Dutch ID E-Bikes Recensioni 430

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Valutata 5 stelle su 5

Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bezit sinds 4 jaar de Dutch ID Phantom 65 TR Belt, ben er zeer tevreden over, ruim 12000 km mee gereden. In het begin veel pech gehad met de moter, een aantal keer bij de dealer terug geweest, ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een stevige fiets die de eerste 1000 km voortreffelijk gereden heeft, ook over moeilijke wegen. Antwoord op jullie vraag welke fiets: Phantom S85 TR GPS met banden Schwalbe Marathon Plus. Gekocht i... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di riparazione biciclette
  2. Negozio di biciclette
  3. Produttore

Scritti dall'azienda

Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!

Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag

Scritti dall'azienda

100% Hand built in Holland - 100% eigen frameproductie - Ruim 25 jaar ervaring
Wij vinden het belangrijk dat jij met de allerbeste beleving fietst. Daarom werken onze ervaren vakmensen met de grootste zorg aan de exclusieve e-bikes. We ontwerpen ze met de modernste technologieën en bouwen ze in Nederland. We volgen de hoogste kwaliteitsstandaarden en innoveren de e-bikes met A-merk onderdelen. Het resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een super strak design!

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Onvoldoende remenkracht

Onvoldoende remenkracht. Jammer dat er geen schijfremmen op zitten. Comfortabele fiets met goed motorvermogen.

8 gennaio 2025

Risposta di Dutch ID E-Bikes

Hi! Dankjewel voor je review! Vervelend om te horen dat je remkracht mist. Ons assortiment is al een aantal jaar voorzien van schijfremmen. Zou het kunnen dat je een ouder model Dutch ID bezit? Of heb je deze ervaring met een nieuwe fiets?

De Dutch ID van Huub

Ik vind de fiets prachtig om te zien en hij rijdt geweldig. Prijs/kwaliteit is top!

1 gennaio 2025

Risposta di Dutch ID E-Bikes

Hi! Wat leuk om te horen dat je blij bent met je Dutch ID. Bedankt voor je review, dit waarderen wij heel erg. Veel plezier met jouw Dutch ID.

Valutata 5 stelle su 5

Een stevige fiets die de eerste 1000 km…

Antwoord op jullie vraag welke fiets: Phantom S85 TR GPS met banden Schwalbe Marathon Plus. Gekocht in Leuven België Bond Atelier Zaaf. Ik rij er 50 km mee per dag. Fietspad, gravelpad, offroad, helling 18%, slijkpaden, ... de complete test voor mijne Phantom. Met bravoure!

19 gennaio 2025

Risposta di Dutch ID E-Bikes

Hi Alain, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Dutch ID. Welke fiets rijd je precies? We wensen je nog veel mooie en veilige kilometers toe! Team Dutch ID

Hi Alain, dankjewel voor je antwoord, heel veel plezier met jullie Phantom!

Valutata 3 stelle su 5

Das Fahrrad ist an sich sehr gut, aber

Das Fahrrad an sich ist sehr gut, aber die 3 Sterne gibt es für meine Anfrage an Dutch ID wegen Schleifgeräusche an meinem neuen Fahrrad. Der Service ist nicht direkt auf mein Problem eingegangen. Man hat irgendwie aneinander vorbei geredet (kann/könnte ist keine Antwort) Gott sei Dank habe ich eine verbindliche Antwort bekommen, obwohl nur eine von zwei Fragen beantwortet wurden.

13 dicembre 2024

Risposta di Dutch ID E-Bikes

Hallo Mikro, vielen Dank für deine ehrliche Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass du nicht sofort die Antwort bekommen hast, die du gesucht hast.

Wir freuen uns, dass du letztendlich doch eine klare und hilfreiche Antwort erhalten hast. Schön, dass dir das Fahrrad gefällt! Wir wünschen dir viele sichere Kilometer mit deinem neuen Dutch ID.

Team Dutch ID.

Valutata 5 stelle su 5

heel nette e-bike kabels zijn netjes…

heel nette e-bike kabels zijn netjes weggwerkt een top e-bike

11 dicembre 2024

Risposta di Dutch ID E-Bikes

Hi Fred, leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je Dutch ID. We wensen je nog veel mooie en veilige ritten op je e-bike. Team Dutch ID.

Snelle levering ebike

Snelle levering van nieuwe Flow ebike. Compleet uitgerust. Dealer om de hoek geleverd en voor reparatie en onderhoud.
Praktische, comfortabele fiets om jaren mee vooruit te komen.

8 dicembre 2024

Hi Martijn,

Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met je Flow en de levering ervan. We wensen je nog veel veilige kilometers toe!

Heerlijke fiets

Heerlijke fiets, fijn stabiel frame en toch erg comfortabel met de voorvering, zadelpenvering en de brede banden. Aandrijving ook erg prettig, mede vanwege de kracht en mogelijkheden via de nieuwe app.

24 novembre 2024

Hi René,

Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met één van onze e-bikes. We wensen je nog veel veilige kilometers toe!

Prima fiets

Prima fiets, degelijk gebouwd, prachtig afgewerkt. Wat aan de zware kant maar dat hebben de meeste elektrische fietsen. Rijd fantastisch.

16 novembre 2024

Hi Kees,

Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met één van onze e-bikes.

