Valutata 5 stelle su 5

Schoenen waren toch iets te klein. Geen enkel probleem om ze terug te sturen en een maat groter te ontvangen zonder extra betaling.

Valutata 5 stelle su 5

Heb alleen maar lovende woorden over voor DTCH shoes. Zo'n geweldige service vind je bijna nergens. Ga zeker weer een bestelling plaatsen en raad het ook andere aan. En mijn werkschoenen zitten super... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Calzaturificio
  3. Calzolaio

Scritti dall'azienda

DTCH is een merk veiligheidssneakers van Nederlandse bodem. Ontdek nu de gehele collectie. Wij maken schoenen die je voeten veilig houden en er ook nog eens supergoed uit zien. Volledig gecertificeerd. Work pretty. Altijd gratis verzending. Levering binnen 1 werkdag

4,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Schoenen zijn netjes op tijd binnen…

Schoenen zijn netjes op tijd binnen gekomen. Ze zitten erg stevig. Prima werkschoenen zou ik zeggen..... heb nu het lage model. Zit aan de hoge over na te denken.

2 novembre 2025

Risposta di Dtchshoes

Dank voor jouw feedback! Zeker in deze tijd van her jaar zijn de Sam en Charlie fijne werkschoenen😉👍. Veel draagplezier!

Super service.

Goed advies.
Snelle levering.
Gratis levering en retourlevering.
Omruilen super snel verwerkt.
Al met al top ervaring met DTCH.

6 novembre 2025

Risposta di Dtchshoes

Totally happy met jouw review, dank!

Valutata 5 stelle su 5

De werkschoenen die er mogen zijn...

Bestelproces en bezorging ging gelukkig vlekkeloos, had de schoenen snel nodig dut dat kwam goed uit!

Schoenen dankzij het advies op de site een maatje kleiner genomen en had misschien nog wel een halve maat kleiner gekund. Zitten fijn, lekker licht, makkelijk uit en aan te doen, wat in mijn werk als chauffeur goed uitkomt. Ben benieuwd naar het vervolg qua slijtage, duurzaamheid etc.
De duurste werkschoenen ooit die ik aangeschaft heb en heb er een goed gevoel bij. Moet wel even wennen aan de opzichtige reclame op de schoen, zelf geen last van, maar krijg best veel reacties.

3 novembre 2025

Risposta di Dtchshoes

Wat een mooie feedback, dankjewel. Wij zijn erg benieuwd naar jouw eravring na een paar maanden, laat je het ons weten op info@dtchshoes.com? En dat merk aan de zijkant: wij hopen dat ze het mooi vinden😉👍

Zeer tevreden

Prima website, fijn mailcontact en mooie degelijke schoenen die volgens mijn collega's erg goed zitten.

8 ottobre 2025

Risposta di Dtchshoes

Top als een klant contact zoekt als iets niet heel soepel loopt, dan kunnen we het oplossen. Dank!

Toppers.....ik zou bestellen!

Goede service op vragen vooraf.
Keurige verpakt geleverd

11 ottobre 2025

Risposta di Dtchshoes

Top review, dank. Wij zijn voor alle vragen gewoon per telefoon of app bereikbaar: geen AI maar een echt mens😁

Geweldige schoenen en service

Geweldige schoenen! Ze zitten heerlijk en zien er fantastisch uit — precies zoals verwacht. De klantenservice was bovendien supervriendelijk en behulpzaam. Ik had een klein probleem met de track & trace-code van DHL, maar Harm heeft dit binnen vijf minuten voor me opgelost nadat ik had gebeld. Ook het terugsturen en aanvragen van een grotere maat ging ontzettend makkelijk. Het retourlabel zat gewoon in de doos en binnen 3 à 4 dagen had ik het nieuwe paar al in huis.
Dankjewel voor de topservice!

16 ottobre 2025

Duidelijke website

Duidelijke website, snel te bestellen, snel en goed verpakt geleverd. Mooie en op het eerste gezicht kwalitatief goede schoenen. Over de kwaliteit kan ik pas oordelen na een paar weken/maanden gebruik

29 settembre 2025

Risposta di Dtchshoes

Dank voor jouw duidelijke review, we zien uit naar jouw ervaringen over een paar maanden. Laat het ons aub weten (info@dtchshoes.com) 😉👍!

Goed verzonden mooie schoen

Goed verzonden mooie schoen , maar het wil wel eens gebeuren dan de steller om de schoen strak te zetten er af wil gaan , maar dat kan je zelf oplossen , mischien voor de volgende lijm hem vast , voor de rest loop goedzit goed
Top schoen

2 ottobre 2025

Risposta di Dtchshoes

Hoe gaaf om in een review tips te krijgen voor andere gebruikers en voor onze volgende collectie, dank!

snelle levering

snelle levering, beide zendingen dag later in huis!
Fijne schoenen, tijd zal de levensduur bepalen. Al verwacht ik dat dat wel goed zit als ik de gebruikte matrialen zo aanvoel.

29 settembre 2025

Risposta di Dtchshoes

Dank! We horen na een paar maanden graag hoe ze bevallen (info@dtchshoes.com). Veel draagplezier en stay safe!

Fijne Veiligheidsschoenen

Zeer goede en mooie veiligheidsschoenen, licht van gewicht lopen fijn (ook na een lange dag) zeer goede service en snelle verzending! Zeker aan te raden.

16 settembre 2025

Risposta di Dtchshoes

Bedankt dat je dit wilt delen! Veel draagplezier!

Prima service!

Vorig jaar zomer voor onze zoon werkschoenen gekocht voor de MBO opleiding. Vandaag scheurde de zool… De schoenen waren nog lang niet versleten. We hebben een mail gestuurd naar DTCH. We wachten even de reactie van de fabrikant. Kan natuurlijk een fabricagefoutje zijn.

UPDATE: bericht ontvangen van Dtchshoes. Klacht is keurig behandeld. Garantie was verlopen maar toch keurig opgelost. Echt een betrouwbaar bedrijf en goede service.

10 settembre 2025

Risposta di Dtchshoes

Wij hebben de mail en foto's ontvangen. Ze zijn inderdaad al ruim een jaar oud maar gaan dit oplossen, we gaan voor 100% tevreden klanten!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più