Scopri cosa dicono le persone

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Min 16 kW DVI varmepumpe fungerer perfekt. Jeg har fået installeret min DVI varmepumpe af min lokale VVS mand. Han sælger ikke andre fabrikater, da han siger at DVI´s varmepumpe fungerer godt under... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Vi har købt et jordvarmeanlæg hos DVI, og har desværre fortrudt det mange gange siden. Der er tale om et firma som ikke besvarer vores henvendelser, ikke overholder aftaler om service, garanti mm.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore

Scritti dall'azienda

Vores virksomhed hviler på et fundament fra 1979. Med udgangspunkt i denne arv, designer vi i dag både funktionelle og æstetiske detaljer, som forskønner og gør menneskers hverdag enklere og bedre. Når du vælger et produkt fra DVI, skal du vide, at det er lavet med stolte håndværkstraditioner og med et tankevækkende og ansvarligt design. Vores ambition er altid at hjælpe dig, med at efterlade så lidt aftryk på miljøet som muligt.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Tja, trykhed og sikker løsning

Tja, Drift sikker løsning uden bøvl, trykhed er alfa og omega, ingen uforudsete udgifter, tegn en service aftale med Gastech og de står til rådighed året rundt, alt det plus mere skriver DVI på deres hjemmeside, desværre passer intet af det, kompressoren på min 3 år gamle varmepumpe stod af en lørdag, Gastech reparere ikke varmepumper i weekenden fik jeg at vide, mandag kom så en teknikker, han kom igen onsdag og om torsdagen kom de 2, det var kompressoren eller en ventil sagde de, de ville sende sagen videre, så gik det ellers ned af bakke, samtaler med Gastech og DVI flere gange, ny teknikker samme besked, kompressor eller ventil, reservedelene havde man da ikke med, flere samtaler, teknikker kom og skiftede ventil uden held, kompressoren havde man selvfølgelig ikke med, teknikker kom igen og skiftede kompressor, jubii vi var kørende, det hele tog kun 24 dage og gav min en ekstra udgift til strøm på 3000 kr. som skal findes i pensionen,

24 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Har haft en DVI varmepumpe i fire år…

Har haft en DVI varmepumpe i fire år nu. Anlægget kører perfekt og er billigt i drift. Har flere gange ringet til DVI. De er lynhurtige til at besvare mit opkald og har alle gange givet grundig rådgivning. Har også udelukkende rosende ord til Nærvarmeværket, der har stået for installation og servicerer anlægget.

28 gennaio 2026

Kære Peder.
Tak for din anmeldelse, det glæder os, at du er tilfreds med dit anlæg og har et godt samarbejde med Nærvarmeværket.
God dag / DVI Energi

Hold jer væk

Jeg vil lige bidrage til rækken af dårlige anmeldelser.
DVI kan absolut ikke anbefales. Vi har installeret en luft til vand pumpe, som kun har holdt i 4 år, før den er gået seriøst i stykker. Anlægget er installeret i nybyggeri og både entreprenøren og DVI fralægger sig ansvaret. Man skulle tro, at en dansk producent havde mere faglig stolthed, og reelt ville tage ansvar for sine produkter i situationen.
Der er tale om en totalentreprise, hvor entreprenøren fralægger sig ansvar. Utroligt, at det ikke er i DVIs interesse at være nysgerrige på, hvad der er galt med så ungt et anlæg. Jeg tænker, at man da helt naturligt ville sende egne teknikere for at verificere fejlene (for der er flere) og undgå lignende fremover. I stedet vælger man blot at “sende aben videre”.
Entreprenøren har kontaktet DVI for 14 dage siden ifbm. At vi modtog en stor regning for reparation af anlægget, som nu står helt stille. DVI afviste!

28 gennaio 2026

Kære Elsebeth.
Tak for din anmeldelse, men den er dog et stykke fra virkeligheden.
Jeg har d.d. bedt dig kontakte den forhandler du har købt anlægget af, hvis du mener der er en reklamation på dit anlæg, så tager forhandleren fat i DVI.
God dag / DVI Energi

Opdatering:
Kære Elsebeth,
Igen - tag fat I jeres forhandler, så kan han sende oplysninger omkring fejlene på anlægget, så kigger vi på sagen.

Valutata 2 stelle su 5

WE HAVE HAD NO HEATING FOR A MONTH NOW

WE HAVE HAD NO HEATING FOR A MONTH NOW. your service is so bad, the company who installed our system have called you several times for help. Our system needs an update which apparently only DVI can carry out. I called DVI 3 times this week and been promised call back - still nothing, just promises.

