2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Al jaren klant toch geen service...

We zijn al jaren klant bij het poetsbureau. We hebben een goede poetshulp, dat is de enige reden waarvoor we hier bleven. Het poetsbureau zelf levert geen enkele service en stuurt enkel maar facturen die steeds duurder en duurder worden. Vervangingen lopen bijna altijd mis. Wanneer je ze contacteert duurt het ofwel heel lang voor je reactie ontvangt of je krijgt totaal geen reactie. Indien onze poetshulp niet voor hen zou werken zouden we al lang wegzijn. Omdat het nu wel te gortig wordt gaan we bekijken of we toch niet elders terecht kunnen.

5 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wat een ellendige ervaring.

Eerste keer waren ze de poetshulp vergeten te sturen. Tweede keer had de poetshulp mijn nummer fout genoteerd en mij niet kunnen bereiken.
Derde keer hadden ze de poetshulp gestuurd terwijl ik had laten weten dat ik op vakantie was.
Vierde keer kwam er geen poetshulp terwijl ik wel hulp had gevraagd. Vijfde keer weer geen poetshulp en ook 0,0 communicatie.
Als klap op de vuurpijl werd er een bijdrage gerekend voor 2 keer poetshulp.
Dat is nu eindelijk gecrediteerd.
Drie maanden ellende dus.

17 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Geen aanrader. Drie keer niemand komen opdagen.

Zeer teleurstellende ervaring met Het Poetsbureau. Drie keer werd er een poetsafspraak ingepland (telkens op woensdag namiddag) en drie keer is er niemand komen opdagen, zonder enige verwittiging.

Wanneer je hen probeert te contacteren, zijn ze niet bereikbaar. Ze sturen wel mensen uit, maar zelf zijn ze nauwelijks aan het werk of bereikbaar. Na de tweede keer hebben we telefonisch een klacht proberen in te dienen, maar die werd niet genoteerd en er is niets mee gedaan. Het enige antwoord was dat ze “zouden proberen” een nieuwe afspraak te regelen.

Bovendien zit er telkens bijna een maand tussen het bellen en het effectief inplannen van een nieuwe afspraak, wat enorm vermoeiend en frustrerend is. Probeer je hen te bellen vlak voor sluitingstijd, dan neemt niemand ooit op.

Geen communicatie, geen opvolging en totaal gebrek aan professionaliteit. Voor ons absoluut geen aanrader.

17 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

1ste keer sturen ze iemand die een…

1ste keer sturen ze iemand die een elektrische deur niet kent van een appartement gebouw en een vaatwas niet kent. Een emmer vol schuim omdat ze geen dreft kent. Een half uur verloren in het appartement gebouw?
2de keer staat er iemand die zwaar allergisch is en niet kan starten. 3de keer komt niemand opdagen en stuur ik een mail dat het niet meer hoeft.
Ik zit in rolstoel en ze wisten hoe belangrijk de hulp voor me was!!!

21 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Leugens, geen respect en totaal onprofessioneel

Ik heb als werknemer bij dit poetsbureau gewerkt en mijn ervaring was ronduit slecht. Er werden mij dingen beloofd die achteraf helemaal niet bleken te kloppen. Zo werd ik zonder enige waarschuwing geplaatst bij mensen die binnen roken, wat ik absoluut niet oké vind. Ook kwam ik terecht in een huis met vier katten en overal kattegrit, terwijl dit nooit aan mij was doorgegeven.

Het poetsbureau was hier volledig van op de hoogte, maar heeft bewust gezwegen. Deze gebrek aan openheid en eerlijkheid heeft me veel frustratie en stress opgeleverd. Ik vind het belangrijk dat toekomstige werknemers weten waar ze aan beginnen: reken niet op duidelijke communicatie of eerlijkheid.

23 settembre 2025

Zeer gebrekkige communicatie

Zeer gebrekkige communicatie. Ze zijn telefonisch zo goed als niet te bereiken en reageren amper op mails. Het is al geëindigd nog voor de samenwerking begonnen was. En dat voor één van de duurdere spelers op de markt.

13 agosto 2025

Helaas kan 0 sterren niet; zeer slechte service

Helaas kan 0 sterren niet bij een Review. Zeer slechte ervaring met het Poetsbureau/Transformics. Ze rekenen extra kosten per gepresteerd uur voor opvolging maar er is 0,0 opvolging. Wij hadden een schadegeval waarbij de poetshulp alles had bevestigd, maar het poetsbureau wil liever geen verantwoordelijkheid opnemen. Blijf hier weg !!!!! Slechte service, geen opvolging, gaat gewoon puur om het geld en zeker niet om de klant ( en ook niet om de poetshulp zelf). Wij hebben dus logischerwijze ons contract verbroken.

3 giugno 2025

Geen service

Ik doe een aanvraag naar een vaste poetshulp ruim op voorhand zodat ik kon regelen dat ik thuis was voor een eerste rondleiding. op mijn werk valt dat nu éénmaal bijna onmogelijk te regelen... Staat ingepland. Twee dagen op voorhand wordt er aangegeven dat er vervanging moet komen. Ik vraag of dat dan de vaste kan worden ivm rondleiding. Geen probleem. De dag zelf opnieuw afgezegd wegens staking die al heel lang op voorhand werd aangekondigd! Alles moeten omgooien een dag later toch een poetshulp gekregen voor 3u ipv 4u. Ik vraag dat zij vast kan ingezet worden, dat kan volgens de agenda van de poetshulp. Het bureau zou het dat nakijken na 3 weken nog geen reactie, ook niet over de andere oplossing die ze zouden regelen. Als ik hun contacteer, komt er ook geen reactie!

