Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Leggi di più
Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik bezit sinds 4 jaar de Dutch ID Phantom 65 TR Belt, ben er zeer tevreden over, ruim 12000 km mee gereden. In het begin veel pech gehad met de moter, een aantal keer bij de dealer terug geweest, ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een stevige fiets die de eerste 1000 km voortreffelijk gereden heeft, ook over moeilijke wegen. Antwoord op jullie vraag welke fiets: Phantom S85 TR GPS met banden Schwalbe Marathon Plus. Gekocht i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!
Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag
Scritti dall'azienda

- 100% Hand built in Holland - 100% eigen frameproductie - Ruim 25 jaar ervaring
- Wij vinden het belangrijk dat jij met de allerbeste beleving fietst. Daarom werken onze ervaren vakmensen met de grootste zorg aan de exclusieve e-bikes. We ontwerpen ze met de modernste technologieën en bouwen ze in Nederland. We volgen de hoogste kwaliteitsstandaarden en innoveren de e-bikes met A-merk onderdelen. Het resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een super strak design!
Beveland 2, 1948 RA, Beverwijk, Paesi Bassi
- 0251 261 222
- info@dutch-id.nl
- dutch-id.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Een heerlijke en degelijke fiets
Een heerlijke en degelijke fiets, Dutch ID Wave2 40 Purion Dli48 N7.
Gekocht bij Bike Totaal van den Driest in Middelburg.
Zeer vriendelijke verkopers, en ook kundig.

Wat een super fiets
Wat een super fiets, heel blij mee.
Geweldig die bredere banden,,en erg tevreden over de bosch accu en de handgrepen houden super vast,,,stoere uiterlijk , en super zadel ,,geen zadelpijn meer

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Heel goeie fiets maar de lak wordt vlug…
Heel goeie fiets maar de lak wordt vlug beschadigd door tassen

Risposta di Dutch ID E-Bikes
De e-bike rijdt naar volle tevredenheid
De e-bike rijdt naar volle tevredenheid. De fiets heeft een strak en stoer uiterlijk. In Spanje merken we het grote voordeel van een sterke motor in combinatie met de electronica.
Een groot aandachtspunt is het lakwerk, dat bij het minste en geringste beschadigt. Dit had ik niet van de fiets van € 4500 verwacht. Hierdoor mist de laatste ster.
De accu heeft minder bereik dan ons was verteld. Natuurlijk begrijpen we dat het in een hogere stand meer vermogen kost. In vergelijking met de oude fietsen zijn we niet veel opgeschoten.

Risposta di Dutch ID E-Bikes
De ondersteuning in de eco stand valt…
De ondersteuning in de eco stand valt wat tegen.
Om comfortabel te kunnen fietsen moet je hem in tour zetten.
Hierdoor heb je voor grote toertochten toch een zwaardere accu nodig zodat je toch ca 100 km kan fietsen.
Voor de rest een degelijke afgewerkte fiets.

Risposta di Dutch ID E-Bikes
De fiets kraakt bij het fietsen en het…
De fiets kraakt bij het fietsen en het dekseltje van de batterijruimte klappert bij het op de pedalen stappen.
De stijfheid van het frame is niet voldoende met als gevolg het kraken.

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Sterke robuuste fietsen die er ook nog…
Sterke robuuste fietsen die er ook nog mooi uitzien. Het is puur genieten als je met zo'n fiets rijdt. Ik heb het duurste model gekozen en heb er zeker geen spijt van.
De fiets doet precies wat die moet doen…
De fiets doet precies wat die moet doen enbevalt prima!

Goede degelijke e bike.
Goede degelijke e bike.
Voor die prijs mag er wel een iets groter scherm op. De 500 ipv de 300.
Wel heel erg zwaar.

Droomfiets
Premium bike,
Een maand geleden de Shadow S75+ Automatic in Deep Green gekocht. Wat een dijk van een fiets!
Ligt als een plank op de weg en stuurt heerlijk. De enviolo automatic is een echte meerwaarde.
Vanuit stilstand vertrekken in kleinere versnelling om daarna in zelf gekozen cadans verder te rijden. Ik krijg er maar geen genoeg van!
(stoplichtfunctie waarbij de fiets automatisch in een lagere aandrijving wordt gezet, voorlopig alleen aan te passen in de enviolo-app. In 2025 in het Flow app van Bosch)
In optie nog de achterdrager gemonteerd met langere vijzen. Zo kan ik een zijtas op de horizontale rail monteren en een truck-tas op de bagagedrager. Om geen beschadigingen te hebben aan de lak van het frame. Gekozen voor een tas van Ortlieb QL3.1. Met de montageset hangt je tas iets van het frame weg.
De verende zadelpen vervangen door een Cane Creek Thudbuster LT voor meer premium comfort. Met mijn 68 kg voldoet de standaard zadelpen niet voor mij.
Het kunststof verlengstuk van het achterspatbord is wel fragiel.
De Bosch connect module heb ik door de fietsenmaker laten installeren. Dutch Id heeft ook een gps-tracker, maar dan heb je nog een app om je fiets te bedienen. Nu zit alles in de Flow-app.
Na 500 km nog altijd een droom!!!

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Beste E-bike en fiets tot nu toe…
Beste E-bike en fiets die ik tot nu toe in bezit gekregen (gekocht) heb.
Wat een mooi model, prachtige afwerking, prima vering en met name de voorvork. Een plaatje om te zien, veel bekijks wanneer ik ergens stil sta en heerlijk om veel kilometers te rijden.

Stevige perfect afgewerkte E bike
Stevige perfect afgewerkte E bike.
Ik heb de Phantom 75R automaat.
Het enige wat me tegenvalt is het geluid van de Bosch motor.
Ook bij weg fietsen hoor je duidelijk de motor en automaat

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Sinds een maand een nieuwe dutch id…
Sinds een maand een nieuwe dutch id phantom aangeschaft in copper kleur
Wat een top fiets met enviolo
Het schakelen gaat perfect en daarbij de kiox 500 aangeschaft.
Het frame is goed stijf en degelijk met goede materialen afgebouwd
Remt perfect en je hoeft alleen de trapfrequentie in te stellen
Enige nadeel is dat de fietstassen het frame beschadigd.
De.fietsendrager is binnen het frame gemonteerd hierdoor komt de fietstas tegen het frame aan.
Het frame heb ik nu met stickertjes afgeschermd maar dat ziet er niet zo mooi uit.
Het lak beschadigd snel

Risposta di Dutch ID E-Bikes
De tank onder de fietsen!
In mei 2024 bij Vermare Krabbendijke,hebben we onze 2 DI infinity 50 Navy Blauw met zwaarste accu en ketting gekocht.
Vanaf de eerste minuut werkelijk 1 groot feest!
Je voelt gelijk dat je op een degelijke en stoere fiets zit.
Stuurt strak, ook stabiel in de bochten.
Verende voorvork en zadelpen.
Kabels strak weggewerkt door het frame.
Wel heb ik de handvaten laten omwisselen voor lederen ivm " plak handen".
Ook hebben we na 1000 km fietsen , toch andere zadels laten aanmeten en monteren.
Wij hebben na 1500 km. nog geen punten van kritiek kunnen ontdekken!
We hopen nog jaren op Dutch ID te kunnen fietsen!

Risposta di Dutch ID E-Bikes
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.