Schoenen waren toch iets te klein. Geen enkel probleem om ze terug te sturen en een maat groter te ontvangen zonder extra betaling.
L'azienda ha risposto
Vorig jaar zomer voor onze zoon werkschoenen gekocht voor de MBO opleiding. Vandaag scheurde de zool… De schoenen waren nog lang niet versleten. We hebben een mail gestuurd naar DTCH. We wachten eve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldige schoenen! Ze zitten heerlijk en zien er fantastisch uit — precies zoals verwacht. De klantenservice was bovendien supervriendelijk en behulpzaam. Ik had een klein probleem met de track & t... Leggi di più
DTCH is een merk veiligheidssneakers van Nederlandse bodem. Ontdek nu de gehele collectie. Wij maken schoenen die je voeten veilig houden en er ook nog eens supergoed uit zien. Volledig gecertificeerd. Work pretty. Altijd gratis verzending. Levering binnen 1 werkdag
Almystraat 14, 5061 PA, Oisterwijk, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
fijn contact over de schoenen
snelle levering,
goeie prijs

Risposta di Dtchshoes
Snelle levering, ook de retourzending i.v.m. de verkeerde maat die ik opgegeven had werd snel en kosteloos afgehandeld. Mooie schoenen, mijn vrouw is er heel blij mee!

Risposta di Dtchshoes
Ik kreeg het verkeerde product opgestuurd. Ik moet het nu zelf terugsturen en dan weer opnieuw bestellen.

Risposta di Dtchshoes
Er was helaas een pickfout gemaakt bij mijn bestelling. Maar dit werd super goed opgepakt door de klantenservice. :)

Risposta di Dtchshoes
Heb alleen maar lovende woorden over voor DTCH shoes. Zo'n geweldige service vind je bijna nergens. Ga zeker weer een bestelling plaatsen en raad het ook andere aan. En mijn werkschoenen zitten super fijn, heb veel merken geprobeerd maar heb nu mijn favoriete schoen gevonden .

Risposta di Dtchshoes
Een van me schoenen was na een paar maanden helaas,doormidden gescheurd. Mailtje en foto's gestuurd daarna is het perfect opgelost, binnen een dag netjes nieuwe schoenen gekregen. Zonder enig probleem.
Perfect opgelost waren er maar meer bedrijven zo goed en snel

Risposta di Dtchshoes
Geweldig design, maar met name het comfort. Dagen door de sneeuw gelopen zonder een centje pijn en geweldige grip.

Top service Harm ,
Er was een onderdeeltje defect en Harm heeft deze netjes komen vervangen bij ons op de zaak 💪😉 dat is nog eens service .
Groeten Patrick

Super werkschoenen.
Goeie pasvorm zowel voor heren als voor dames

Risposta di Dtchshoes
Ben heel erg blij met de Noah schoenen ze zitten echt perfect ook de zool van binnen is heel fijn

Risposta di Dtchshoes
Charlies lopen lekker. Wel even wennen dat het een draaiknop op zit ipv veters. Moet ze toch vaak even bijdraaien omdat ze nog niet stevig genoeg zitten aan mn voeten. Ideaal wanneer je snel je schoenen aan en uit moet doen tijdens werkzaamheden.

Risposta di Dtchshoes
Erg blij met mijn veiligheidsschoenen. Zien er tenminste een beetje hip uit! Waren net iets te klein maar werd heel snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Kon de te kleine schoenen gratis terugsturen. Top!

Risposta di Dtchshoes
De werkschoenen lopen super, maar na een half jaar liet er bij 1 schoen een stiknaad los. Contact gehad met de klantenservice, en ze hebben het super beleefd en netjes opgelost door de kosten van de schoenmaker op zich te nemen. Ik ben een tevreden klant.

Risposta di Dtchshoes
Snelle levering, wordt goede informatie verstrekt, ook nadien, en fijne werkschoenen.

Risposta di Dtchshoes
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.