Eén advies: Kies voor een ander poetsbureau!

24 luglio 2025

18:29

18:29
Išsiuntėte jūs
Zeer teleurstellende ervaring met Het Poetsbureau in Mol.

Mijn zoon, die drie jaar ervaring heeft in de schoonmaaksector en momenteel een eigen raamreinigingsbedrijf runt, ging vandaag op sollicitatiegesprek in Mol. In plaats van een normaal gesprek werd hem simpelweg gezegd: “doe maar wat” en binnen een uur het hele kantoor schoonmaken.

Hij werkte keihard – stof verwijderd, gestofzuigd, afwas gedaan, toilet schoongemaakt – hij was letterlijk bezweet van inspanning om alles op tijd af te krijgen.

Aan het einde werd hem verteld dat hij “niet geschikt” is omdat hij “te luid werkte” en dat de medewerkers zogenaamd niet met klanten konden praten. Vervolgens bleek dat hij zogenaamd slechts de helft van het kantoor had moeten schoonmaken – maar dat werd op geen enkel moment duidelijk gezegd.

Dit was pure uitbuiting onder het mom van een sollicitatie. Het kantoor werd gratis schoongemaakt en hij werd respectloos behandeld. Onprofessioneel, respectloos en absoluut niet de manier waarop je met mensen hoort om te gaan.

Ik hoop dat andere sollicitanten gewaarschuwd zijn en niet op dezelfde manier behandeld worden.

23 luglio 2025

Gebrekkige dienstverlening

Gebrekkige dienstverlening. Er wordt veel beloofd maar daar blijft het bij. Nog steeds geen vaste correcte poetshulp. Meestal vervanging maar als er vervanging wordt aangeboden dan kunnen ze zich niet verstaanbaar maken. De poetshulpen kennen de producten niet, geen ervaring met poetsen. bvb: spiegels zijn vuiler na het poetsen dan ervoor, nog nooit een swiffer gezien, verkleuring op vloer, keukenspoelbakken niet gereinigd. Ook eens plastic zak opgezogen zodat de stofzuiger verstopt was en niets over gezegd, enz... . Ze komen te laat en vertrekken te vroeg. Ze melden zich ziek 5 minuten voor de aanvang van het werk en dit meestal op brugdagen.

30 maggio 2025

Pure oplichting

Wij (ouders met twee jonge kinderen) gingen akkoord met een poetshulp van 2 personen gedurende 4 uur per week, in totaal acht uur.

Van in het begin vonden wij dat het resultaat ondermaats was voor 8 uren poetsen. Doch wij namen hier genoegen mee omdat wij enigszins ontlast werden en omdat de betreffende mensen (Ihor en Marina) uit Oekraïne kwamen. Wij wilden dan ook op een bepaalde manier inschikkelijk zijn gelet op hun achtergrond.

Jammergenoeg zijn wij tot de vaststelling gekomen dat de poetsers stelselmatig vroegtijdig vertrokken om 10u00 / 10u30, dit terwijl zij dienden te werken tot 12u15.

In het kort: bij contact naar het poetsbureau toe weinig begrip en zelfs enige verontwaarding dat wij hen hadden gecontroleerd.

Ik heb een beperkte tegemoetkoming gekregen (deze dekt naar mijn mening niet de schade die wij hebben geleden door de fraude in prestaties).

Voormelde tegemoetkoming heb ik ook pas gekregen na druk uit te oefenen en klacht neer te leggen bij de politie.

Wij kregen immers nog facturen toegestuurd nadat ik de overeenkomst had opgezegd...

Ik heb dan ook klacht neergelegd wegens stalking / belaging van de consument.

Totaal gebrek aan verantwoordelijkheidszin bij deze firma. Niet professioneel. Oplichtingspraktijken. Te vermijden.

22 febbraio 2025

Verschikkelijke planning

Ik ben al meerdere jaren klant bij Het Poetsbureau en was over het algemeen redelijk tevreden – laten we zeggen een 7 op 10. Helaas is het dit jaar echt een ramp geworden. We hebben al meerdere verschillende poetshulpen toegewezen gekregen. Telkens als we dachten: "Nu zijn we eindelijk vertrokken met iemand die goed is en ons huis op orde kan houden," verdween die persoon weer. Soms vertrekken ze, soms worden ze ineens ontslagen – zonder enige toelichting naar ons toe – en dan staan we weer met lege handen.

Jarenlang hadden we iemand vast voor 6 uur per week. Nu lukt het Het Poetsbureau simpelweg niet meer om iemand structureel in te plannen. En met alle extra bijdragen die we betalen, zou je toch verwachten dat dit soepeler verloopt.

Voor mij zou deze dienst een ontzorging moeten zijn, maar dit jaar zorgt het vooral voor extra stress. Jammer.

16 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più