6 gennaio 2025

Kort holdbarhed

Kort holdbarhed
Vi fik DVI jordvarmeanlæg i 2014.
nu her 10 år efter kommer der en utæthed i varmtvandsbeholderen - DVI har aldrig hørt om en sådan fejl før -- men vil heller ikke yde kulance.
Kan ikke repareres så man skal regne med en afskrivning på 9000 om året + serviceeftersyn osv. meget dyr varmekilde.

9 dicembre 2024

Hej Peter.
Vil du venligst give mig nogle yderligere oplysninger, da jeg ikke kan identificere dit anlæg ud fra ovenstående. Alternativt er du velkommen til at give mig et kald på tlf. 61331681.
Gitte Kragbæk / DVI Energi A/S

27/1-25
Hej Peter,
trods henvendelse til dig via Trustpilot - har du stadigvæk ikke ønsket at give dig til kende.
Det betyder desværre også, at vi ikke kan hjælpe dig med dit problem.

DVI / Gitte

Valutata 1 stelle su 5

Elendig kundeservice, og uduelig salgsansvarlig

Hej
jeg har haft et DVI anlæg Queen 10 i 13-14 år, det har egentlig fungeret godt, dog med lidt reparationer i ny og næ.
men i sidste uge gik det helt død, jeg havde servicemand ude, der var gået en skifteventil, og daa anlægget skulle startes op igen gik sikringen til styreboxen, en 50 milli Amperes sikring.
vores servicefirma havde ikke nogen, og ikke nogen andre forhandlere ( iflg DVI hjemmeside) i Vestsjælland havde heller ikke nogen.
Jeg ringer så til DVI og får fat i Philip, som godt ved hvad det er for en sikring, og for at være sikker sender han mig et billede, så jeg tænker "skide fint" og siger til ham om han kan sende en,´.
Det vil han ikke, han siger de ikke handler med private, selvom han spurgte om det var privat eller erhverv da samtalen startede.
Han siger så at jeg skal henvende mig til en af deres forhandlere og bla. bla
Så tak for god service, mit anlæg kører stadig ikke.
Hilsen Ib

30 settembre 2024

Hej Ib.
Venligst giv mig et kald.
Mvh Gitte / DVI 61331681

Manglende styring

Har en DVI 12 kw luft til vand varmepumpe som har kørt uden problemer siden den var instaleret for 15 måneder siden, men jeg savner at den selv kan regulere hvad fremløbstemperaturen til radiatorvandet skal være i forhold til udetempereturen, som jeg mener ville optimere driften, nu er man nødt til selv at justere den manuelt og det burde ikke være nødvendigt, og jeg ved at hos mange af konkurenterne kører det automatisk.
Ved ikke helt hvor meget der skal til for at det kan lade sig gøre at fremløbstemperaturen justeres automatisk i forhold til udetemperaturen, men hvis det kun er noget sortware opgradering som skal til så synes jeg DVI burde fikse det.

18 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Flot service som kunnet have kostet os dyrt

Vi har haft DVI luft til vand varmepumpe i snart 8 år. Det har kørt rigtig godt. Vi valgte DVI pga designet på deres udedel, som står i vores have blandt nogle buske. Vi har aldrig kunnet høre den og den passer ind på en god måde.

Desværre fik vi problemer med varmepumpen i foråret. Først var GasTech service ude og kigge på den, og derefter en tekniker fra DVI. Det viste sig efter lang tids problemsøgning at spiralen i varmebeholderen var begyndt at lække vand ind i beholderen. Lang historie kort, vi kunne ikke bruge det varme vand. Sommeren gik desværre med fejlsøgning og snak med DVIs service afdeling. Men det endte med at de valgte at skifte varmebeholderen for et par uger siden uden beregning. Som de sagde. Den skal aldrig gå i stykker, så den tog de på deres skuldre - selv om vi var ude over de fem års garanti.

Der kom to søde jyske "drenge" og brugte en dag på af skifte beholderen og nu kører det igen på smukkeste vis.

Flot behandling, som vi nok ikke havde turdet håbe. Stor ros til en stolt virksomhed, der tør stå ved deres produkt - ud over hvad der står i kontrakter og betingelser.

28 agosto 2024

DVI varmepumpe kun 10 år

DVI varmepumpe LV9 er stået af efter blot 10 års drift. Der er opstået et brud på spiralen i tanken, har teknikker vurderet, så der kommer kølevæske i gulvvarmesystemet. Når det ikke holder længere end det, er varmepumpe en meget dyr løsning. Ærgerligt at man ikke kan få ny tank eller reparere enheden. Køb-og-smid-ud kultur, øv-øv.
Nu kører vi på el-patronen, men det er jo ikke så bæredygtigt. Nyt anlæg hver 10. år er heller ikke så bæredygtigt.