Valutata 5 stelle su 5

Phantom is een perfecte fiets

Prima voorgelicht in het Experience Centre. Phantom bevalt na 100 km erg goed. Alleen jammer dat de GPS tracker er niet standaard opzit terwijl deze voor de verzekering verplicht is. Automaat bevalt perfect. Zeer tevreden over Bike Totaal van Wijk in Veenendaal.

5 novembre 2024

Risposta di Dutch ID E-Bikes

Hoi Frans, bedankt voor je review en wat leuk om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met ons. Nog veel veilige en mooie kilometers gewenst op je Phantom. Groet, Team Dutch ID.

Risposta di Dutch ID E-Bikes

Hi, bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je deze ervaring hebt met de accu en langer op je fiets hebt moeten wachten dan verwacht. Heb je je goed laten informeren door de dealer? We raden je aan om daar even langs te gaan voor specifieke vragen over jouw model en accessoires. Mocht je hier niet mee verder kunnen, laat het ons dan gerust weten. Hopelijk heb je vanaf nu wel een hele fijne ervaring met je Dutch ID fiets!

Valutata 5 stelle su 5

Recent een Dutch ID Infinity gekocht…

Recent een Dutch ID Infinity gekocht als occasion bij de dealer Groenestein in Hoogland, eerste ervaringen: prima kwaliteit, fiets voelt degelijk en betrouwbaar aan, heeft ook sportieve uitstraling, prima service en klantvriendelijkheid van de dealer, tot nu toe uiterst tevreden met mijn aankoop.

18 ottobre 2024

Hi Ate,

Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met één van onze e-bikes en de service van de dealer in Groenestein.

Fantastisch product. Top fiets

Fantastisch product. Zeer mooie afwerking, een krachtige motor. Zeer tevreden. Veel opties via de aap. . Het beste van zijn gamma. Zeker en aanrader. 👍

12 ottobre 2024

Hi,

Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met één van onze e-bikes.

Valutata 4 stelle su 5

Prima fiets die lekker rijdt.

Prima fiets die lekker rijdt.
Door de riemaandrijving draaien de trappers echter wat zwaarder rond dan bij kettingaandrijving. Daar moet je wel ff aan wennen.

14 settembre 2024

Hi Hans,

Drie jaar woonwerk

Ik wil mijn ervaring met de Dutch ID Infinty met jullie delen.
Heb de fiets nu 3 jaar en ruim 21.000 km mee gefietst. Gebruik de fiets voor mooi-weer-fietstochtjes en woonwerk 25 km enkele reis.
De fiets heeft mijnsinziens een relatief lang frame waardoor je gauw een sportieve zit hebt. Achteraf had ik misschien maatje kleiner frame moeten kiezen, maar je went eraan en de fiets fietst voortreffelijk.
De 8-versnellingsnaaf schakelt goed. Alleen de vierde versnelling is een gang die niet soepel draait.
Volgens de dealer is het wat het is en ik gebruik de 4 daarom meestal niet en hou het bij 5 en 6.
Lakwerk van de fiets is niet best.
De verf zit niet lekker vast op de Alu ondergrond. Achterspatbord heb ik binnen het jaar overgespoten en zie nu op het frame ook diverse blussen.
Na twee jaar (nog net in de garantie) begaf mijn achtervelg het. De spaken scheurden op diverse plaatsen uit de velg. De velg is gelukkig onder garantie vervangen.
Na ruim drie jaar 26.000 km heeft de fiets me echt laten staan! De aandrive belt heeft het begeven; tanden spontaan afgebroken.
Kosten voor het vervangen van de belt en beide tandwielen: 545 Euro ( inclusief remschijf en remblokken).
Verder geen problemen; de accu doet het nog goed en het motortje geeft goede ondersteuning.

19 ottobre 2024
Non scritta su invito

Hi Jan,

Bedankt voor je eerlijke review! We gaan je feedback meenemen.
Als we iets voor je kunnen betekenen, verwijzen we je graag naar info@dutch-id.nl.

Valutata 3 stelle su 5

Lawaaierige fiets met klein bereik.

De fiets zou volgens de uitleg op internet geruisloos zijn, maar dat klopt totaal niet.
De af te leggen afstand met een volle batterij laat te wensen over.

16 settembre 2024

Hi Wouter,

Bedankt voor je review!
We gaan je feedback meenemen.

Blij met fiets en goede service van Bike Totaal Zwolle

Bike Totaal Zwolle heeft mij goed geadviseerd en proefritten laten maken zodat ik een goede keuze kon maken. Toen ik de fiets kwam ophalen stond hij klaar voor gebruik en kon ik ermee naar huis fietsen. Nu ik de fiets een poosje heb vind ik dat ik de goede keuze heb gemaakt. De tijd en service die Bike Totaal voor mij nam waren fijn zonder al te veel verkooppraatjes toe te passen. Ik kan iedereen aanraden om hier naartoe te gaan.

13 ottobre 2024

Hi Coby,

Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met één van onze verkooppunten.

Zeer tevreden.

Natuurlijk de elektrische ondersteuning met de traploze versnelling. De afwerking, het laswerk, is heel netjes.

12 settembre 2024

Hi Hans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven!

Team Dutch ID

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più