Ik kocht een IPL ontharingsapparaat maar het werkt helemaal niet en wordt alleen maar super heet. Een baan op de benen met IPL behandelen en het apparaat moet 3 minuten koelen. Op die manier doe je g... Leggi di più
Echt geweldig! Ten eerste ben ik echt fan van deze wimpers! Wat een super systeem even een eyeliner op doen en laten intrekken en je wimpers erop in verschillende soorten zelfs! Ook had ik perongel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel erg teleurgesteld !!! Bestelling na week nog niet aangekomen.meerdere mails gestuurd bleven onbeantwoord!begrijp niet dat je zo zaken kan doen .mijn betaling is gebeurd en waar blijft mijn produc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nooit gedacht dat ik nog eens kunstwimpers op zou kunnen brengen maar met EasyLash lukt het! Ik hou wel van een dramatische oogopslag maar het lukte me maar niet om kunstwimpers aan te brengen. Door... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Easylash | Voor de mooiste natuurlijke wimpers! Bij Easylash staan we voor 100% klanttevredenheid. Hoe Easylash werkt: 1. Breng de magnetische eyeliner aan 2. wacht 30-60seconden 3. Plaats de magnetische wimper 4. Corrigeer de wimper en geniet van een stralende look! Wij leveren uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in Nederland. Ma-Vrij voor 17:00 uur besteld is morgen in huis! + Gratis verzending! Klantenservice: Info@easylash.nl
keltenstraat 10, 6582CV, heumen, Paesi Bassi
- +31 6 57381370
- info@easylash.nl
- easylash.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Hele mooie lashes alleen bleven ze niet…
Hele mooie lashes alleen bleven ze niet helemaal goed zitten ze sprongen wel gelijk terug op plek in de houder dus denk dat ik de eyeliner niet zo goed had aangebracht

Risposta di EasyLash
Goede service! Snel bezorgd en de wimpers zijn super makkelijk om op te doen. Veel beter dan met lijm

Yes ZO super blij
Yes ZO super blij met mijn magnetische wimpers én easybrow. Mijn make-up zit perfect en ik ben binnen no time klaar. Dit maakt het allemaal veel makkelijker en geen gedoe meer met lijm en scheve lijnen, ook als je haast hebt.

Hallo
Hallo,
Nou ik ontving een white pen in plaats van wimpers. Wordt ik niet zo blij van

Super goede levering
Super goede levering. Eerste pakketje niet ontvangen nieuwe gekregen goede en snelle service. Alleen bij mij hecht de wimpers niet aan de magnetische eyeliner.. hoe kan ik mijn pakketje retouren?.. ik heb alles gedaan niks werkt bij mij. Ik weet niet of het te maken heeft met kleine smalle ogen.. ik hoor het graag..
Groetjes, Zarrina

Risposta di EasyLash
Heb de wimpers binnen 3 dagen gekregen…
Heb de wimpers binnen 3 dagen gekregen maar ze blijven bij mij aan de zijkanten helaas niet zitten.

Snelle service
Snelle service! Wimpers blijven goed zitten! Gemakkelijk en geen gedoe!!! Super tevreden!

Risposta di EasyLash
De wimpers werken echt fantastisch als…
De wimpers werken echt fantastisch als je twijfelt? Gewoon kopen!

Zonde van het geld
Je hebt 5 verschillende wimpers geschikt voor meerdere gelegenheden. Elke wimper is mooi en staat ook natuurlijk.
Het opzetten van de wimpers voor iemand die geen ervaring heeft was toch iets lastiger dan de reclame laat zien. Daarna zijn ze niet bestedig tegen water, warm weer of wind. Heb ze gedragen op vakantie en al heel gauw zitten ze los. Met zwemmen blijven ze helemaal niet zitten en als er een wind waait vliegen ze zo weg.
Maar ook alleen bij uiteten voel ik al gauw dat de wimpers los zitten en dit is geen mooi gezicht.
(Heb de wimpers volgens het filmpje geplaatst en daarna zelf een dubbele coating van de eyeliner gedaan waardoor ze iets langer zaten maar tevergeefs)
Al met al dus ontevreden

Risposta di EasyLash
Super snelle levering en een heel fijn…
Super snelle levering en een heel fijn product !!

Risposta di EasyLash
Voor mij werken deze wimpers niet
Voor mij werken deze wimpers niet. Voelde ze zitten en ze lieten op de hoeken telkens los.