heel fijne poetsvrouw momenteel

Heel fijne poetsvrouw momenteel, maar in het verleden wel wat wissels gehad. Daarnaast vind ik de vele berichten van het bureau om te vragen of we extra hulp willen, vervelend! Voor de rest wel een vlotte dienstverlening!

25 giugno 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u momenteel zeer tevreden bent over uw huishoudhulp en onze dienstverlening. We nemen uw feedback over de communicatie zeker mee.

Valutata 4 stelle su 5

Zij zijn behulpzaam aan de telefoon…

Zij zijn behulpzaam aan de telefoon wanneer er iets fout loopt
Opmerking
Mijn mama is 88 jaar en kan niet digitaal werken
Firma spreekt telefonisch af voor een nieuwe poetshulp op13/6 nadien laten ze digitaal weten dat het een andere zal zijn op27/6
Ik heb mijn mama daarvan op de hoogte gebracht
Waarom hebben ze niet telefonisch haar op de hoogte gebracht
Zoals afgesproken

6 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review. Je mag uw opmerking over de communicatie zeker doorgeven aan het kantoor. We willen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van eventuele wissels.

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback 😊

We waarderen het enorm dat u de tijd nam om uw ervaring met ons te delen.

Snel en betrouwbaar.

Zij vinden meteen een geschikte poetshulp; andere bedrijven vinden gewoon niemand. Administratie is altijd perfect.

7 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor uw positieve woorden 😊

Het doet ons plezier te weten dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Valutata 4 stelle su 5

Sometimes adjusting schedules becomes…

Sometimes adjusting schedules becomes difficult.

7 luglio 2026

Hello,

Thank you for sharing your experience 😊

We understand that adjusting schedules is not always easy. We appreciate your feedback and will continue to do our best to find suitable solutions whenever possible.

Kind regards,
The Easy Life team

Valutata 1 stelle su 5

Slechte poetsvrouw

3 luglio 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

We hebben hierover reeds contact gehad met u en uw opmerkingen samen overlopen. We nemen uw feedback mee en bekijken de aandachtspunten verder met de betrokken huishoudhulp om de kwaliteit waar nodig bij te sturen.

Easylife

Goede service, meedenkend om de agenda te bepalen

Beste,

Bedankt voor uw warme woorden. Dat doet ons veel plezier! 😊

Valutata 1 stelle su 5

Het begin was veelbelovend

Het begin was veelbelovend, een poetsman die correct om de 2 weken kwam, maar het duurde niet lang of hij kwam niet meer poetsen, ziek, vergeten en ga zo maar voort. Dan kregen we een vervangster, maar die had nog nooit gepoetst, ze deed uren om het loopspoor te reinigen, niets werd verplaatst en waste de kasten af met een halfdroog zeemvel, vervolgens kregen we een poetsvrouw die wel goed haar job deed, maar helaas is ze alleenstaande moeder met 4 kinderen en ze kreeg van jullie onmogelijke uren, totaal geen respect voor haar situatie en nu is ze thuis, compleet er onderdoor gegaan, en nu zit ik zonder poetsvrouw zodat ik het maar terug zelf doe en al mijn ander werk blijft liggen. Ik sta nu een moeilijke beslissing te nemen: zeg ik jullie op of doen jullie er iets aan: ik wil iemand die 1: nederlands spreekt en verstaanbaar communiceert, 2: poetservaring heeft en begrijpt wat de job inhoud, 3: correct de werktijden respecteert en niet in de kasten zit te snuffelen en dan zijn we al een heel eind. En het zou fijn zijn dat jullie die mensen in hun woonregio tewerkstellen om lange verplaatsingen te vermijden. Enig respect voor de werknemersnoden lijkt mij wel gepast... dank U

6 novembre 2025

Beste,

Bedankt voor deze eerlijke review. We hebben ondertussen contact met u opgenomen om dit te bespreken en stellen een nieuwe huishoudhulp voor. Wij hopen dat de samenwerking in de toekomst vlotter verloopt.

Valutata 4 stelle su 5

We zijn heel tevreden van onze…

We zijn heel tevreden van onze huishoudhulp en vinden de communicatie met het bureau gemakkelijk
Er is een goede opvolging

2 luglio 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd nam om uw positieve ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de poetshulp…

Ik ben zeer tevreden over de poetshulp die ons werd toegewezen. Deze dame poets zeer grondig en heeft een grondige kennis van de poetsprodukten.

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp en haar grondige aanpak.

Valutata 4 stelle su 5

Een paar beginnersfouten (was door…

Een paar beginnersfouten (was door stagiair)
Maar altijd bereid om te helpen. Bij afwezigheid van poetshulp zoeken ze naar een oplossing.

26 agosto 2025

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u onze bereidheid om mee te denken en een oplossing te zoeken bij afwezigheden waardeert.

Valutata 4 stelle su 5

Alles ok .poets is goeie werker.

Alles ok .poets is goeie werker.
Verwachten haar terug deze week na onze afwezigheid wdgens verlof

30 giugno 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en feedback 😊

Valutata 3 stelle su 5

Niks mis met de kuishulp maar de…

Niks mis met de kuishulp maar de administratie van het bedrijf is voor verbetering vatbaar

29 giugno 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw huishoudhulp. We nemen uw opmerking over de administratieve werking van ons bedrijf ter harte en bekijken dit verder om onze dienstverlening te verbeteren.

Alles was oké 😘

12 giugno 2026

Beste,

Dank u voor uw mooie beoordeling en feedback 😊

Prima werkkracht

Prima werkkracht, vriendelijke en harde werker. Communicatie met het bureau ook helemaal in orde. Kan zowel per mail als telefonisch en gaat zeer vlot en transparant. Dank u wel Easylife. Zeker een aanrader voor mensen die een betrouwbare huishoudhulp zoeken.

30 giugno 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne woorden.

Valutata 4 stelle su 5

EAsylife levert zeer goede service

EAsylife werkt met zeer goede mensen, die heel correct zijn en goed werk leveren. Alles verloopt heel vlot en is echt en aanrader.
Het kost wel een stuk meer dan bij aanvang, maar de service is goed

26 giugno 2026

Beste,

Bedankt om uw fijne feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en de inzet van onze medewerkers. Het doet ons veel plezier dat alles vlot verloopt en dat u Easy Life aanbeveelt.

Valutata 3 stelle su 5

Ik ben algemeen tevreden over jullie…

Ik ben algemeen tevreden over jullie bedrijf. Wel jammer dat ik een goeie maand geleden rekende op mijn poetsman, die niet te bereiken was en ook jullie geen bereik hadden. Ik ben twee keer zelf aan de slag moeten gaan daar er iemand in de plaats ging komen en die ook haar kat stuurde. Dat was wel niet zo fijn daar voor mij poetsen een groot fysiek probleem is.

25 giugno 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u algemeen tevreden bent over onze werking. We begrijpen dat de situatie rond de afwezigheid van uw huishoudhulp en de moeilijkheden bij het vinden van vervanging voor u erg vervelend was. We nemen dit mee om onze opvolging en bereikbaarheid verder te verbeteren, zodat we u in de toekomst sneller en beter kunnen ondersteunen.

Goede communicatie

Goede communicatie . Vriendelijke medewerkers . Correct handelen .

8 giugno 2026

Dag Lieve,

Fijn te horen dat alles goed verloopt. Daar doen we elke dag ons best voor.

Het Easy Life-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più