14 febbraio 2024

Hej Brian.
Det lyder ikke som noget der bør ske - men kender ikke til din sag. Du er velkommen til at give mig et kald.
Mvh DVI / Gitte 61331681

Valutata 1 stelle su 5

Tja efter sidste rep i Jan ( ud af…

Tja efter sidste rep i Jan ( ud af efterhånden mange) er min varmepumpe ( luft til vand) igen, igen i stykker. Nu venter jeg på at få den repareret. At de kun kan køre omkring 1/2 år af gangen uden problemer er simpelthen for ringe. Desværre har jeg ikke lige økonomi til at få systemet udskiftet til en mere driftsikker model. Ellers var det gjort for flere år siden. DVI skal man bare holde sig fra.

22 agosto 2024

Hej Susanne.
Ud fra din anmeldelse kan jeg ikke identificere dit anlæg.
Du er velkommen til at give mig et telefon opkald, så vil jeg se på, hvordan vi kan hjælpe dig med dit anlæg.
Gitte / DVI
tlf. 61331681

Bare hold jer langt væk

de fortjener sku ikke engang den en stjerne.
jeg har nu i snart 2 år haft problemer med min varmepumpe, (9kw Kompakt) der går i fejl flere gange i måneden.
jeg har ikke talt på hvor mange gange jeg har snakket med dem, jeg er nu på fornavn med de fleste kontor folk og deres ude kørende teknikere,
jeg har da aldrig oplevet at være blevet tørret så meget før, det her er en virksomhed som laver c produkter og de kan ikke engang lave deres egne når de fejler, jeg tænker der er mere kompetence i den lokale børnehave.
den har fejlet alt efter hånden og de ved stadig ikke hvad de skal gøre siger de, jamen jøsses så skift da lor... ud og kom videre. jeg kan nu se frem til en vinter med forsat bøvl. de var her sidste gang i fredags, ja hallo søndag aften gik den i fejl igen.
så til alle andre der ude hold jer langt væk fra et DVI produkt, de stjæler bare jeres penge.
denne virksomhed burde sku lukkes

16 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Smartkontrol virker stadig ikke.

Smartkontrol har nu ikke virket på mobilen siden starten af maj. Det er meget dårligt af et firma,der tager betaling for en service som denne, at det ikke bliver bragt i orden. Hver gang man ringer ind, får man den besked " jeg får lige en til at ringe dig op og han siger at der er et problem og der er specialister sat på opgaven"
Havde nok valgt et andet mærke så😡

13 luglio 2024

Hej Kaj,
Vi to har talt sammen flere gange og håber du er tilfreds med, at problemet hos dig er løst.
God dag
Gitte / DVI Energi A/S

Dvi 16 kw snartkontrol

Vi har en Dvi 16 kw den er utrolig bruger venlig og er godt tilfreds med den. Men jeres smart kontrol på telefonen virker ikke jeg har ringet mange gange til DVI ventet i 2 mdr der sker ingen ting får at vide i ved hvad der er galt og i vil få det rettet. Men hvornår

26 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

ok produkt og ok service.

3 novembre 2023

Hej Sven,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice samt at produktet lever op til dine forventninger.

Du må have en god dag.

God support.

19 ottobre 2023

Hej Claus,

Det er altid skønt at modtage en positiv feedback på vores service - vi håber du er glad og tilfreds med din varmepumpe.

Du ønskes en dejlig dag.

Flot og anderledes design

Perfekt lydsvag luft til vand varmepumpe med et flot og anderledes design.
Fabrikkens serviceafdeling er kunde minded. Svarer hurtigt på spørgsmål.
Pumpen kan
n klart anbefales.

12 ottobre 2023

Hej Anne-Lise,
Tak for den flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at modtage din feedback, og hvor er det godt at høre, at du har fået positiv oplevelse og opstart med vores varmepumpe.

Du ønskes en rigtig god dag.

Valutata 4 stelle su 5

En meget behagelig samtale samt god…

En meget behagelig samtale samt god viden og forståelse ang det jeg søgte

12 ottobre 2023

Hej Brian,
Tak for din fine anmeldelse.

DVI sætter stor pris på at du har lyst til at dele din oplevelse hos os - og hvor er det dejligt at du fik den hjælp du søgte.

Du ønskes en dejlig dag.

Valutata 5 stelle su 5

Støjsvag yderdel og god service

9 ottobre 2023

Hej Knud,
Tak for din anmeldelse af vores produkt samt service.

Hvor er det skønt, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med købet af din nye varmepumpe.

Du må have en rigtig god dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più