Ik kocht een IPL ontharingsapparaat maar het werkt helemaal niet en wordt alleen maar super heet. Een baan op de benen met IPL behandelen en het apparaat moet 3 minuten koelen. Op die manier doe je g... Leggi di più
Echt geweldig! Ten eerste ben ik echt fan van deze wimpers! Wat een super systeem even een eyeliner op doen en laten intrekken en je wimpers erop in verschillende soorten zelfs! Ook had ik perongel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nooit gedacht dat ik nog eens kunstwimpers op zou kunnen brengen maar met EasyLash lukt het! Ik hou wel van een dramatische oogopslag maar het lukte me maar niet om kunstwimpers aan te brengen. Door... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Easylash | Voor de mooiste natuurlijke wimpers! Bij Easylash staan we voor 100% klanttevredenheid. Hoe Easylash werkt: 1. Breng de magnetische eyeliner aan 2. wacht 30-60seconden 3. Plaats de magnetische wimper 4. Corrigeer de wimper en geniet van een stralende look! Wij leveren uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in Nederland. Ma-Vrij voor 17:00 uur besteld is morgen in huis! + Gratis verzending! Klantenservice: Info@easylash.nl
keltenstraat 10, 6582CV, heumen, Paesi Bassi
- +31 6 57381370
- info@easylash.nl
- easylash.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Mis koop
Totaal niet wat je verwacht. Er is niks magnetisch aan, het plakt ontzettend. Echt een mis koop!

Risposta di EasyLash
Ik ben teleurgesteld,omdat de…
Ik ben teleurgesteld,omdat de verhouding droog is geworden

Levertijd
Op de website staat voor 17:00 besteld, morgen in huis. Nu had ik toevallig een feestje 2 dagen na mijn bestelling die ik had gedaan voor 17:00 maar na 3 dagen was de bestelling er nog niet. Als jullie het niet waar kunnen maken, beetje raar om dit dan op jullie website te vermelden.

Risposta di EasyLash
Heb het idee dat het oude troep is want…
Heb het idee dat het oude troep is want al het poeder zat in de dop en dan niet in poedervorm maar brokken. En ik had verwacht dat ik een bruine en een zwarte zou krijgen maar helaas 2zwarte. Ik zou het mijn vriendinnen niet aanraden. Een grote miskoop.

Risposta di EasyLash
Heb rode dikke uitslag op m'n oogleden…
Heb rode dikke uitslag op m'n oogleden van de i linner 1 dag gebruikt!

Top product
Een bestelling gedaan, vlotte levering en goed gecommuniceerd wanneer je de bestelling kunt verwachten.
Product voldoet ook aan de verwachting
Dus een aanrader min punten van mezelf ben brildragerd daardoor wat moeilijker aan te brengen

Risposta di EasyLash
Laten los nadat ik ze heb opgezet
Laten los nadat ik ze heb opgezet. Ook nadat ik 2 lagen eyeliner heb gesmeerd. Jammer

Risposta di EasyLash
De wimpers zijn mooi en vol
De wimpers zijn mooi en vol, maar de eyeliner voelt net als seconde lijm aan en ik heb al 4 dagen op mijn ogen en uitslag

Risposta di EasyLash
Helaas was mijn bestelling niet…
Helaas was mijn bestelling niet helemaal goed gegaan, maar het wordt als nog na geleverd. Wimpers moet ik erg aan wennen, nog maar even goed de instructie lezen.

Ik vind het niks
Ik vind het niks. De wimpers vallen er snel vanaf langer dan 10 minuten blijven ze niet zitten.

Risposta di EasyLash
Snelle levering, ik had ook een verkeerde kleur besteld en is meteen opgelost.
Snelle reactie.
Zo blij met mijn nieuwe wimpers 😍

Risposta di EasyLash
Heel erg teleurgesteld !!
Heel erg teleurgesteld !!! Bestelling na week nog niet aangekomen.meerdere mails gestuurd bleven onbeantwoord!begrijp niet dat je zo zaken kan doen .mijn betaling is gebeurd en waar blijft mijn product rarara.onbereikbaar en geen werkend telefoonnummer.zeer slecht.

Risposta di EasyLash
Overzichtelijke website en snelle…
Overzichtelijke website en snelle levering van de producten . Heb de wimpers nog niet kunnen proberen omdat mijn wimperextensions er nog op zitten maar zal ongetwijfeld mooi zijn . Ook bij de klantenservice wordt snel en vriendelijk gereageerd, top 👍🏻👍🏻👍🏻

Netjes en duidelijk
Ik kreeg de "lashes" keurig thuisgestuurd. De instructies waren duidelijk. Ik kreeg er ook nog een mooie wenkbrauwset bij.

Risposta di EasyLash
De wimpers bleven niet goed plakken aan…
De wimpers bleven niet goed plakken aan de eyeliner